Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
zdaaarek...celkem by me zajimalo na jakem nejzajimavejsim...nejneobviklejsim miste nebo pri nejzajimavejsi udalosti nebo proste tak kdy ste hrali na svem PSP...napr.: ja treba kdyz sme byli na dovolene v italii na lodi a pozorovali sme delfiny pri soumraku tak sem zacal parit LocoRoco :D...byl sem tehda este legal takze demo... :D...prispivejte povidejte...snad tady takovy topic este neni..

ENJOY :love:

promin za off-topic, ale jak se ti prihodilo, ze uz nejses legal? ja si rikal, ze kdyz uz nekdo spadne do legal, tak uz se toho nemuze zbavit ;) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
Když sem byl v Londýně na London Eye tak mě už ta cesta dolů nebavila, od půlky sem pařil Final Fantasy :D

Jo když sme jeli do Londýna tak v autobuse sem hrál LocoRoco a měl sem sluchátka a najednou se mě ty sluchátka vypojili a hrála zrovna ta začáteční muzika.. Všichni se na mě koukali jak na debila ,co to poslouchám :D. Měl sem to nahlas takže to slyšel celej autobus :) . Holt smůla :D

to má být v topicu trapasy xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu