Zekeasakura Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Najzaujimavejsie miesto... No asi na tom zachode neviem na akom zaujimavejsom by som mal PSP mat :D Na nijake nebezpecne miesta ho neberem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jj ZACHOD rulezz :D...tam parim hoodne casto pac su tam skoro furt :D...aa jinac taky kdyz jedu za svojou do Brodu... to je hodka cesty tak to je ok :D ENJOY :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Nejlepsi je, jak vsichni pisete ze ste hrali LocoRoco :) ted to taky hraju ale doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 leda tak na zachode...uplne cervena prdel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 to ti tak dlouho vydrzala baterka? hej vis jak je nabijecka na psp do zapalovace u auta?? no tak tam sem tu nabijecku strcil druhy konec do psp a buril sem :psp: :roll::roll:demence:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jj tak to taky dělám vždy když někam jedem autem beru automaticky autonabíječku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 moje nejzajimavejsi misto kde sem hral bylo asi u kadernice dyz me srihala :) a pak mozna este pri pokracovacich kurzech predtanecnich dyz nam ukazoval ucitel se svoji zenou nakej tanec tak sem to vytah z kapsy u saka ;) a dyz sem hral este fotbal-na stridacce dyz sem nebyl v zakladu a to byly spis zajimavy situace jinak zajimavy misto asi francouzskej institut v praze (nakej dedek tam furt mlel neco ve francouzstine a dycky dyz se zeptal-byl sem krytej ostatnima-tak sem se ho francouzsky zeptal jestli by to nemoh zopakovat a odpovedel mu ;)) a to je tak nak vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Mno asi bych to vyděl před tabulý při zkoušení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Na koncertě pražské filharmonie. Byli jsme tam se třídou a bohužel jsme s kámošema seděli daleko od sebe a hráli wormy tak jsme si to psp tak podávali :D V té tmě to svítilo docela dost :D Ale nikdo si nestěžoval .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 záchod :D tam se nejlíp hraje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Tak sice je to kapanek odlisny, nez doposoud uverejneny mista....ale ja jsem pysnej na PES 2006 ve druhym patre Eiffelovky....ve tretim uz sem nemel silu kazit si vyhled hranim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Fuuu, na záchodě, tak samo... ale už to omezuju, protože se mi povedlo spláchnout čepičku analogu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Ja v divadle na nejakym louskackovi kdyz na uca sehnala listky na to zadarmo normalne stoji kolem 1000 tak jsem tam paril a ona mi ho sebrala az po 2 hodinach hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Pocas jazdy na zjazdovke :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Hrani ani ne :D flashovani na formuli 1 v istanbulu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snykx Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 nejzajímavější misto pro mně byl záchod :-D no a pak jsem hrál ještě v autobuse taky docela zajimavý,to jsem hrál zrovna GTA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 U soudu, kdyz sme tam byli se skolo podivat se jak to vlastne vypada, sedl jsem se kousek od tech skaredejch panu s pistoli u pasu a jel sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackrook Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Loool si si mal zvuky nahlas pustit a hrat GTA alebo nieco podobne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James_p Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Tak hosi,kdo me trumfne???:wohow: dneska sem byl u zubarky na operaci s drzkou,pichla mi injekci na umrtveni a ze prej musime 10 minut pockat,nez to zacne pusobit...co myslite ze sem tech 10 minut na zubarskym kresle delal?8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 klasika asi na záchodě,ale taky třeba v letadle - to pak cesta docela utíká;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Ja tak bezne v skole cez prestavky,cez hodiny sa to moc neda,wc,ked cakam napr. u lekara.Dnes som mal asi najzaujimavejsie/najakcnejsie miesto ked som cakal u lekara(niektory mimo nemocnice maju take male cakarne asi 2x4m pred ordinaciou) a zostal som tam sam a hral Manhunt 2:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Na zachode jako vetsina ,v autobuse, ve skole a ve vlaku ,tam to pekne hopsa :bash: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 JÁ Sem HrÁl Ve Škole,ve FrÁninĚ,jenŽe Si Toho VŠimnul NÁŠ UČitel(je TlustÝ Jak Prase).uŽ Jsem Byl PŘipravenÝ I Na To,Že Se Seberu A Zdrhnu PŘed NÍm,jen Aby Mi Nevzal Psp A On Jen Řekl-mÁŠ Tu Hru,tak Si Hrej A Nebav Se!!!! Good UČitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 ja parim vetsinou vecer ve vaně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ja parim vetsinou vecer ve vaně :D lol, bych se bal, ze to blbe chnapnu, a umyju PSP:-D moje asi nejzajimavejsi misto, kde sem hral, tak bylo v KFC, kde o Box dal sedela parta cikanu.... docela na nej mlsne koukala, a trochu jsem se bal, aby mi ho neslohli, ale nestalose;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.