Milhause Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2006 podekujme take sami sobe, hlavne za uroven prispevku a ze jsme svymi pristupy pomohli foru ke zviditelneni Citovat
placek Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2006 NO ,alespoň něco pozitivního na PSP scéně.Je pravda,že po zániku časopisu Play On tu nic nevychází v tištěné podobě o PSP.(těch pár informací v Doupěti nestojí za moc). Snad tenhle projekt vydrží déle než ten minulý(Play On).Držím palec. Citovat
Brento Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2006 PSP gamer byl i jednou na Score DVD (PSP bylo i ve Score Live!, hombrew Quake, Bludr paril a Tukan komentoval)... PSP hram se jeste venuje OPS2 minimalne 5-10 stran, toz z platku... Skoda ze vetsinou se uprednostnuje DSko s mariem a PSP s MGS ostruha... Citovat
GameEs Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2006 no OPS2 se moc PSP nevěnuje ........ Ale tohle je vážně pokrok ,jediný co mě sere (nikdo z mezu nemá PSP !!! ) Citovat
Hannibal411 Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2006 Už se těšim, Doupě mám předplacený :mrgreen: Citovat
Dann Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2006 Bude spolupráce znamenat více recenzí a článků? Nebo vše zůstane při starém? Mohl by být PSPgamer i v PC verzi? Ne jenom do PSP? To by bylo taky zajímavé! Přeju mnoho úspěchů....... :!: Citovat
mmn.m Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2006 já doupě odbírám, takže PARÁDA! Citovat
gemi Odesláno Leden 10, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Homo Technicus právě vyšel na Doupěti 8) Citovat
Jajar Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2007 Super, hned na hlavní stránce jako Doupě speciál. Mno a hned to tam rozpoutalo docela pěknou pumelenici, jen co je pravda :D . Citovat
gemi Odesláno Leden 11, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2007 Flame jak hrom! :lol: Pustili se do mě jako vlci, ale vyvázl jsem bez ztráty kytičky. :) Citovat
narliza Odesláno Duben 27, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2007 hej suprová zpráva, přeju vám hodně štěstí Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.