Counterfeit Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2008 Čaj jede mi to fajn, ale obraz je černobílej (ano mám barevnou TV), je černobílej i když dám composite kabel normálně do TV a zapnu to přes menu Switch to TV (musim přepnout progressive jinak mi to bliká), někdo nějaký nápad co je s stím? edit: tak to není composite ale component. prostě má ve výstupu 5 jacků. Citovat
tekken90 Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 21, 2008 pokud máš component tak tenhle plugin vůbec nepotřebuješ... Citovat
pejiricek Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2008 to sem udelal ale ted kdyz to mam vsecko spoüsteny a pustim gta tak v tom jak se nacita se sekne a vypne se co stimnevim co s tim mam delat vzdycky se mi to kousne Me to dela taky a problem ze PSP havaruje pri pripojenem kabelu. Kabel do psp zapojim az po zmacknuti +-, kde zapnu conect TV a je to OK. Pomer stran resim na TV, prepnou na 16:9. Barva mi vypadava kdyz mam video auto, ale v NTSC jde barevne. Jediny problem kabelu je mizerna kvalita stineni a zvuk se vaze do obrazu. Bylo by dobry dlouhou cast kabelu vymenit za kvalitnejsi kde je kazda zila s extra stinenim. Citovat
Counterfeit Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2008 Jaký kabel je teda nutný pro tu mojí starou telku? Citovat
atry Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2008 Jaký kabel je teda nutný pro tu mojí starou telku? rek bych, ze neco takovyhleho (obrazky z playcentrum.cz) 299,- 499,- Citovat
BryanCZ Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2008 jen me stve ze to vipada vse jak matrix na emulatory to je dobre ale na iso cso dax vubec EDIT:na starou tv urcite ten prvni Citovat
Rajce Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2008 FuSa BUILD 47 http://foosa.do.am/_fr/0/FuSaSD1.0b47pre.zip Citovat
enginehead Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2008 pls nemohli by ste mi poradit pucil sem si od bratra kabel na jedny strane mam 3,5 jeckten zapojim do psp a na druhy to mam 3 sinche ktery zapojim do psp (kabel je od nokie) mam zapojenej kabel na televizi nastavim spravnej vstup.pustim hru kterou mam ulozenou na karte (virtual tenis 3) zmacknu to + a- a nic se nestane mam firver 3.9 a plugony sem tam dal podle navodu v cem je problem?? Jestly je to jen 3,5 jack a na druhý straně 3 sinche tak je jasný že to nepujde... :D musíš mít ten přímo k psp s tím jackem a ještě tím konektorem vedle.. Citovat
Nechda Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2008 Zkoušel jste někdo PATAPATA? :cheesygrin: Citovat
zozy Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2008 Koupil jsem tv kabel ktery ma 5jack,mam telku ktera ma jen 3:((sony)funguje to jak ma ale je to cernobile:(nevite nekdo jak to udelat aby to bylo barevne?existuje scart do ktereho bych zapojil tech 5jacku a pak do me tv?nebo nejaky jiny zpusob?thx za odpovedi Citovat
Nechda Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2008 Jestli to máš černobílé, zkus přepnout režim z PAL na NTSC.:blink: Citovat
zozy Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2008 ...zkousel jsem dat jak jsem to mel vse spustene nastaveni tv ale nikde to tam nebylo nevi nekdo kde to najit? Ta tv je sony asi 2,5roku stara pls heelp EDIT:ta tv ma jen 3vstupy a ten av cabel ma 5jacku nevite jestli je nejaky scart nebo neco at to jede bareeevnee? Citovat
Nechda Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Jo televize neumí Progressive scan. Ale taky je možný že neumí NTSC. Citovat
zozy Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Umi ntsc;)vim ze umi je to v prirucce ale samo se to automaticky prehodi bud na pal nebo ntsc,no a nevi teda nekdo jestli je nejaky scart na tech 5jacku?thx Citovat
tekken90 Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 zozy 5 jacků ? snad cinchů ne ? i tak to je kabel pro kterej potřebuješ progresive scan ..to je jinej..tenhle návod je na kabel se třema cinchema...ale asi to půjde i na tomhle no... Citovat
zozy Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Hej ptam se jak pako porad ale nikdo mi primo neodpovi,existuje scart ktery ma vstup pro 5cinchu?:Dja rikam ze to fachci ale je to cernobile a proto chci vedet to s tim scartem:D Citovat
Nechda Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Nic takového neznám. P.S zkus přepnout na jiné AV. Citovat
zozy Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 4, 2008 Zkusil jsem jine av a ani tam nebyl obraz celkem mam 4av a jede mi to na 4,nevite nekdo jestli vubec takovy scart existuje? Citovat
Rajce Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 FuSa SD v1.0.47b releaseOK, this is final release of build 47, it has a lot of changes listed below. Changes: * New SpeeDBooster now compatible with all PSone games * New hotkey (Disable\Enable plug-in) * Configuration file * Adjustable hotkeys * Adjustable screen position * No more "grab vram" option (use FuSa ScreenShoot! instead of it) * New docs (pdf) http://foosa.do.am/news/2008-08-05-5 Citovat
fatalis Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 nevite jestly na ten new plugin jede v poho monster hunter portable 2g EDIT:ZOZZY KUAJA UZ TI JEDNOU RIKal ze takovi scart neexistuje tak proc se ptas Citovat
tekken90 Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 fatalis..nejlepší je to zkusit..;) ..a nebo kouknout na stránku projektu (na porvní stránce odkaz) a kouknout na Compatibility list Citovat
zozy Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 tak ani v te new verzi to mhp nejede normalne,proste matrix:D Citovat
fatalis Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 Fatalis vole ty se tady do me ne*er,ja se neptam tebe ale jinych a rozhodne chytrejsich ohledne psp,tak ani v te new verzi to mhp nejede normalne. jjale jednou jsem ti rikal ze jsem se ptal prodavace ktery se vyzna rek ze takovi scart neexistuje a ty se tu zeptas 3 krat tak jsem to musel napsat Citovat
ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 Hej ptam se jak pako porad ale nikdo mi primo neodpovi,existuje scart ktery ma vstup pro 5cinchu?:Dja rikam ze to fachci ale je to cernobile a proto chci vedet to s tim scartem:Dexistuje, chápu to tak, že máš doma 5 cinch kábl a TV jen se 3 vstupama? potrebuješ do SCART narvat neco abys jich měl 5 ? i modý a zelený?Nebo chceš koupit ten kabel a nevíš jestli něco takové existuje, aby to pak šlo na TV s 3 vstupama? Nebo sem vedle jak ta jedle? Myslíš tohle? Citovat
fatalis Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2008 ano tohle mysli jenze pan chce z 5 a ne ze tremi a to neexistuje Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.