smaik Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Nevite jaky druhy omluvenek si mam psat uz sem ty znamy jako je "byl ulekare,nevolnost,rodinne duvody,byl u zubare" vycerpal nemate nejakou oblibenou nebo nejakou dobrou vymluvu(omluvenku):D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 to vas tak bavi resit skolu?...:dozey:...ja do skoly chodim, takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 omluvte meho syna...... na kazde napr. pondeli chodi na rehabilitaci po dobu 10 mesiců:Dtakle jsem to obcas udelal ja ale uz nazaskolim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 hele todle me vzdycky zajimalo, jaktoze o tom rodice nevi? to ti nekontrolujou zakajdu? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 jinak moji rodice zakovskou kontrloujou jednou za pul roku :D proste vytrhnu stranku omluvne papiry a uz to neresim dostanu nove od uci ale nesmis si ty omluvenky psat casto pak se uca bude ptat na tr. schuzkach matky nebo ji spise bude rikat jestli vas syn bude takto chybet casto tak ho budeme muset ze skoly vyloucit tak by to taky mohlo dopadnout no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Nevite jaky druhy omluvenek si mam psat uz sem ty znamy jako je "byl ulekare,nevolnost,rodinne duvody,byl u zubare" vycerpal nemate nejakou oblibenou nebo nejakou dobrou vymluvu(omluvenku):D:roll: střevní chřipka moc oblibený ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 normál byl u lékaře :dozey:..máme super třídního co se zbytečně neptá :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Milá paní třídní učitelko, prosim omluvte mne byl jsem dne xx.xx.xxxx přepaden teroristy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ja mam kamose, kterej si jendou njapsal do omluvnaku "sracka"... a od ty doby po nem ucitel uz nikdy omluvenku nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 A já znám jednoho co si podepsal omluvenku " mamka" :D Jinak jak tekk, taky máme supr třídního takže se neptá zbytečně podepíše index a napíše do třídnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Kámoš tam měl Únava z dospívání :D tak ot muzes zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 exist : nebyl to náhodou Wiver ? :lol: :lol: jinak nevím, jestli je dobrý se tu záškoláctvím moc chlubit, moc ,,kůl" mi to nepřipadá, spíše naopak... nakonec sám poznáš, že se to moc nevyplácí ;) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 kamos si tam casto pise veci jako jsou nehody V mhd jednou tam napsal : NEhoda s autobusem upadlo mu kolo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 jestli se nezacnes ucit a poradne chodit do skoly tak budes kopat a to jsem si nevymyslel ani me to nikdo nerek... zacni se ucit protoze jinak si na zivobyti nevydelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Taky bych chtěl něco fláknout, ale nemám na to "koule" xD Ale většinou řeknu mamince, že je mi blbě, a ona řekne "Tak jo..." a dál se to neřeší (: Chybím ale tak 3-4x za půl roku (z nevolnosti - jinak volnočasové aktivity jako výpravy s oddílem nebo výlety za odměnu etc.) (: Co je mi osmnáct a můžu si to psát sám, tak jsem toho ani jednou nezneužil... (Vlastně ani nevyužil...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 no nej bylo když jsem celej víkend nespal (hráli jsme florbal v Praze a spal jsem asi 4 hoďky :)), tak mi mamka napsala fyzické vyčerpání a válel jsem se doma :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 TOP 1- Ujel mi autobus , a dalsi jel až za 15 minut . 2- Byla ve městě nehoda a tak sme tam museli počkat . 3- Nastopil sem do špatného autobusu. 4- Byl sem u lékaře. 5- Mel sem nařízený budík na mobilu , a ten se mi vybyl. ..ehm , tak takoveto omluvenky pouziva muj syn kdyz pisou pisemku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 zlamal bych ti nohy za tohle...kam to speje...samy smazky a za skolu by to chodilo...hosi hosi...co z vas bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 zlamal bych ti nohy za tohle...kam to speje...samy smazky a za skolu by to chodilo...hosi hosi...co z vas bude.. Nic z nich nebude :) , ja uz u to zkousel tolikrat vymluvit :) , nema to cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ja po pulroce chodim na chirurgii s nohou a doma reknu ze nesmim chodit do skoly, pritom o tom nic doktor nerikal :D EDIT: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ja teda skolu zatahnu jen kdyz du dopravdy k doktorovi nebo kdyz mame treba den zeme tzn musime uklizet celej den skolni pozemek. jinak ne pak to neumim a musim se ucit doma na to bych se moh vyprdnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 TOP1- Ujel mi autobus , a dalsi jel až za 15 minut . 2- Byla ve městě nehoda a tak sme tam museli počkat . 3- Nastopil sem do špatného autobusu. 4- Byl sem u lékaře. 5- Mel sem nařízený budík na mobilu , a ten se mi vybyl. ..ehm , tak takoveto omluvenky pouziva muj syn kdyz pisou pisemku :) ..hmm :dozey: ty ses ale dobrej fotr... stejne vim moc dobre do ses :D a ze ti neni 33 :P. Neflakejte to, ja to minuly pololeti delal a ted mam porad co dohanet, nevyplaci se to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 ..hmm :dozey: ty ses ale dobrej fotr... stejne vim moc dobre do ses :D a ze ti neni 33 :P. Neflakejte to, ja to minuly pololeti delal a ted mam porad co dohanet, nevyplaci se to! Kdyz flakas s rozvahou, tak je to ok.. Ja treba flakam telocviky, nejaky testy na ktery se nestiham naucit protoze padam unavou, pripadne ted flakam, kdyz tu mam Belga z vymenneho pobytu od skoly a skola neni schopna me uvolnit ze skoly, tak proc par hodit nezatahnout ze.. Kazdopadne flakejte s rozvahou.. Rozhodne nedoporucuju podplacet lekare aby vam psal omluvenky, nebo kupovat si razitko s nazvem "Ordinace u Srnku" .. protoze pak se z toho stane zavislost a do skoly skoro prestanete chodit.. Znam par takovych typu co na to doplatilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 obvzlaste jak se to zacne blizit k maturite(teda zavisi v jake skole ses :D ja osobne na hodne tezky :/ ) tak uz to neni moc prdel zatahovat tu skolu.. Doporuceni pro ty ze zakladky, uzjite si toho ze tam nic nedelate :D pak to bude spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 lol tělocviky taky flákám, sem na něm nebyl asi už několik měsíců, jednou ředitelka chtěla něco na kompu, tak sem jí helpnula od ted když něco potřebuje tak je to automaticky za 2 h tělocviku takže to mám ok 8):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.