Rylai Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Na střeše Berlínskýho sněmu, a pak jeste v lese kdyz sem sbiral hriby, tak sme sedl na parez a hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nejzajímavější místo kde jsem pařil? Asi ve vrtulníku v teplém oblečení a snowboardem vedle sebe při výletu na vrchol Marmolada v italských dolomitech:). Bylo to asi v 8 ráno a bylo to nádherný...pařil sem SSX on tour:D ale jen tak symbolicky-pár minut,pak sem se kochal výhledem. Jinak pařím nejradši ve škole a v posteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 no tak predevcirem jsem hral v cekarne u reditelny baba mi to zabavila nastesti pak vraTIla prej to nemam tahat do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 v hudebce , na zachode, ve vytvarce .... ve VV jsem si dal nohy na stul paril jsem SSX a jeste jsem rekl celkem nahlas to je takova pohoda tady parit a nic nedelat a ucitelka byla skrcena pod stolem a neco hledala tak me hned servala :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadriel Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ja sem se v sobotu snazil pri sekani travy koukat na futuramu, ale asi po 5 minutach sem si presek kabel od sekacky, takze nic no... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 No já asi nejzajímavější místo mám v letadle při cestě na Krétu....:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 No my máme ve škole takovýho jednoho fajn učitele takovej mledej B-Boy:D a věřte tomu nebo ne ale jednou sem začal pařit při fizice,von to viděl a řek a ť po hodině přídu za ním do kabinetu.Tak po hodině du jako na popravu za ním s mišlenkou že mi zabavý PSP,vejdu tam a von má v ruce PSP slim piano black a pařil Tekkena tak sme zapařily spolu a hrál sem tam asi 1 H.:psp::cheesygrin: + Klasika při hodinách ve škole ale kdyš je učitel drsnější tak sem mi zrovna chce na záchot s PSP v kapse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEPÉ Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Hej někteří jste závisláci jak sviň 8) :psp: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukys Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 hmm já bych to viděl na vejšce při přednáškách, a pak asi v letadle, když sem letěl do čech navštívit rodinu, tam mi ho tenkrát sebrali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 hmm já bych to viděl na vejšce při přednáškách, a pak asi v letadle, když sem letěl do čech navštívit rodinu, tam mi ho tenkrát sebrali... Sebrali? Si hral pri vzletani nebo pristavani vit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 No my máme ve škole takovýho jednoho fajn učitele takovej mledej B-Boy:D a věřte tomu nebo ne ale jednou sem začal pařit při fizice,von to viděl a řek a ť po hodině přídu za ním do kabinetu.Tak po hodině du jako na popravu za ním s mišlenkou že mi zabavý PSP,vejdu tam a von má v ruce PSP slim piano black a pařil Tekkena tak sme zapařily spolu a hrál sem tam asi 1 H.:psp::cheesygrin: + Klasika při hodinách ve škole ale kdyš je učitel drsnější tak sem mi zrovna chce na záchot s PSP v kapse no, no. Nevim jestli je to pravda ale vzhledem k tomu ze jsou i dost dospelich lidi kteri hrajou na PSP, tak by se tomu i dalo verit. A jestli je to pravda tak to je mazec :D Nech ho vyhravat jinak to budes mit tezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 No ale von je dost hodně dobrej v tom Tekkenu takže to bylo dost vyrovnaný mislim já-25 win učitel-28win tekže mně wiklep:psp: + mislim že mu je kolem 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 No, ale jestli chodi na tohle forum a videl tvoji cestinu, tak nevim,nevim............i-y ti evidentne nic nerika.... Ale abych neutikal od tematu, ja si na nejaka vystredni mista nepotrpim, takze v buse kdyz jedem na zapas, v praci v poledni pauze nebo treba na hotelu na sluzebce..to jsou moje mista,hahaha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Jo jo čeština mi nikdy nešla jsem totiš dizlektik I-Y a předpony jsou mým nepřítelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Tak já jsem si pspčko zapařil na v pondělí na potítku u maturity a potom v úterý u přijímaček na PedF UK... No musel jsem se trochu odreagovat, tim že roskám pár potvor ve Finálku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Jo jo čeština mi nikdy nešla jsem totiš dizlektik I-Y a předpony jsou mým nepřítelem OK, tak pak to chapu :)....i v normalni zivot je to obcas problem se rozhodnout co tam prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukys Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Sebrali? Si hral pri vzletani nebo pristavani vit? :D No takhle... sednu do letadla, zvlášť sem si zaplatil první třídu... u vokna, vokno zatáhnu, zapnu PSP a jedu tak vzlítlo no, pařim furt dojde jedna baterka, nahodim druhou, jedu dal, a když se mělo přistávat atd tak si toho všimli, že sem do jídla ani nedloubl, mě prosily abych si PSP schoval, no jo no ale zrovna sem hrál fifu 07 a měl sem dokončovat zápas vo pohár a vyhrával sem, byla asi minuta do konce, tak sem odpověděl, jen co to dohraju... tak přišela druhá ta... jak se to řiká kua... anglicky hostess, česky si nemůžu vybavit, sry, no a prostě miho čmazly... a asi si ho nechaly, bo nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 A tos ho nedostal zpátky?!:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 tak se teda přídám do tohoto super topicu......co takle pohled na celou směnu poldů jak pařej call of dutty???asi nejlepší šichta!!!! haha byl to mazec celou noční jsme pařili,ale jen díky jednomu bezdomovci co jsme od něj dostali vši a měli karantenu.A jelikož to bylo v neděli tak ti deratizátoři dojeli až v pondělí ráno,takže celá noční rulezzzz!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukys Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 A tos ho nedostal zpátky?!:blink: ne... někde sem četl že ho někdo koupil vod celníků... třeba to bylo to moje... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 ne... někde sem četl že ho někdo koupil vod celníků... třeba to bylo to moje... :roll: Tak to je trosku divny, to jsi se o neho neprihlasil?? Me by teda z toho letadla fakt nedostali........Chapu ze ti ho mohli zabavit, kdyz hrozilo nejake nebezpeci, ale pak kdyz jsi vystupoval by melo byt vse ok,ne?? To je vlastne skoro jako kradez, nebo se pletu Bartokare?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 hmmm no to je fakt nějaký divný........nevrátit psp.....no nevím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a-c-e Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 No já jsem pařil God of War z Kosova, přes Srbsko, Maďarsko a Slovensko až do Brna. Sice jsem musel dobíjet baterku, ale autobusákovi to ani moc nevadilo. Kdybych valil celou dobu asi by mě z toho šlehlo, ale moje PSP už něco nacestovalo :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukys Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 no takhle, když sem pak vystupoval z letadla, tak sem se na něj ptal, voni mi řekly, že si o něj mám říct pak u informací, že ho tam donesou... tam sem se ptal, a tam mi řekly ženic takovýho nemaj... a jelikož byly 3 hodiny ráno tak sem se na to vyprdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 Já hrál v Tunisku v hotelu Skanes Palace(****+) na jedný palmě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.