Filc@ Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Pár lidí z fora už mi řikalo, že hraní na CRT televizích je celkem v pohodě, co se týče kvality obrazu. Máte někdo vlastní zkušenosti s hraním na CRT TV propojenou s xkem přes SCART? A Jestli vadí, že má televize jen 50Hz. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 no některý hry vyžadujou 60hz ale jinak neni problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 jo CRT je v poho...ale když to někdy pak hodíš na nějakou HD TV tak se ti CRT bude zdát nic moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Tak to je paráda, jsem měl strach ze potřebuju hnedka HDcko :) Mam to jen přechodne, pak asi koupim nejaky LCD, protože za HD TV se mi tolik penez vyhazovat nechce. Nemáte někdo fotku, jak ta grafika vypadá na CRTcku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 chlape ja mam 14 palcovou CRT tv a v pohode x'DDD nahodou na grafiku se neda stezovat kdyz nevis jake to je na lepsi grafiku :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 ^^ tak ted jsi to vystihl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Tak to jsem rád. Docela se mi ulevilo :), Diky. Teť jen vyřešit jakou verzi koupit a je to. Zatim to vypadá na Core (Arcade) a k tomu nejakej HDD. Jak to mate vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Osobně jsem byl dost vyděšený, když jsem kupoval Xbox 360, protože nemám HD televizi a všichni mi tvrdili, že je to jako hrát na PlayStation 2. Je to blbost, pokud máš alespoň 60hz televizi, tak je to naprosto v pohodě. Viděl jsem u dvou kamarádů ty samé hry jako hraji já na LCD televizích s HD Ready a rozdíl jsem vážně velký neviděl (především výraznější barvy, ale nic zásadního). Takže doporučuji se s HD televizí neznepokojovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ja na xboxu paril na projektoru,crt,plasme,lcd a na crt byly takove modrofialove vodorovne pruhy (docela stara tv na novych to asi delat uz nebude) ale jinak kvalita dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Dokud sem nešel Xbox reklamovat tak jsem hrál jenom PGR 4 na mé Panasonic 37cm úhlopříčka TV:DA nějak jsem si ani nestěžoval...pak jsem si dovez Xbox k babče a tam jsem hrál a trochu rozdíl to byl no...ale i tak je to pěkný zážitek na CRT;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 je to v pohodě až na některý hry...např. gta4 měl jsem misi zastřelit jednoho týpka přes okno odstřelovačkou ale on byl za zdí...a přes to okno šel vydět telefon a na něm napsane telefonní číslo...jenže ani na velký telce to nešlo celý číslo přečíst xD ... eště štěstí že předtím byla ukázka a tam to číslo šlo v pohodě vydět... ale i u ace combat 6 - jak máš zobrazený hud tak těžko vydíš ty označený cíle zeleným čtvercem:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 mne to prijde uplne v pohode alen jak to porad kouumu tak mne prijde ze to neni ostry jakej na to mate nazor..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Mna maximalne znepokojuje to, ze mnozstvo vyvojarov nerobi hry na rozlisenie pre CRT televizie ale len sirokouhlo (16:9), kde potom na mojej telke mam cierne pruhy... (najma Ubisoft... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Osobně jsem byl dost vyděšený, když jsem kupoval Xbox 360, protože nemám HD televizi a všichni mi tvrdili, že je to jako hrát na PlayStation 2. Je to blbost, pokud máš alespoň 60hz televizi, tak je to naprosto v pohodě. Viděl jsem u dvou kamarádů ty samé hry jako hraji já na LCD televizích s HD Ready a rozdíl jsem vážně velký neviděl (především výraznější barvy, ale nic zásadního). Takže doporučuji se s HD televizí neznepokojovat :) Jak velkej je to "průser" když ta moje telka ma jen 50Hz? Na Vánoce si chci koupit nejaky LCD velky, protože do HDTV je mi až moc velká škoda vrážet tolik peněz.... Navíc, pokud bych se doma zmínil že chcu asi všechny prachy vrazit do "věci na hraní" poslední co bych z domu viděl by byly dveře :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Lidi takze CRT a Xbox360 v ph...tak to sem rad....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeepThroat Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 No každopádně :) Však ju mám taky a stačí to. Naco hned vyvalovat prachy za něco, co za rok bude minimálně o 50prcnt levnější. Už se těšme jak přijde marketingová masáž ať rychle všichni kupujme BlueRay disky ,přehrávače a jiné serepičovinky a tlačme těm megaorganizacím do jejich nenasytného chřtánu............uffff jsem si ulevil. Dik jak cip. Čest jak pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Filc@ Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Tak to se mi docela ulevilo :) Co takhle nějakou fotku na ukázku jak to při hraní vypadá? Byl bych moc vděčnej, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Filc@
Pár lidí z fora už mi řikalo, že hraní na CRT televizích je celkem v pohodě, co se týče kvality obrazu. Máte někdo vlastní zkušenosti s hraním na CRT TV propojenou s xkem přes SCART? A Jestli vadí, že má televize jen 50Hz. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts