LukDM Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 ted byla trapná reklama - legalizace windows xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Negativní reklama , taky reklama ... Jinak , jediná reklama , co se mi kdy líbila , byla ta , jak se valili ty barevný kuličky po té cestě dolů , byla to myslím reklama na tu TV "Bravia" nebo taky možná ta druhá ... A jak už jsem psal , všechny ostatní , jsou o ničem ... PS: Našel jsem ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 já bych rozbil všeci reklami už mně docela dost štvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Negativní reklama , taky reklama ...Jinak , jediná reklama , co se mi kdy líbila , byla ta , jak se valili ty barevný kuličky po té cestě dolů , byla to myslím reklama na tu TV "Bravia" nebo taky možná ta druhá ... A jak už jsem psal , všechny ostatní , jsou o ničem ... PS: Našel jsem ji jo ta reklama je good... ale chtěl bych vydět jak to pak sbíraj :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 ..zajdete si na "NOC REKLAMOŽROUTŮ" - je to 6ti hodinova nonstop projekce nejlepsich reklam z celyho sveta (vzdycky v listopadu v Palac cinemas ve Slovanskym dome) ..loni sme byl a byl to narez...urcite pudu znova.. ..ja si naopak libuj v reklamach - v tech vtipnejch, inteligentnich nebo treba "graficky" dobre udelanejch (nebavim se o reklamach na persil,vanisch nebo penny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 atry kolik tak stoji listek?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 no jako reklama na -music si taky mysli jak jsou hustí x*D ale jako urinal,prostenal a šíp taky stoji za trap ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 nebo Folixil je trapnej...daj tam nejaky pojmy aby jako byli husty, clovek, kterymu vypadavaj vlasy uz davno ty pojmy nezna a pak zase to nejucinejsi, nejlepsi atd:D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Možná se mi budete smát , ale už dlouho mám problémy s trávením ... OMFG ! Na to jsem si vzpoměl , a to mě tak SE.E ! :D Tuším, že je to Aktivia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Lance:kup si aktimel nebo radsi aktivii ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 mě se líběj vtipný reklamy, třeba sportka: větší než obvykle? :) nebo na novoi snickers s oříškama. jak ten chlap na kůlu že je to pravda že má oříšky a oni na něj KACÍŘ a daj ho upálit :D to sou dobrý reklamy. nebo sem chcal z tý reklamy na McDonalds jak tam ten nakreslenej panáček žere všechno možný svinstvo a na konci tam sežere kočku a pak reklama na hamburgry. takový reklamy sou good :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 u nas jsou nejak vsechny reklamy divny. vtipna byla "bohusu pospes" :D jinak jestli znate z radia, asi pred rokem reklama na Europa Möbel (europamébl jak rikaj cesi :lol:) tak ta byla total trapna jinak pochvalu za nejhezci reklamu u me by si zaslouzil macbook air Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 atry kolik tak stoji listek?:) ..listek stal 400 myslim.. ..byl v tom jeden popcorn zadarmo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 ja ted nesnasim tu reklamu se simpsonama,jak tam kupuji to auto :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Mě nesere nic, na TV nekoukam, jen na serialy a filmy v PC:):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 jedina reklama ktera je tedka asi dobra je na AXE :) jak jinak> Vsechny ostatni jsou strasny, hlavne ten zmrazenej kks v vmrazaku - Moje Zmrazena Pujcka !! ...... no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 mě se..e BE BE BLBE BE BE.... omg xD to je "trapna" reklama xD snidate BEBE ? xD ja ne ja ho zeru odpoleden xD nejlepsi reklamy, vise AXE potom COCA-COLA tovarna na kolu, a ty sestříhany "Vy jste nase hvezdy" nekery sou good xD "děkuji" xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Hodně dobrý reklami jsou na NIKE né-li nejlepší reklami.. http://www.youtube.com/watch?v=anwlpTgbQTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nejvíc drsná byla jak tam byl béďa travniček za toho žida v reklamě na mountfield :D ta byla vostrá :) jinak k té Bravii a nejvíc dmnce reklama je ta jak si ten dyliňák dá do mikrovlnky vajíčko a de se čumet na televizu a to vajíčko vybuchne a zničí celou mikrovlnku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 na AXE je fakt nejlepsi reklama :) tohla me bavi uplne nejvic :) btw:dirty ta reklama co tam mas ty je taky dobra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 V česku reklamy nic moc v jinejch státech sou lepši třeba na nike jak si nadhodí toho psa :)...jinak ted je trapna na tu hnusnou sra*ku jak trapčej vanilka vanilka čokoláda :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 taky jsem dnes vydel tu ultra trapnou reklamu na nejakou tu kravu x*D hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ja ne ja ho zeru odpoleden xD udělejme si den za dobrou snídani ty barbare !! :D ja ho taky žeru odpoledne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 nejlepsi je jak tam je pohled do umyvadla a najednou fluse a pak nakonec ten zub:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Reklama? Co to je? Ja som TV nevidel ani nepamatam... dnesna televizna tvorba je o h0vne, radsej si stiahnem a pozriem co chcem ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.