grzibO Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Mno asi bych to vyděl před tabulý při zkoušení.... hrubky jako prase!Nehrej a uč se pravopis!!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mishule Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 obcas u mladyho, on pari na mobilu Gravity a ja na PSP Patapona :D a vydrzime hrat docela dlouho .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Od vlaku pri ceste domu jsem hral FF VII Crisis core jsem sledoval tu ukazku jak bojuje Angeal a Genesis proti Sephirotovi jsem na to cumel s otevrenou drzkou a najednou jsem zjistil ze jsem doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Při seskoku s padákem. Vytáhl sem PSP a hrál a zapomněl sem otevřít padák :dozey: nemám rád tyhle topici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 tak si je necti a uz vubec do nich nepis.. ja si je treba rad ctu :D jinak moje nejzajmavejsi misto (spis chvile) bylo pri obede ve skolni jidelne kdyz sem paril a zaroven kecal s kamosema ale uz sem nestihal pri techle dvou vecech jist takze jidlo studeny jak svina a jist se mi to nechtelo :D takze nakejch 30kc za obed pryc :) aspon sem se pri odchodu napil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Docela prča byla jak jsem byl na slovensku ve Zvoleni v galerii gotického umění... no nuda že :roll:. Ale před nějakýma obrazama měli lavičky tak pohoda sednu a začnu pařit :):psp: . Nevím proč ale ti lidi co chodili na mě divně čuměli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Docela prča byla jak jsem byl na slovensku ve Zvoleni v galerii gotického umění... no nuda že :roll:. Ale před nějakýma obrazama měli lavičky tak pohoda sednu a začnu pařit :):psp: . Nevím proč ale ti lidi co chodili na mě divně čuměli :-D Jo tak ty nevis? Hm, coz o to, ostudu jsi udelal jenom sobe.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Proc ostudu ?? kdyz to nekoho nebavi tak naco by se u toho nudil ?? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Zajímavý místo?asi ve frontě kde mi každý nadával abych tady neblokoval :-D pařil jsem tam Call of Duty Roads to Victory:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Já sem o prázdninách hrál na Slovensku pod sochou Jánošíka (v Terchovej). :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Nejzajímavější místo?? asi když jsem tyhle prázdniny pařil Tekkena 5 na h**zlech v největším shoppingu světa Shopping Dubai v Dubaji kde je 1000 obchodů + lyžovací sjezdovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Nejzajimavejsi?Asi na operacnim stole(detaili nebudu uvadet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 fire tuning podle me kecas ale jak chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmitl Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Když jsem nastoupil do letadla směr Newcastle - Praha a všechny místa u oken byly obsazeny, počkal jsem až vzlítnem a vytáhl jsem z příručáku svoje psp a zapařil original přivežený Flat Out 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 no zatim nic moc taky mam psp 2 tydny ale na wc,ve tride po pisemce sem mel hotovo tak sem to odezdal a sel sem parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetanBMX Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 mam psp par dni, ale povedlo se mi hrat rychle a zbesile u kamose v aute a zrovna se zacal honit s nejakym exotem a ja jel zavod a pekne to se mnou hazelo :-)))) byl to real simulator :-D :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 mě donutili jit na pouti na retezak tak sem vytah PSP a paril sem naruto uplne klido............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Říjen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2008 u mámy v břiše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 hmm PSP nevlastnim (ikdyz premyslim o koupi :)) , ale s bratrancem a kamosema sme hrali nekde.. uz ani nevim kde... neni divu kdyz sem byl hooodne v prdeli :D... proste lihovina a trava k sobe nejde .... :) ale rad bych zopakoval :) Edit: jooo uz vim.. bylo to v Roztokach u Prahy.. byli sme tam s nejakejma holkama (ty uz si moc nevybavuju) ale vim ze nektery byly docela kus ;) ... info kdyztak dodam.. ale musim se zeptat ostatnich kde sme vsude byli jelikoz ja mam okno :) Edit cislo 2: uz vim i co jsme parili a kde presne... Roztoky u Prahy... na namesti.. sedli sme si kousek od flojdu.. kamos zatim balil sendvic a ja tam s ostatnima paril Naruta... prej jsem to daval ale ja vim prd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 já v letadle praha--->turecko to sem celou cestu pa5il flat out:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finas1 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Já jsem hrál Flat out head on když jsme jeli na lodi v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 záchod ve vlaku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 záchod ve vlaku :lol: no to se ti musel hrat dobre :psp::bash::bash::D jinak na zachode toje nejlepsi jen skoda kdyz po dvou hodinach na me rvou co tam delam xD a ja odpovim Patapon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slash Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 na pohrbu vzdalenyho pribuznyho..zhulil jsem se hned po ty "hostine" a hral crashe;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 na pohrbu vzdalenyho pribuznyho..zhulil jsem se hned po ty "hostine" a hral crashe;) ... sory, ale to fakt neni vhodny ani pro particky na pivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.