Han3 Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Na Japonské oficiální stránce Playstation se objevilo záhadné odpočítávání doprovázeno rečí a kapající krví. Řeči není vůbec rozumět a nikdo neví o co se skutečně jedná. Záhadné odpočítávání shlédněte ZDE ja si myslim ze jim tam bouchne atomovka :)...nebo treba predcasny vydani GTA4 na PS3 :P :) (EDIT: nojo tak teda ne no :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Předčasné vydání GTA4 v krvi? Cha cha Ale docela strašidelné toto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 fuj, souhlas, nechutny a strasidelny.. ale je divny ze ja tam mam 00:00:00 xD uz jim to asi bouchlo, Sony nemela co delat, tak to odpalili.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Maji tam neco pres 56 hodin :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 zeby vydani MGS4 online beta ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 hele to by ale nesedelo, ne?...tenhle cas vychazi nekdy na patek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 No já si myslim, ne - jsem si na 99,99% jistej (podle designu toho odpočtu), že půjde o něco (oznámení nového dílu/vydání) v souvislosti se hrou Forbidden Siren. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 A co RE 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Resi mám hodně rád ale mám pocit žeby se to víc hodilo jako odpočítavaní pro oznamení Forbidden Siren 3. Hodím sem video ze staršícho dílu aby všici vděli o co de.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banikovec666 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Forbidden Siren bych si zahrál:bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 a pro jakou platformu to odpocitavani je PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Noxx: No vše nasvědčuje tomu, že to bude na XBOX360:-DDDDDDDDDDDDD!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 K tomu Forbiden siren bych se priklanel taky, ale na druhou stranu nebyl snad nikde ani oznamen vyvoj, takze si z nas mozna nekdo dela srandu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 bude to neco horrove ja jsem pro siren. jsem koukal co je to tam za znak v rohu a i na forech jsem nasel tohle Siren さいれん - hiragana サイレン - katakana さ to bude ten znak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 moc pěkný :-) pochytil jsem tři útržky vět : co je to? rychle! musíme něco udělat! jinak ani prd - fakt dobře vymyšlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 citace ze sony-playstation.cz : Včera se na japonských oficiálních stránkách objevilo záhadné odpočítávání. Nyní mohou být spekulace ukončeny, protože časopis Famitsu přinesl odhalení oné záhadné hry. Jedná se o pokračování (spíše remake prvního dílu) série hororových her Siren. Siren New Translation, jak se nový díl jmenuje, doputuje do obchodů již tento červen (24.6.) a demoverze se objeví na Storu 24.4. Scan : http://jun.2chan.net/31/src/1208328223876.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Tak jsem měl přece pravdu8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 je to naka bloblost nic v ty dobe nevychazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 40 hodin.. že by potom bylo demo na JAP store ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.