Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Monster hunter freedom 1 i 2 vcetne datadisku:D Proste nepochopim jak to ty lidi tolik chytne.

pokud sis toho nevsiml,tak datace na psp nejsou,to je novej dila a je to navic portable a ne freedom

koukni se na japonce,ty si 1. den prodeje koupili 750tis. kopii a 1 a pul mega spec. edice PSP,rekni mi, jak a PSP hra ma tokovouhle prodejnost

Patapon-ten me moc nebavil

Me and my Katamari

Loco Roco-fakt cool koncept

PeterCent:zbytecny OT a navic ma ten typas zkroucenej xicht,jako kdyby dostal pres tlamu vbmenu_register("postmenu_342517", true);

Odesláno
patapon a moc sem nepochopil hru Simpson Game

Cože...???:lol:Tak to si mě dostal kámo:lol:Já vim ze simpsni nejsou nic extra,na PSP je par kvalitnejsich her ae tak pokud si nepochopil simpsny tak asi nemas moc logicky mysleni...:roll:a alespon malinkatou znalost AJ jazyka:D;)Me se simpsonovi jako hra fakt libili...dokonce sem si i koupil UMD...pak ho po dohrani hry prodal...;)skvela to hra...par zaseku tam je...nejvic lidi se tu asi ptalo na ten preskok na raketoplan ae kdyz se chvili zamyslis tak mas ukol za chvili hotovej;)a objasnil by si mi pls poradne prosim jak to myslis ze si je moc nepochopil?pac se mi zda divny ze by si neudelal ukoly ve hre:lol:;)

Jinak sem se hlavne chtel zeptat na tu hru Me and My Katamari...o cem ta hra je:roll::Ddiky...

Jo jeste pridavam hru Shreek smash and Crash:Dtaky takova blazniva:lol:

EDIT:Lance...mam soundtrack...stojí za to:lol::lol::lol:

Odesláno
Nooo, tak to vypadá hodně drsně xD Sehnat něco takového v angličtině, asi nehraju nic jiného xD

..v anglictine to neexistuje:(..

..ale par lidi tady na foru na tom ujizdelo a naglina a ni japonstina neni potreba - vsecno se prej da pochopit..

..proste jezdis metrem a zastavujes ve stanicich.. :)

..ma to hustou grafiku - je to jakoby interaktivni video - takze super real:D

• 1 year later...
Odesláno

Echochrome

patapon a loco roco jsou best hry takže nechápu proč je to ulítlé, možná u pataponu jak musíš mačkat do rytmu u toho jsem málem šílel a musel jsem mít klid u toho, protože v kraválu se to nedalo hrát

jinak ještě všechny japonské hry jsou ulítlé - ta jejích grafika a ztvárnění postav jsou takové divné - kromě pokémonů, ty ještě snesu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu