Zavorka Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 nekouřim:dozey: je to zbytečný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 kourim jak fabrika a sem na to hrdej :D startky rulezz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Já teda nekouřim a ani to nemam v plánu, ale jednoho dne zjistim jak vyrábí hobiti v Pánu prstenů dýmkový koření a budu ho pěstovat a sušit. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Naposledy my nejakej romskej spoluobcan prohledaval kapsy, sem myslel ze mu listim, ale nakonec sem ho jen zbuzeroval,vytahl z kapsy cigo a pred nim sem si zakouril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2008 Nikdy jsem to nedelal ,delat nebudu a smrdi mi to takovym zpusobem ze se vzdycky rozkaslam a musim od te dane osoby odejit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Kouřim a nevadí mi to...Považuju se za celkem inteligentního člověka a předpokládám, že ostatní inteligentní lidé mě neodsoudí jen za tento zlozvyk. Jsou i horší návyky. Sice kouřim, ale skoro nepiju a celkově se to snažím vyvažovat tím že žiju zdravě. A nikdo mi na to nedává, musim si na to vydělat. Zákazy kouření na zastávce schvaluju, ale zákaz v hospodě mi přijde jako blbost. Odjakživa to k tomu patřilo a pro nekuřáky neni problém jím do nekuřácké části, která je dneska téměř ve většině podniků. Nikdo je nenutí vdechovat náš kouř, můžou si přesednout, něco říct a nebo klidně odejít, třeba na zastávku, tam je "čerstvýho" vzduchu dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 nekouřím,i kdyz ted obcas vodarna,ale jen s prately ,rek bych ze kourit cigarety je nuda,a jeste sam :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 pomeranc v risi baterek, nebo kreslo v oku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 nekourim,ani nemam zajem jinak s tema cikanama,no neim me se spise ptaj jestli nevim kolik je hodit a kdyz jim reknu kolik je tak mi reknou jestli nechci zkontrolovat. jinak ti buzici s pleskou kterejm je 9-14 a kourej jak krip*ove tem bych dal vzdycky nejradsi do drzky jen kdyz vidim ten jejich ksicht pred skolou!!! :-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Vyhazovani penez :D nekourim :D. Budto pulka fora keca nebo proste ti co hraji na konzolich nemaji cas kourit :D protoze 78% je dost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 No spis to druhy a nebo taky fakt ze prumernej vek je tady 16 let a kdyz se zrovna nechytis nejaky party tak neni duvod kourit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 hh toto slovo je spojené i s mým prijmenim... :D haluz mno.. :) kazdopadne ciga kourim zridka....v hospode nebo tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Nekouřim .. i když jsem už kolikrát myslel že začnu , nezačal jsem ... ve třídě je nás 30 a z toho nás jen 5 NEKOUŘÍ je to takový divný o přestávce se celá třída (krom nás ) vyvalí před školu a kouří jak největší machři OMG .Ale je nám to jedno a jsme rádi že nekouříme ... hodněkrát mi kámoši nabízeli cigáro , ale prostě jsem si nevzal . Na kouření mě nejvíc štve že kouří mladá .... a když jsem se jí ptal proč to vlastně dělá tak řekla že jen tak .... tim mě dost naštvala , ale prostě nepřestane jako já nezačnu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Já jsem zkoušel kouřit nějak ve 12ti nebo 13ti letech (asi jako každej :cheesygrin: ) ...teďka si zapálím jen tak občas když jsem někde na nějaký akci ale to je tak všechno.. Jinak kouření je podle mě zbytečný, leze to do peněz , kazí to zdraví a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 neeeeeeeeeeee never Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 KouŘÍm A HodlÁm NepŘestat AŽ Do SvÉ BÍdnÉ Smrti. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Kourim od 15ti. S 3/4 rocni abstinenci a kourim dodnes. Denne dam v prumeru 10-11 cigaret a o vikendu pokud nekam jdu tak ta krabicka od vecera do rana padne vetsinou. Oblibena znacka je u me uz asi 3 roky modra L&M, pokud nemaji, pochutnam si na cervenych Lucky strike a nebo zlutych Camel. Kourit jsem zacal ze zvedavosti a neprestanu asi nikdy, jedine pokud by to nakazali striktne doktori. