xDante1986 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 vzhledem k tomu, že celkem dost lidí nabízí flashe a není v tom přehled nic zakládám tento topic, pro informaci mi vždy uveďte tyto tři věci: 1) Místo, kde flashujete 2) Cena, za kterou flashujete i pokud zadarmo nebo jen na dotyčném kolik dá 3) kontakt (ICQ, Skype, Email nebo telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepa. Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 A také by mě zajímalo, jestli se vůbec dá flashnout ten novy xbox slim ? a jestli by sel i kinect ? Děkuji, vubec se v tom nevyznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 A také by mě zajímalo, jestli se vůbec dá flashnout ten novy xbox slim ? a jestli by sel i kinect ? Děkuji, vubec se v tom nevyznam... Slimka ještě flashnout nejdou - mohl jsi se tady o tom dočíst , kdyby jsi se trochu snažil hledat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filipeti01 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Lidi potřebuji Flash do Xbox 360 nerozumím moc tomu.Ale mám Premium 360 s HDMI,jsem z Ustí nad labem.E-mail:filipeti01@seznam.cz předem dík všem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkopi Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Bigelow rychlé a velmy solidní jednaní vše dobře vysvetlil Můžu všem majitelům neflashnutých konzolí v jiznich cechach vřele doporučit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.kopin Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 tak jsme se dockali 1.51 je venkujakmile to odzkousim tak zacnu updatovat vsem co u me meli xko na flash za 500............ostatni 700 takze odzkouseno a slape......... Pardubicko, Hradecko ICQ 152933243 davekol@email.cz 602437846 dekuju moc za flash , bezkonkurencne nejrychlejsi a nejochotnejsi flasher v kraji.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hermanek.t Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Vysočina - Jihlava Flash vsech Lite-on mechanik, beng, hitachi, samsung, i XBOX verze SLIM Cena: 200-600 ICQ: 289649493 Oprava a prodej RROD fixu, cena 100 oprava 300 vcetne fixu. To same E74. Moznost prodeje vsech mechanik cena 700,- Flashnuti DISKU pro xbox 100,- Na vsechny mechaniky mam specializovane naradi, od otevreni (XBOX kit, slim+fat) po samotny flash,(CK3 lite, x360usb, PROBE III,...) mam za sebou 50 uspesnych flashnuti!!! http://c4evaspeaks.com/ zde je vypis nejnovejsiho FW pro mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jobu Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 měl bych zajem o výměnu flashnute mechaniky, jsem kousek od semil ale nějak mi vam nejde odeslat email...moje ICQ je dyštak 422267168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Nick - Bigelow Místo - Zlínský a olomoucký kraj + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT i SLIM mechanik !!! LT +2 nahraji i nejnovejsi dash u fat. 2 - Flash SLIM mechanik 1000kc FAT 500 3 - Dále provádím spoof mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban HDD, RGH, čištění, oprava RROD pres pajeci mašinu. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní nebo zasilam na email. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR a provadím s profesionalním přístupem. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků a žádny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 louis_c Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 taky jsem resil flash XBOXu, bohuzel v mem okoli zadny flasher neni. Domluvil jsem se s flasherem Bigelow na reseni pres postu. Vse probehlo naprosto profesionalne a bez problemu. V pondeli jsem hodil xbox na postu. Ve stredu uz byl flashnuty xbox opet na poste a v patek zpet doma. Takze muzu jedine doporucit. Fakt super jednani. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 flasher jménem Koben (Bigelow), píše ostatním flasherům, jak se dělá flash xboxu slim... :D :D :D dával bych si pozor na služby tohoto experta :) a když nedostal "radu", vynadal mi co jsem to za "moderátora" :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Zlínský kraj FLASH RGH LT+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Nick - BigelowMísto - Volyně, České Budějovice + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT mechanik !!! LT + 1.1 !!! (nepajim vlastním nový x360usbpro a proobe 3) 2 - Flash SLIM mechanik (9504) - již mnoho 100% úspěšných funkčních flashnutých konzolí SLIM. 3 - Dále provádím spoof FAT mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban, čištění, oprava RROD Reball technologii. 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR pojištěné jako křehké. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků a profesionalním přístupem. Kolikrát to tady ještě vložíš? Přestaň s tím neustále spamovat topic, již si to tady několikrát vložil a myslím (po mé zkušenosti s tebou), že při kvalitě tvých "služeb" to je až až, nemusíš to tady spamovat stále dokola, aby si tě někdo všimnul, tím si klienty opravdu nezískáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lenicky Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Schanim flashera Most,Teplice,Usti nad labem ... tak piste:)potrebuji lt+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dEvilps3 Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Potreboval bych flashera z Plzne, nejlepe s cenou 400-500kc, neni zde nekdo takovy? Kdyztak piste bud PM, nebo lepe na dEvilPS3@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramirez89 Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Hledam flashera z Pardubic či Hradce ... pm me icq - 261-182-210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxcoryxx Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Ahojky hledám fleshera z okolí Karlovy Vary,Sokolov,Cheb.Mám nový asi 2 týdny starý xbox 360 250gb hdd černý.Info pls na PM dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dEvilps3 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Nabízím Flash xboxu 360 případně montáže chipů do xboxu 1 - Praha a okolíFlash Xbox 360 SLIM - zatím pouze u prvních montovaných Liteon 9504 mechanik, cena 400 Kč tak jako pro klasický xbox Flash Xbox360 LT+ 1.1 400 Kč pro všechny mechaniky Re-flash mechaniky na novější iEX - 300 Kč u xboxu který jsem dělal Montáž chipu do xbox 1 - 500 Kč včetně chipu Duo2 Proč já: - Dělám xboxy už od roku 2004 (chipy pro xbox 1 jsem montoval jako jeden z prvních v ČR) - Používám správné nářadí a HW aby práce byla čistá - co jsem občas viděl, že lidi donesli na opakovaný flash po předchozím zásahu "flasherem" si nepřejte vidět - Hodně spokojených lidí, ale nedělám to jako masovku, spíš si s tím vyhraji a odzkouším - Poskytuji i podporu a konzultace v případě problémů na straně uživatele (špatně vypálené hry atd.) - V případě mé chyby při flashi bez debaty měním mechaniku za novou (zatím se nestalo, ale lidé se ptají) Kontakt : PM zde na fóru, nebo mail tusel009@seznam.cz Tohoto flashera doporučuju, flashoval jsem u něj dvě konzole (jednu poštou), super domluva, rychlá a čistá práce, i se seřízením laseru, a za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 sezenu nekde co nejnovejsiho xboxe s nejnovejsim moznym flesem nejlepe nekde u ostravy.nemusi to byt funglovka ale urcite bez banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3663 Odesláno Červen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2011 Dobrý odpoledne shanim nějakeho flashera na xbox360 Slim z okoli Mlade boleslavi..Napiste na mail 3663@seznam.cz. Předem moc děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 (upraveno) --------------------------- Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem Domi_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darth1468623100 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) jrtevukn;7ynliuniu Upraveno Září 3, 2013 uživatelem darth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chelsea_forever Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zdravim,budu si kupovat X360 Slim 4GB,pujde flashnout???Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 už jsem ti odpovídal zde http://console-forum.net/tema/48428-mapa-flasheru-x360/page13 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Přesunuto: http://console-forum.net/tema/127235 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galfar Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Hodonin a okoli - platba pouze za prvni flash, ostatni jiz zdarma! Flash FAT i SLIM vsechny modely. LT+ 2.0 (zatim jen FAT) Vsechny aktualni verze, ktere jsou flashovatelne umim (naflashovano cca. 50 konzoli) Posilejte soukrome zpravy na muj nick nebo email: xboxhod@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
vzhledem k tomu, že celkem dost lidí nabízí flashe a není v tom přehled nic zakládám tento topic, pro informaci mi vždy uveďte tyto tři věci:
1) Místo, kde flashujete
2) Cena, za kterou flashujete i pokud zadarmo nebo jen na dotyčném kolik dá
3) kontakt (ICQ, Skype, Email nebo telefon)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
12
8
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 15
5
led 7
5
srp 27
5
bře 17
4
Top Posters For This Question
jamesonman 12 posts
Bigelow 8 posts
romik 7 posts
Rutz 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 15 2010
5 posts
led 7 2012
5 posts
srp 27 2011
5 posts
bře 17 2011
4 posts
Oblíbený příspěvek
malinecekk
Někdo z F-M a okolí Děkuji
491 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.