Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nekourim a nikdy nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Chvilku jenom měsíc pak mě chytla máma voe takovou jsem dostal že mě na cigaretu přešla chut:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 stejne vsichni chcipneme...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 cigaretu bych nevzal do huby....ale zase taková vodárna...to je něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ne nikdy nic mně to nepřináší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 kouřil sem už ne fakt humáč ale zase fakt ta vodnička supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 cigarety = nevadi me, nelaka me, nemam cashe / samozrejme skusil... zadny ucinky vodnica = jj, pohoda hlavne s kamosama, ale i sam doma :) / pohoda :) alkohol = kdyz se pije, nebo kdyz sou prachy / chutna... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Nikdy mě nic nedonutí abych začal kouřit... Nekouřil sem a kouřit nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Kouřím, Tvrdý Petry 4ever ... ! Začal jsem z blbosti a už nemůžu přestat, je to pro mně lahůdka ... :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 kouření je demence , řekněte mi výhody ???? já vim jen o tom, že to musíte platit, ničí vám to zdraví, a nikotin oblbuje NS, myslim, že to jsou jen nevýhody ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Delas si ze me pr*el?? Promin ake ted se do tebe budu navazet. Protoze jesli myslis tuhle ultra sr*cku vazne ze kdo v 26 nezkusil pit je nemocnej tak to si vazne id*ot na entou a jinak to nazvat neumim. Jenom idi*t muze napsat tuhle sr*cku jako ty :roll: Rict mi todle nekdo do voci tak mu dam asi ranu bez rozmejsleni protoze toe vazne hovadina nejveciho kalibru. Ted me poslouchej chvili ty. Me je 17, nikdy sem nezkousel pit, hulit, kourit, fetovat, nikdy sem nebyl na zadny dize/ v nakym debilnim klubu, nikdy sem nemel sex, nikdy sem nebyl vozralej, zkourenej, zhulenej a NEMINIM! A ja ti ted tady na miste odprisahnu ze nikdy kourit a pit alkohol nezacnu, prisaham tady na Boha, rodinu bo co ja vim na co se to rika :roll: A napsat takovou mega pic*vinu jako ze jogurt je stejne nezdravej jako cigo uz je takova ubohost, ze ty ses vazne na dne a nevis co napsat na obranu. Do ha*zlu s kourenim s pitim, do ha*zlu s lidma jako ty co kourej a do hajzlu s timhle posranym systemem. Zlaty lidi jako Malcolm, Dez a Koras, DammLore a dalsi, nemaj vymastenej mozej jako ty ty trotle :roll:Dostanu asi BAN, hlavne ze sem se vyjadril :roll: naprosto s tebou souhlasim :thumbup: nikdy jsem nezkousel kourit, pit alkohol(zadny) ani brat drogy... :P a fakt ze s tim nikdy v zivote nezacnu a je mi jedno jestli budu nekolektivni, to nejsem ani tedka, nevadi mi to, psp to jisti :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 No, nejsem kuřák, ale kuřáci mi nevadí. Cháapu že to někoho může uklidňovat, povzbudit...ale je to drahá a nebezpečná závislost. Každopádně, když se opiju tak si sem tam cigaretu dám...to bylo asi 5x. :). Btw nejsem ten co by měl soudit...ale ti co se stali z vlastní vůle závislí na tvrdých drogách...ať si chcípnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Jen zdravě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Mě to vadí hlavně kouř - takže nekouřim :D jednou sem skusil a narás sem vyhulil pul ciga , ja se tak zblil :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nejlepsi vodni dymka :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Jen zdravě :D to seš jako 4%???:?já kouřím,,,je to na hovno.kdo ještě můžete přestaňte.:idea::arrow::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ne a ani nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Příležitostně. Třeba v hospodě s kamarádama občas. Nikdy bych si nezapálil jen tak sám třeba na ulici. Počítam to tak na 3 kousky do měsíce :) Proti kuřákum nic nemám je to jejich věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 fuj, nekourim, je to humus a je to k nicemu.. navic jak spousta lidi - kuraku - mi samo reklo, museli si na to zvykat, zprvu jim to nechutnalo (tak to jde upe mimo me, nechapu proc bych si mel zvykat na neco hnusneho, za co budu platit a budu si tim kazit plice..) a ze jim to nechutna, takze si to treba prichucujou cajem.. maximalne nejaka ta vodnice, ci zabalena nadrcena skorice (bez tabaku/nikotinu) BTW pro vsechny co tu rikaj, ze pit alkohol nebudou - neverim vam lidi, navic nejit do hospy.. omg.. to ani ty nejvetsi sprti z nasi tridy neudelali.. proste je to normalni jit do hospody a poradne si uzit.. nebo do nejakyho klubu, neni to nic spatneho.. (jasne, nemyslim vozrat se kazdej tejden..) Proste ted to rikate jenom ze je vam zatim 15 apod.., nebo mate nejakej uchylnej kolektiv ve tride, ale pockejte na stredni (jestli to neprislo ted, tak ve druhaku/tretaku/ctvrtaku) nebo na vejsku, az se bude planovat party a vy tam nepujdete, nebo budete mezi ostatnima, co budou v nalade, si nalejvat kolu - to tak trosku nezapadnete.. Nebo na silvestra.. proste pokud nejste nejaci hluboce verici, tak opravdu nechapu duvod nezkusit si zajit na nejakou party, to pak musi bejt clovek jedine zabednenec.. (Je to jen muj osobni nazor, tak me nekamenujte, nejsem zadnej notorik, jsem uplne normalni clovek, co snad - jako ostatne kazdej - vyzkousel alkohol..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 jo, nejdriv 5 denne (to jsem se seznamil s pritelkou ta kourila tak 10 denne) potom sme se rozjeli krabku oba na den (bydleli sme spolu) pak kazdej svoji krabku a ted sme se rozesli tak kourim 20 denne coz je peknej humus..takze kdo nekouri ani s tim nezacinejte;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ne, je to totalne na ho***, smrdi to, zere to prachy a nic ti to neda ... :) ale zkousel, asi jako vetsina i tech co nekouri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nojo já kouřim snažim se s tim každou chvíli přestat ale de to dost blbě:Dpřesně jak řek slash...je to hnus...ale zase aby ste mě neměli za dmnta-já nelituju ničeho co sem v životě udělal.... např před nějakou dobou když sme nekouřil a ani snad nikdo co znám sne ve škole brali zákon proti kouření..všichni byli pro-i největší kuřák co znám- jen já ne:D prostě mi přišlo nepravděpodobný že někdo jako já by nekouřil...začlo to z chuti teĎ je to ze závislosti...ať si každej dělá co chce hlavně když si za tim stojí...;) jen nedotknout se alkoholu mi přijde přehnaný lehce..já nechlastám ani po tom nějak netoužim ale když je příležitost tak se napiju...a tenhle způsob života mi vyhovuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 nekouřim ... prostě mi to nic nedává a fakt nemám potřebu něco držet v ruce .... to spíš držim v ruce pěkně vorosený pívečko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Už ne...Začal sem na koci 4 třídy a zkončil na začátku 5 vůbec mě to nechutnalo....ale trávička to je jiná...:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 no ja nekourim a doufam ze nebudu kouril sem v 8 letecj kvuli tomu ze mi velky kluci rekli ze je to "dobry" ale jen 2 tejdny. obcas dam vodnici to je cely. at s kazdej kouri co chce je to kazdyho zdravi ja zse chodim do MCdonaldu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts