Rhythm Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 parit v kine v prubehu filmu je nej:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 zkuste parit v zime kdyz snezi a mrzne jak prase to je potom sranda ja sem po chvily necitil prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 sry za off ale to co rikal trusty, nezkousejte, displayi to nedela dobre zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ja vim ze to endela dobre ale mel sem zrovna novou hru a musel sem to okamzite hrat kdyz to na mne prislo a s displayem doted nic nemam a nikdy sem s nim nic nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 no ja na svatbe tety:D:):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel_cz Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Já při písemce z Češtiny...samozřejmě potom co sem to opsal. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jo,hrál jsem na Lndon eye v londýně to bylo super.. a i na svatbě tety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 s radosti muzu pridat ze jsem hral v londyne na LONDON EYE,Tower Bridge,a na univerzite v greenwich(nulty polednik)......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Tak včera jsem pařil v řiditelně byl menší provar a říďa odašla asi na cca 5 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Mě hodně chytla FF Dissidia, tak jsem zabalil PSP do sačku(dileráku) a hral jsem ve sprše:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasha Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 mno ja WC,school,doma,a dyz sme bili se skolou na vylete v oparne tak sem na chatce furt mastil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ja jsem pařil v letadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Ve skole kdyz jsme meli zkusebni pozarni poplach tak sme hrali CoD pres multak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 v tescu na hajzlu pro zamestnance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 tak sem uz hral i ve skrini jak sou ucitelsky katedry tak tam byla v te katedre otevrena skrin ja tam vlezl oni mne zavreli tak sem hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 V podvodnim svete a v zoo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Na žádnym zajímavym místě jsem nehrál :dozey: Spíš se zajímám o to místo než o PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Na žádnym zajímavym místě jsem nehrál :dozey:Spíš se zajímám o to místo než o PSP taky se zajimam o misto ale kdyz mam volnou chvili a nevim co delat tak sem si zahral na psp např:london eye - nastupoval chlap na vozicku a to trva nejmene 5 minut nez ho nalozej a kolo se musi zastavit a tak proc si nezahrat kdyz muzes xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 taky se zajimam o misto ale kdyz mam volnou chvili a nevim co delat tak sem si zahral na psp např:london eye - nastupoval chlap na vozicku a to trva nejmene 5 minut nez ho nalozej a kolo se musi zastavit a tak proc si nezahrat kdyz muzes xD Kdyby si nebyl aspoň takový lhář......Londýnské oko se kvůli vozíčkářům nezastavuje a vůbec jestli si v tom Londýně byl.(Já hrál v letadle,abych nebyl OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Já hraji v takových normálních lokalitách např.: Záchod,koupelna, letadlo, auto,škola,obchodní centrum, les...atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Kdyby si nebyl aspoň takový lhář......Londýnské oko se kvůli vozíčkářům nezastavuje a vůbec jestli si v tom Londýně byl.(Já hrál v letadle,abych nebyl OT) tys tam byl se mnou ty imbecile :dozey: ale OKO se kvuli postizenym zastavuje jenom si vzpomen ze sme po ceste 2x staveli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dhan Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zdar, asi nejzajimavější bylo když si taťka koupil Ferrari a já jsem hrál při 250 km/h na dálnici a když si koupil porsche a jeli jsme to vyzkoušet tak jsem hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zdar, asi nejzajimavější bylo když si taťka koupil Ferrari a já jsem hrál při 250 km/h na dálnici a když si koupil porsche a jeli jsme to vyzkoušet tak jsem hrál Nejhorsi potom je, jak zazvoni budik a ty se vzbudis, ze? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 ^^asi tak :lol: ja hraju jen doma a ve skole a tak.....:dozey:nechapu jak muze bejt nekdo takovej dement a hrat treba Na Eifelovce nebo kde vsude mozne......to uz neni normalni........:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Nejhorsi potom je, jak zazvoni budik a ty se vzbudis, ze? :D Nooooo.... And I am Barrack Obama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.