Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Na žádnym zajímavym místě jsem nehrál :dozey:

Spíš se zajímám o to místo než o PSP

taky se zajimam o misto ale kdyz mam volnou chvili a nevim co delat tak sem si zahral na psp např:london eye - nastupoval chlap na vozicku a to trva nejmene 5 minut nez ho nalozej a kolo se musi zastavit a tak proc si nezahrat kdyz muzes xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky se zajimam o misto ale kdyz mam volnou chvili a nevim co delat tak sem si zahral na psp např:london eye - nastupoval chlap na vozicku a to trva nejmene 5 minut nez ho nalozej a kolo se musi zastavit a tak proc si nezahrat kdyz muzes xD

Kdyby si nebyl aspoň takový lhář......Londýnské oko se kvůli vozíčkářům nezastavuje a vůbec jestli si v tom Londýně byl.(Já hrál v letadle,abych nebyl OT)

Odkaz ke komentáři

Kdyby si nebyl aspoň takový lhář......Londýnské oko se kvůli vozíčkářům nezastavuje a vůbec jestli si v tom Londýně byl.(Já hrál v letadle,abych nebyl OT)

tys tam byl se mnou ty imbecile :dozey:

ale OKO se kvuli postizenym zastavuje jenom si vzpomen ze sme po ceste 2x staveli xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu