expert007 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 hrál jsem v Londýně na Londýnském oku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ja sem pařil v kostele :-D je tam nuda ale musim tam chodit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no tak já asi nehrál na nějákym zsjímsvim místě maximálně tak o hodině ve škole na záchdech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 v druhym patře Eifelovky, byla tam strašně dlouhá fronta na výtahy :D Lidi na mě docela čuměli :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 všude kde to jen šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.