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Nekouřím. Zkusil jsem to jednou asi v osmi letech. Se starším kamarádem, který mi cigaretu nabídl, jsem si taky zapálil. Nějak extra povýšeně jsem si nepřipadal, nic mi to neřeklo. Zkusit se má všechno, tak alespoň když mám nekouřit, ať vím, jaké to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Taky nekourim .. neni duvod ... taky nechapu ty frajery s rovnejma ksiltama a kalhotama az od kolen jak vzdycky vybehnou pred skolu a fajcej jak tovarny.... je to zlozvik a delaj to spis ty co si myslej ze sou naky dobry ... ale neco si tim vynahrazujou... Nikdy sem nekouril a ani me to k tomu netahne... :idea: uzivam si zivota jinak :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 TAky nekourim,nikdy jsem nekouril.Ani nebudu zacinat,nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 A mohl bych se vas kuraku zeptat, proc kourite a proc jste zacali? Nerikejte mi prosim, ze vam to chutna, minimalne zprvu vam to nechutnalo - tak proc jste pokracovali a premahali se (vim, jake jsou zacatky koureni, prvnich par cigaret je proste hnus). Kdyz tu vetsina odpovida, ze nekouri proto, aby se cejtila vyznamnejsi/starsi a aby zapadla do party.. Je to otazka mne, jako nekuraka - v okoli vsak mam dost kuraku, nikdo vsak nedokazal uplne odpovedet.. Ja jsem v cigaretach nenasel jedinou vyhodu - ziskate zavislost, leze to do penez, leze to do zdravi (negativne), zdrzuje to (od prace etc..), smrdi to, nici to nabytek (pokud kourite doma), obtezuje to ostatni nekuraky.. .. pak lidi mi reklo, protoze je to uklidnuje, coz je hovadina, protoze je dokazano, ze nikotin nijak neuklidnuje etc.., uklidnuje je to jen mozna domnenkami (nalhavaji si to, placebo efekt), par lidi mi reklo, te oriste neco museji mit v puse, takze by dokazali byt terba bez cigaret, ale museli by cucat lizatko apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 jo :-D 6let xD nevim proc proste kourim xD otazka proc kourim mi proste nesedne .. nekourim kvuli depkam nekourim kvuli pocitum. Proste kourim... Spis to bude tou co jsem si vypestoval zavislosti xD kazdopadne ted mi to jeste nevadi... Ale jednou urcite bude :X Proc sem kourit zacal? Ne kvuli tomu abych zapadl do party ale kvuli okoli xD(nic vam nevycitam xD) vsude okolo me kuraci a jednoho dne sem zacal taky, jak uz sem rekl ne kvuli pocitu ze sem king mezi nima nebo abych zapadl (stejne sem je vzdycky rezal (neberte to jako sikanu xD proste taovy to fellacky postuchovani xD) xD a meli respekt i bez to abych kouril :D:D:D ) Malborky a kratky startky rull... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 ne nekouřím .. za prvý to ničí zdraví a stojí to moc peněz to si radši koupím auto než profoukám peníze pánu bohu do oken. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 2 anonym, to by ses divil co dokaze vsechno lidska psychika :D Kdyz si namluvis ze te to uklidnuje, tak te to urcite uklidni. Viz pokusy s pilulkou po ktere citis 2x tak vice bolesti a s pilulkou ktera snizuje bolest. (pilulka je normalni obarveny cukr) A pri spousteni lehkeho naboje do tela pri poziti pilulky na bolest lidi prosi aby to zastavili ze to boli a pri poziti pilulky proti bolesti jsou lidi v pohode. Ale to jsem uz dost odbocil. Je jasne ze se zacina z frajeriny aby si se neodchyloval od party a aby si do ni patril. Ale zase nemuzete rict ze je vodnice jako kourit cigarety. (nekourim, ale na vodnici obcas zajdu) EDIT: radši koupím auto než profoukám peníze pánu bohu do oken. dobre receno :D EDIT2: ne, nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Simeto: TV maniak? chlape televizi sem neviděl dobrýho půl roku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts