Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejhorší Hra

wopice

Recommended Posts

Pěkná kravina co tady píšeš, protože hry se hodnotí objektivně a ne podle toho, jestli na nich pracoval bílej, nebo černej. Chápeš?

Nejhorší hra Iron Man. Nudné mise, špatná grafika, krátká hratelnost...

NO už sem to sice jednou psal ale nějak to zmizelo nechápu:ziped:8).. ALe chtěl bych se tě zeptat na tu tvou reakci? Mužeš mi to vysvětlit asi ji nějak nechápu:psp:...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já nevím jak vy...ale hra kterou alespoň jste někdy zkusily není nejhorší..řekl bych že asi tady nikdo nezkusil všechny hry co kdy vyšly na PSP tak nemůže soudit jaká byl nej a jaká nejh...každý říká jen to co ho nebavilo anebo naopak....tak budte nestranní a nepište jen svůj názor ale objektivně na hru...já sám mám PSP jen půl roku a za tu dobu jsem stihl kotel her ale né tak moc jak jich tu je...a jinak nejvíc mě chytlo PES 09 jelikož hraji fotbal..ale s PC verzí se to nedá srovnat..ba naopak mě zklamalo NHL že tu není...což je škoda...jako 07 neberu aby nějací rýpalové neřekli..a tím se s vámi zatím loučím

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

teda podle mně nejhorší hra Hot pixels nazev vypovýdá za sebe a to za to chtěj litra !!!Za to bych dal 20 KČ jsou hry které aspon stoji si za toho litra a min koupit viz skoro vse od Rockstars (GTA,Midnight club atd .. ) a pak tu mame hry co stojej 2x tolik min a taky pohoda !!!Dez tydle hry co udelam v Game makeru na PC nemusej vubec prodavat

Odkaz ke komentáři

Takze pro me asi nejhoris serie NFS -porad to sami dokola , dale spinout,crisis core a mnoho dalsich ale uz si nevzpominam nektery sem proste hodil do PSP a hned smazal po 1. spusteni...

A nejlepsi jednoznacne: 1)Tekken Dark Ressurection

2)Naruto ultimate ninja heroes 2 (tesim se na new dil,jestli bude)

3)God oF War + Ghost rider (to je paradni hra skoro stejny jako GoW akorat sou tam i ty vyzvy a jezdite i na motorce proste parada)

A dost me este bavi SSX ON TOUR (paradni muzika+skvela hratelnost) a taky naky ty RPG jako Untold legends 2

A paradni je i Coded arms a Infected a este FlatOut no :):)

Odkaz ke komentáři

JJ taký golf už je, ale s LOCO ROCO 2 je super hra tidíš nesouhlasím s tvou upomínkou na LR že je to spatna hra. LR1 možná to sem nehrál ale LR2 je super skus to. Patapon taky sem nehral ale podle obrazku nic moc.

Jinak nejhorši hra asi Pirati z Karibiku ale nejsem si jistý moc sem jich nehral

Patapon je odbrej z obrazku mozna vypada spatne ale skus to a po par minutach/hodinach hrani te to mozna chytne ma to svoje kouzlo :)

a loco roco 1 taky neni spatny

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu