JanisXP Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Loco roco a Ape academy 2 (ostatní díly sem nehrál) - některý minihry sou celkem ulítlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 xD ja taky :):) ale lepši nigga je T-Pain..:Dtuto je Plies, je jako broec MC, jeho písničky mě dostávaj :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Monster hunter freedom 1 i 2 vcetne datadisku:D Proste nepochopim jak to ty lidi tolik chytne. pokud sis toho nevsiml,tak datace na psp nejsou,to je novej dila a je to navic portable a ne freedom koukni se na japonce,ty si 1. den prodeje koupili 750tis. kopii a 1 a pul mega spec. edice PSP,rekni mi, jak a PSP hra ma tokovouhle prodejnost Patapon-ten me moc nebavil Me and my Katamari Loco Roco-fakt cool koncept PeterCent:zbytecny OT a navic ma ten typas zkroucenej xicht,jako kdyby dostal pres tlamu vbmenu_register("postmenu_342517", true); Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 patapon a moc sem nepochopil hru Simpson Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 patapon je rozhodně ujetej, ale loco roco mi přijde pdostatně ujetější. všechny ty písničky, zpívající kuličky atp. podlě mě je to jasnej vítěz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 jako nejvetsikravina mi prijde Exit..je to hrozna kravina...patapon ma chytlavou melodii, alejinak nic moc...btw. co se dela v jackass? Jeste jsem to nehral a chtel bych ji..jestli je dobra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 patapon a moc sem nepochopil hru Simpson Game Cože...???:lol:Tak to si mě dostal kámo:lol:Já vim ze simpsni nejsou nic extra,na PSP je par kvalitnejsich her ae tak pokud si nepochopil simpsny tak asi nemas moc logicky mysleni...:roll:a alespon malinkatou znalost AJ jazyka:D;)Me se simpsonovi jako hra fakt libili...dokonce sem si i koupil UMD...pak ho po dohrani hry prodal...;)skvela to hra...par zaseku tam je...nejvic lidi se tu asi ptalo na ten preskok na raketoplan ae kdyz se chvili zamyslis tak mas ukol za chvili hotovej;)a objasnil by si mi pls poradne prosim jak to myslis ze si je moc nepochopil?pac se mi zda divny ze by si neudelal ukoly ve hre:lol:;) Jinak sem se hlavne chtel zeptat na tu hru Me and My Katamari...o cem ta hra je:roll::Ddiky... Jo jeste pridavam hru Shreek smash and Crash:Dtaky takova blazniva:lol: EDIT:Lance...mam soundtrack...stojí za to:lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 No já nevím , mě nejvíc ujeté přišlo Loco Roco , tu hru jsem musel pořád hrát , protože se mi ta melodie furt ozývala , i když jsem spal ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 jn, locoroco a patapon to je best :D proste haluz ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 nejujetější hry:locoroco,patapon a pokémoni..to neznamená že mě nebaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 jako nejvetsikravina mi prijde Exit..je to hrozna kravina.... ..je to skutecne takova kravina, nebo ses jen nemohl dostat pres par uvodnich levelu8) ..jeste hodne velka ulitlost je ten simulator vlaku (japonskyho metra) http://youtube.com/watch?v=-UJwD2wLBMs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Nooo, tak to vypadá hodně drsně xD Sehnat něco takového v angličtině, asi nehraju nic jiného xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Me and my Katamari :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Nooo, tak to vypadá hodně drsně xD Sehnat něco takového v angličtině, asi nehraju nic jiného xD ..v anglictine to neexistuje:(.. ..ale par lidi tady na foru na tom ujizdelo a naglina a ni japonstina neni potreba - vsecno se prej da pochopit.. ..proste jezdis metrem a zastavujes ve stanicich.. :) ..ma to hustou grafiku - je to jakoby interaktivni video - takze super real:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtna Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jako mooc uletova hra je litle big planet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Echochrome patapon a loco roco jsou best hry takže nechápu proč je to ulítlé, možná u pataponu jak musíš mačkat do rytmu u toho jsem málem šílel a musel jsem mít klid u toho, protože v kraválu se to nedalo hrát jinak ještě všechny japonské hry jsou ulítlé - ta jejích grafika a ztvárnění postav jsou takové divné - kromě pokémonů, ty ještě snesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 LBP, Kahoots (miniS serie), Loco Roco, Patapon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.