Cartman182 Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 to je dobrej BUG , kterej mě dycky totálně N*S*R* :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 NJ. Musíš si vždycky říct "jestli je houmr koule, tak spadne do pr*ele a já taky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Zkusím , ale myslím žě to moc neuklidní :D Takže škoda tohoto no , nevím třeba se to stává i někomu jinému a nejsem sám :) M8m další zádrhel :D jak mám porazit Boha na PS 3 ? :D díky , ani nwm co mám dělat jako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Caw lidi ja jsem ji hral a zasekl jsem se u tech mimozemstanu vse sem udelal co se dalo a dal nwm pleas help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Tam se kámoš zasek taky. Musíš vylízt na jeden kamion jako bartman a potom odtatud můžeš doplachtit doprostřed mapy, kde čouhaj skály ze země a pak na druhou stranu. Doufám že to je ono. Já to eště nehrál, ale asi si to seženu konečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Tam se kámoš zasek taky. Musíš vylízt na jeden kamion jako bartman a potom odtatud můžeš doplachtit doprostřed mapy, kde čouhaj skály ze země a pak na druhou stranu. Doufám že to je ono. Já to eště nehrál, ale asi si to seženu konečně. THX ja to testnu a uvidim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tak sem to dohrál ale mě se to zdá hodně, ale hodně krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Take vlastnim, sehnal jsem bazarovku, ale ta grafika mi prijde jakoby nakreslena tuzkou.. Nemuzu si pomoct, odehrano mam asi hodinu a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 šak to je myslím tužkou .. ale nechcu lhát ale někde sem to myslím četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 co je to zac the simpson game, jakej je to tytul jestli jr to arcada, nejaka posacka a nebo to ve skratce popiste diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Skakačka ve 3D. hezká grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.