atry Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 omg, a co ma byt? jestli se vam to nelibi, nedivejte se na to.jeji posledni otazka byla divna, jestli si mysli ze je dobry clovek? kdo je dobry clovek? ..tady nejde o to jestli je doopravdy dobrej clovek, ale jestli si to o sobe mysli... ..rekla ze ANO, ale ve skutecnosti si zrejme mysli, ze NE..proto s ni vymetli.. 8) ..jinak kdyz de o penize, tak lidi dneska udelaj fakt vsechno ..lidi co do toho dou, tak musej pocitat, ze se je budou ptat na nejvetsi spinu, aby to bylo "atraktivni" pro divaky ..na tvůjtůbu sem projel jeste par vidicek a docela se u toho bavil.. ..sou tam minutovy sestrihy mnoha soutezicich (bez omacky kolem..jen otazka odpoved).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Každej to posoudil po tom , co se na to podíval ... Tak si nech to svoje "tak se na to nedívejte ". A ta otázka byla až moc promyšlená ... A jinak , ty by ses netvářil vražedně , kdyby tvoje dcera podváděla manžela a kradla peníze ? Připadala by ti jako pořád normální ? kdo tohle nikdy neudelal ze?! kdo nikdy nepodvadel partnera? kde to zijes? takze kdyz si to tak vemu ze to udela aspon kazdy druhy (coz udela a je to dokazane) takze muzu s jistotou rici ze to normalni je, v tom pripade kradeni nevim, co ale vim s jistotou tak ze kamosi skole si nenapadne berou prachy od rodicu, coz bych si fakt nedovolil. takze ty si nech ty svoje kecy a nekritizuj tu kdyz to ani poradne neumis :roll: a ta posledni otazka mohla byt klidne svindlovana, mohli ji rici pravda nebo lez... vykopnout ji nebo hrat dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 lol hane máš dost....já jsem holku nikdy nepodvedl. ....to zarpvné....za druhé....tam bylo řečeno jestli byla obviněna někdy z krádeže....ne usvědčena nebo že kradla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 1) rekl bych ze spis ty toho mas dost zes ji nikdy nepodvedl :P :lol: (kdyby byli vsichni takovi jako ty, ale pockej v budoucnu :)) 2) obvinena? tim lepe, nereklo se tam jestli to doopravdy udelala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 ne já toho dost opravdu nemám ale narozdíl od tebe nejsem magor co potřebuje podvádět rozumíme si? doufám že tě v budoucnu bude každá tvoje přítelkyně manželka podvádět....říkáš že je to normální tak ti to vadit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 beru to podle uvahy, zato ty mi rekni co je normalni? casy se meni, priklad: drive byla svatba jen kvuli tomu aby se spojily majetky dvou lidi dohromady, na lasku se nedbalo, a dnes? dneska je tomu tak ze ti kteri se berou kvuli majetku jsou ti "horsi" (obvykle zeny si berou starsi bohate muze) ja a magor? ja a podvadet? hochu ty toho o me jeste dost nevis, v zivote nepodvadim, nepodvadim ani ve hrach, pokud neco (treba ve skole) udelam, priznam se (narozdil od druhych, pak by to odnesli i ostatni!), takze mi tu nevykladej neco o podvadeni! to ze je to "normalni" beru podle te uvahy ze "to co se dela velice casto se stava normalnim" < takze asi tak, nerikam ze s tim souhlasim, spise jsem proti takovymhle vymyslum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 tak nevím co si mě bereš do huby jestli já toho mám dost nebo ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 napodobne, co TY si me beres do huby ze ja toho mam dost! zacal sis, pak se nediv :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Doopravdy zralý na ban ... Han3 musíš mít pořád poslední slovo ? Nemůžeš přestat [flejmovat] ? Můžeš uznat aspoň někdy to , že nejseš nejchytřejší ? Se vzpamatuj , nevím kde žiješ ty ... A je mi to srdečně jedno tak už konečně SHUT THE [FAK] UP ! PROSTĚ KONEC OFFTOPICU , už zase z5 k tématu , Han3 nech si svoje názory pro sebe ,nebo raději piš SZ , nikdo tu rly na tebe není zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 ban? proc? dal jsem svuj nazor, ja ho nikomu jinemu neberu, jen vy me, takze jediny kdo je zraly na ban jsi ty! kdo ze ma posledni slovo je mi srdecne jedno. vzpamatuj se, zamysli se co pises a zustan v klidu. PS: za to "FAK UP" jsem drive dostal kartu, i kdyz kvuli zaujatosti moderatora urcite nic nedostanes :roll: vim ze tu na me neni nikdo zvedavej, co ty? na tebe nikdo zvedavej taky neni, nech si ty svoje bezargumentni urazky jo, takovejch kecu uz bylo co jsme si to jsme si, konec OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 divadlo pro diváky......blbý amíci skočí na takovýhle trapný divadlo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 se tesim, az to bude i v CR :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 se tesim, az to bude i v CR :D:D Myslím, že se není na co těšit... Amerika na to má rozpočet a diváky, tady to bude chabý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Tak to je něco , dotoho by normalni člověk nešel , ..no nwm ,.. je to strašný , ale ta výhra za to ani moc nestoji ,.. 750 tisic ,.. nic moc ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Myslím, že se není na co těšit... Amerika na to má rozpočet a diváky, tady to bude chabý. no co, ale prdel by byla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Tak to je něco , dotoho by normalni člověk nešel , ..no nwm ,.. je to strašný , ale ta výhra za to ani moc nestoji ,.. 750 tisic ,.. nic moc ,.. 500,000$. Vis kolik to je v prepoctu? ROFL!!!!...koukni se na aktualni kurs..kdyby byl dolar za tu tvou korunu a neco.....to by bylo zajimavy......=-O...je to skoro 80 milionu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 do toho bych nikdy nesel, nechtel bych si posrat zivot.. Navic v dnesnim svete to funguje tak, ze vam reknou ze je to dotektor lzi, ale poustej si to tam jak se jim zachce (at je to notarsky kontrolovane nebo ne..). Ta zenska? Uplna krava, posrala si manzelstvi, rodice urcite nepotesila, klienti z kadernictvi si o ni budou myslet svy.. A nema z toho nic, diky jedne soutezi, si dokonale posrala cast zivota.. fakt skvely.. (navic jeji povaha je strasna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 no tak na tohle se da rict jen jedno.....no ty vole......tahle reality show asi zrusi jeste hodne manzelstvi a zivotu obecne.......jinak si myslim uze ta zenska je sv*ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 omg, a co ma byt? jestli se vam to nelibi, nedivejte se na to.jeji posledni otazka byla divna, jestli si mysli ze je dobry clovek? kdo je dobry clovek? a tu jeji matku bych kopnul do xichtu, se tvarila tak vrazedne, a ona urcite manzela taky podvadela apod. Han má pravdu. Nevím, čemu se divíte, když se v Česku děje to stejné. Ale jelikož jsme Češi, tedy národ, který si myslí, že je pukem světa, nedokážeme si připustit, že my bychom dělali něco podobného. Tak budeme nadávat na Američany, protože se na ně takhle dívá celý svět... 500,000$.Vis kolik to je v prepoctu? ROFL!!!!...koukni se na aktualni kurs..kdyby byl dolar za tu tvou korunu a neco.....to by bylo zajimavy......=-O...je to skoro 80 milionu!!! Pokud vím, tak kurs amerického dolaru je necelých 16 Kč. A 500.000 x 16 = 8 000 000. Možná, že pokud chceš kritizovat ostatní, by si se měl naučit počítat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Pokud vím, tak kurs amerického dolaru je necelých 16 Kč. A 500.000 x 16 = 8 000 000. Možná, že pokud chceš kritizovat ostatní, by si se měl naučit počítat sám. Dmnce...ujelo mi cislo? a?..Mylsis ze si to normlani clovek nedokaze spocitat?:roll: a ze jsme v materske skole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Dmnce...ujelo mi cislo? a?..Mylsis ze si to normlani clovek nedokaze spocitat?:roll: a ze jsme v materske skole? Mě by ani neštvalo, že ti ujelo číslo. Jsme lidé a můžeme chybovat. Ale štve mě, že tady frajeříš na někoho a ještě špatně. A když to tak vezmu, čí převod byl přesnější? Tvůj nebo SliW3.G0ng3rs? A pak kde je tady demence... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 500,000$.Vis kolik to je v prepoctu? ROFL!!!!...koukni se na aktualni kurs..kdyby byl dolar za tu tvou korunu a neco.....to by bylo zajimavy......=-O...je to skoro 80 milionu!!! Aha , ja myslel ze to je uz po přepočtu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 lolek tak to je moc to me vylizprd*luj na hlave tak to je fakt husty , cubka jako ho*no to je vazne hukot se nevidi , fakt na takovy kravovine to jeste pros*re nemozna cubka:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 ty jo tak to je drsne...jako pro ni a pro tu rodinu...ja bych do toho sel..za ty prachy ale ty otazky no stalo by to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 ani to netrvalo dlouho a obdobnou "soutěž" chystá Prima :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.