Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nová americká reality show - Vážně síla...

white

Recommended Posts

omg, a co ma byt? jestli se vam to nelibi, nedivejte se na to.

jeji posledni otazka byla divna, jestli si mysli ze je dobry clovek? kdo je dobry clovek?

..tady nejde o to jestli je doopravdy dobrej clovek, ale jestli si to o sobe mysli...

..rekla ze ANO, ale ve skutecnosti si zrejme mysli, ze NE..proto s ni vymetli.. 8)

..jinak kdyz de o penize, tak lidi dneska udelaj fakt vsechno

..lidi co do toho dou, tak musej pocitat, ze se je budou ptat na nejvetsi spinu, aby to bylo "atraktivni" pro divaky

..na tvůjtůbu sem projel jeste par vidicek a docela se u toho bavil..

..sou tam minutovy sestrihy mnoha soutezicich (bez omacky kolem..jen otazka odpoved)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Každej to posoudil po tom , co se na to podíval ... Tak si nech to svoje "tak se na to nedívejte ". A ta otázka byla až moc promyšlená ... A jinak , ty by ses netvářil vražedně , kdyby tvoje dcera podváděla manžela a kradla peníze ? Připadala by ti jako pořád normální ?

kdo tohle nikdy neudelal ze?!

kdo nikdy nepodvadel partnera? kde to zijes?

takze kdyz si to tak vemu ze to udela aspon kazdy druhy (coz udela a je to dokazane) takze muzu s jistotou rici ze to normalni je, v tom pripade kradeni nevim, co ale vim s jistotou tak ze kamosi skole si nenapadne berou prachy od rodicu, coz bych si fakt nedovolil.

takze ty si nech ty svoje kecy a nekritizuj tu kdyz to ani poradne neumis :roll:

a ta posledni otazka mohla byt klidne svindlovana, mohli ji rici pravda nebo lez... vykopnout ji nebo hrat dal...

Odkaz ke komentáři

beru to podle uvahy, zato ty mi rekni co je normalni? casy se meni, priklad: drive byla svatba jen kvuli tomu aby se spojily majetky dvou lidi dohromady, na lasku se nedbalo, a dnes? dneska je tomu tak ze ti kteri se berou kvuli majetku jsou ti "horsi" (obvykle zeny si berou starsi bohate muze)

ja a magor? ja a podvadet? hochu ty toho o me jeste dost nevis, v zivote nepodvadim, nepodvadim ani ve hrach, pokud neco (treba ve skole) udelam, priznam se (narozdil od druhych, pak by to odnesli i ostatni!), takze mi tu nevykladej neco o podvadeni!

to ze je to "normalni" beru podle te uvahy ze "to co se dela velice casto se stava normalnim" < takze asi tak, nerikam ze s tim souhlasim, spise jsem proti takovymhle vymyslum.

Odkaz ke komentáři

Doopravdy zralý na ban ... Han3 musíš mít pořád poslední slovo ? Nemůžeš přestat [flejmovat] ? Můžeš uznat aspoň někdy to , že nejseš nejchytřejší ? Se vzpamatuj , nevím kde žiješ ty ... A je mi to srdečně jedno tak už konečně SHUT THE [FAK] UP !

PROSTĚ KONEC OFFTOPICU , už zase z5 k tématu , Han3 nech si svoje názory pro sebe ,nebo raději piš SZ , nikdo tu rly na tebe není zvědavej

Odkaz ke komentáři

ban? proc? dal jsem svuj nazor, ja ho nikomu jinemu neberu, jen vy me, takze jediny kdo je zraly na ban jsi ty!

kdo ze ma posledni slovo je mi srdecne jedno.

vzpamatuj se, zamysli se co pises a zustan v klidu.

PS: za to "FAK UP" jsem drive dostal kartu, i kdyz kvuli zaujatosti moderatora urcite nic nedostanes :roll:

vim ze tu na me neni nikdo zvedavej, co ty? na tebe nikdo zvedavej taky neni, nech si ty svoje bezargumentni urazky jo, takovejch kecu uz bylo

co jsme si to jsme si, konec OT

Odkaz ke komentáři

Tak to je něco , dotoho by normalni člověk nešel , ..no nwm ,.. je to strašný , ale ta výhra za to ani moc nestoji ,.. 750 tisic ,.. nic moc ,..

500,000$.

Vis kolik to je v prepoctu? ROFL!!!!...koukni se na aktualni kurs..kdyby byl dolar za tu tvou korunu a neco.....to by bylo zajimavy......=-O...je to skoro 80 milionu!!!

Odkaz ke komentáři

do toho bych nikdy nesel, nechtel bych si posrat zivot.. Navic v dnesnim svete to funguje tak, ze vam reknou ze je to dotektor lzi, ale poustej si to tam jak se jim zachce (at je to notarsky kontrolovane nebo ne..).

Ta zenska? Uplna krava, posrala si manzelstvi, rodice urcite nepotesila, klienti z kadernictvi si o ni budou myslet svy.. A nema z toho nic, diky jedne soutezi, si dokonale posrala cast zivota.. fakt skvely.. (navic jeji povaha je strasna)

Odkaz ke komentáři

omg, a co ma byt? jestli se vam to nelibi, nedivejte se na to.

jeji posledni otazka byla divna, jestli si mysli ze je dobry clovek? kdo je dobry clovek?

a tu jeji matku bych kopnul do xichtu, se tvarila tak vrazedne, a ona urcite manzela taky podvadela apod.

Han má pravdu. Nevím, čemu se divíte, když se v Česku děje to stejné. Ale jelikož jsme Češi, tedy národ, který si myslí, že je pukem světa, nedokážeme si připustit, že my bychom dělali něco podobného. Tak budeme nadávat na Američany, protože se na ně takhle dívá celý svět...

500,000$.

Vis kolik to je v prepoctu? ROFL!!!!...koukni se na aktualni kurs..kdyby byl dolar za tu tvou korunu a neco.....to by bylo zajimavy......=-O...je to skoro 80 milionu!!!

Pokud vím, tak kurs amerického dolaru je necelých 16 Kč. A 500.000 x 16 = 8 000 000. Možná, že pokud chceš kritizovat ostatní, by si se měl naučit počítat sám.

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak kurs amerického dolaru je necelých 16 Kč. A 500.000 x 16 = 8 000 000. Možná, že pokud chceš kritizovat ostatní, by si se měl naučit počítat sám.

Dmnce...ujelo mi cislo? a?..Mylsis ze si to normlani clovek nedokaze spocitat?:roll: a ze jsme v materske skole?

Odkaz ke komentáři

Dmnce...ujelo mi cislo? a?..Mylsis ze si to normlani clovek nedokaze spocitat?:roll: a ze jsme v materske skole?

Mě by ani neštvalo, že ti ujelo číslo. Jsme lidé a můžeme chybovat. Ale štve mě, že tady frajeříš na někoho a ještě špatně. A když to tak vezmu, čí převod byl přesnější? Tvůj nebo SliW3.G0ng3rs? A pak kde je tady demence...

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu