Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Váš první mobilní telefon xD

Zavorka

Recommended Posts

501.jpg

SIEMENS S6 - cena 5999 Kč :)

uměl jenom telefonovat a SMSkovat:)

psal se rok 1998 a takovej Rixcz ještě chodil do školky.....f-007 tahal kačera a GameEs se ještě pochcával :)

naahodou Rixcz uz chodil urcite do skoly a to aspon do 2he tridy ja jeste do skolky protoze jsem mel odklad a GameEs se jeste pochcaval :lol::lol::lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak ja to mam takhle :

Siemens c35 -> Sony Ericson T630 -> D750i (1GB karta)-> Nokia N70 (4GB karta) -> Nokia N73 (4GB karta) -> Nokia N95 (4GB karta) -> Nokia N95 8GB verze -> Nokia N95 8GB verze , iPhon 8GB -> Nokia N95 8GB verze , iPhon 16GB :)

Odkaz ke komentáři

Siemens S6 (2x) jeden byl bloklej, ale dala se v nem nabijet baterie a druhej nebyl bloklej, ale nedala se v nem nabijet baterie.. Baterka vydrzela jeden den max, takze jsem kazdy odpoledne musel prendavat baterii na nabiti... Ale jinak peknej tlf.

Pak Alcatel One One Touch Club, pak Siemens S6 Power, pak Alcatel One Touch 302 (nebo 303, ted nvm), pak NGage (nej mobil!) a nakonec Nokia 9500 ;)

Jedinej novej tlf. z techto byl NGage, ostatni jsem koupil od kamosu, dostal od znamych, a Nokii 9500 jsem koupil z bazaru ;)

Odkaz ke komentáři

Siemens S6 (2x) jeden byl bloklej, ale dala se v nem nabijet baterie a druhej nebyl bloklej, ale nedala se v nem nabijet baterie.. Baterka vydrzela jeden den max, takze jsem kazdy odpoledne musel prendavat baterii na nabiti... Ale jinak peknej tlf.

:lol: tak tohle je maras... nabíječka a telefon xD

Odkaz ke komentáři

..prvni mobil "v rodine" (segra)

.. ALCATEL ONE TOUCH CLUB (GUM) (neuveritelne velkej a tezkej...2 radky na displsplay...ale umel telefonovat a SMSkovat..co vic si prat..ani dneska telefon na nic jinyho nepouzivam:) )

01.jpg

..ja mel prniho SIEMENS C35 (klasika)

siemens-c35.jpg

..pak alcatel OT 302

20050217182147450000000355.jpg

..ALCATEL 535

ALCATEL-535.jpg

SE K 700

sony-ericsson_k700i-k700.jpg

..ted TREO 680(jen ptz se doma "vali" a nikdo to nepouziva)

115211021-treo680redsn-jpg_large.jpg

..jestli si nekdy budu kupovat novej mobil, tak nakej absolut obyc jen telefonovani a SMSky..

..nejsem fanda "fotaku" a prehravacu na telefonech, dokud to nebude stat za to..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu