Spilif Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Pěkná kravina co tady píšeš, protože hry se hodnotí objektivně a ne podle toho, jestli na nich pracoval bílej, nebo černej. Chápeš? Nejhorší hra Iron Man. Nudné mise, špatná grafika, krátká hratelnost... NO už sem to sice jednou psal ale nějak to zmizelo nechápu:ziped:8).. ALe chtěl bych se tě zeptat na tu tvou reakci? Mužeš mi to vysvětlit asi ji nějak nechápu:psp:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 pro me nejhorsi killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 killzone me naopak chyt ,,,pro me nejhorsi asi socom ,na ps2 to byla pecka ale ted to zkurvi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadla1 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 já nevím jak vy...ale hra kterou alespoň jste někdy zkusily není nejhorší..řekl bych že asi tady nikdo nezkusil všechny hry co kdy vyšly na PSP tak nemůže soudit jaká byl nej a jaká nejh...každý říká jen to co ho nebavilo anebo naopak....tak budte nestranní a nepište jen svůj názor ale objektivně na hru...já sám mám PSP jen půl roku a za tu dobu jsem stihl kotel her ale né tak moc jak jich tu je...a jinak nejvíc mě chytlo PES 09 jelikož hraji fotbal..ale s PC verzí se to nedá srovnat..ba naopak mě zklamalo NHL že tu není...což je škoda...jako 07 neberu aby nějací rýpalové neřekli..a tím se s vámi zatím loučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Nahodou Flow ma strasne bavil :D Ale taky patapon nemuseli ani progamovat :D Ocividne je to silne subjektivne ci sa niekomu hra paci/nepaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 nejhorší: 1)transformers 2)spider man:3 nejlepsi: 1)need for speed-undercover 2)pes 2009 3)tekken dark resourscion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 ¨Nejhorší 50 cent a to jeho bulletproof....ani se nedalo hrát:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 nfs pro street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 uplne nejhorší je iron man a taky spiderman a transformers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Need For Speed Pro Street .... upřímě nebavili mě ani jedny NFS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Podle mně Patapon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Pro mě patapon celkem dobrá hra takové hry mám rad(loco roco,patapon) ale abych nevybočil z témata: tak nejhorší asi je the simpsons game... ale je jcih více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 nejhorsi hra asi transformers a nejlepsi nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Když si mám vybrat z těch,co vlastním,tak ten primát dávám F1 Grand Prix;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 :roll:Já jsem jich zatím moc nehrál, ale třeba takova Lara croft : legend to je hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 teda podle mně nejhorší hra Hot pixels nazev vypovýdá za sebe a to za to chtěj litra !!!Za to bych dal 20 KČ jsou hry které aspon stoji si za toho litra a min koupit viz skoro vse od Rockstars (GTA,Midnight club atd .. ) a pak tu mame hry co stojej 2x tolik min a taky pohoda !!!Dez tydle hry co udelam v Game makeru na PC nemusej vubec prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Fl0w NFS ProStreet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 moc sem jich zatím nehrál.... ale asik patapon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CLOWN Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Transformers :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Padesatnik a jeho bulletproof :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 nejhorší je podle mě nfc-pro street a god of war, tahle hra mě vůbec nechytla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 podle mě nejhorší hra je Impossible Mission a NFS Pro Street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Takze pro me asi nejhoris serie NFS -porad to sami dokola , dale spinout,crisis core a mnoho dalsich ale uz si nevzpominam nektery sem proste hodil do PSP a hned smazal po 1. spusteni... A nejlepsi jednoznacne: 1)Tekken Dark Ressurection 2)Naruto ultimate ninja heroes 2 (tesim se na new dil,jestli bude) 3)God oF War + Ghost rider (to je paradni hra skoro stejny jako GoW akorat sou tam i ty vyzvy a jezdite i na motorce proste parada) A dost me este bavi SSX ON TOUR (paradni muzika+skvela hratelnost) a taky naky ty RPG jako Untold legends 2 A paradni je i Coded arms a Infected a este FlatOut no :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Twisted Metal : Head on nej horší stojí skoro litra a ta grafika je jak u nějakej her s 30tých let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 JJ taký golf už je, ale s LOCO ROCO 2 je super hra tidíš nesouhlasím s tvou upomínkou na LR že je to spatna hra. LR1 možná to sem nehrál ale LR2 je super skus to. Patapon taky sem nehral ale podle obrazku nic moc.Jinak nejhorši hra asi Pirati z Karibiku ale nejsem si jistý moc sem jich nehral Patapon je odbrej z obrazku mozna vypada spatne ale skus to a po par minutach/hodinach hrani te to mozna chytne ma to svoje kouzlo :) a loco roco 1 taky neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.