KubaCZ912 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 obcas hraju o hodine... dneska sem psp pucil kamaradovi pri hodine a zapomel sem vypnout zvuk takze kdyz to zapinal spustil se ten zvuk kterej je pri zapinani windowsu xp :D(zmenil sem si bootsound) se tam vsichni ve tride zacali smat protoze zrovna bylo ticho a bylo to teda krasne slyset:cheesygrin: btw:nejzajimavejsi misto kde sem flashoval psp bylo o prestavce ve skole:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Tak to vy se máte my máme zakázáno nosit tyhle veci do skoly myslel jsem že to obejdu že v šk. řádu nebude napsaný psp ono tam sice neni ale je tam napsáno mobilní telefony a herní konzole :-( a už jsem to porušil a chytli mě o přestávce na záchodě a dostal jsem napomenutí tř. učitele :-( prý jestli se to bude opakovat dostanu 2 z chování :-( nemáte nějakou radu jak to obejít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Já sem zatím hrál jen na zachodě, v hodině a v pokoji na postleli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Horvy, to si delas srandu?! :roll: Kam az saha lidska demence je neuveritelny.. Ja parim ve skole porad (a kdyz neparim, tk se divam na serial nebo posloucham), PSP mam v ruce porad.. V nekterych hodinach mam dokonce povoleny parit, ptz jsem napred (programovani, AJ).. :D Ale ted jsem hral hodinu na chodbe, ptz jsem si zapomel klice a nikdo nebyl doma.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Horvy jak te muzou chytnout na zachode ve skole , když podle zakona ucitel nesmi na zachod deti/zaku jinak je to pedofilie ...A jinak moje "nej" misto ani neni :D Standart skola ,ale doma kupodivu moc neparim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 tvl seděl jsem na topení to je naproti dveřím najednou se dveře otevřeli a tam učitelka pisoári jsou jěště až za jednou stěnou Někdo mě napráskal asi jinak nwm učitelky normálně na záchody nechodí xD Je to blbý ale tenhle rok končim a jdu na Střední tam je po celý škole Wi-Fi takže budou pařby xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 no tak u me to bylo ->Viden-> zapas vodniho pola->trestna lavicka ... no byl jsem trosku agresivnejsi tak me poslali si sednou a ja jsem si sedl a zacal parit ... a vsici divaci treneri a hraci se na me divali jak na mimozemstana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sawyer Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 mno tak asi ve francii na eiffelovce ve frontě na výtah do horního patra, ale nebyl jsem sám pár japonců se taky přidalo :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Tak já asi tak na WC, nebo ve vaně...taky sem hrál v ředitelně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 To já jsme hrál v Ředitelně taky ,když jsem čekal na ředitele,než něco vyřeší s mojí přihláškou..xD A jinak není to nejzajímavější,ale v Letadle.. Nejlepčí je stejně,když jedete metrem a velde vás sedí kkt a kouká na to pspčko..To je stranšý,já vždycky ehm ehm..xD A hned se otočí... Hrozný,jak nám záviděj,když ho nemaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 To já jsme hrál v Ředitelně taky ,když jsem čekal na ředitele,než něco vyřeší s mojí přihláškou..xDA jinak není to nejzajímavější,ale v Letadle.. Nejlepčí je stejně,když jedete metrem a velde vás sedí kkt a kouká na to pspčko..To je stranšý,já vždycky ehm ehm..xD A hned se otočí... Hrozný,jak nám záviděj,když ho nemaj.. Jasný, já sem taky vždycky záviděl, ale teď jak ho mam a mam i xbox, tak je to strašnej šit :D je to fakt na tu školu, MHD atd... Ty lidi, co mi ho záviděli a pak si ho koupili taky, mají stejnej názor :) Ale tak co bychom od kapesní konzoly chtěli viďte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 No,jeden chlápek v buse se mi na to naklonil úplně na ten display a ani jsem nic neviděl,nejdřív jsme si řekl,že asi spí a spadla mu tam hlava omylem..xD Ale pak jsme udělal to moje Ehm Ehm a on jen Sorry..xD Ale docela mi to i vadí,jak mi na to fůrt ty vocasové koukaj..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 No,jeden chlápek v buse se mi na to naklonil úplně na ten display a ani jsem nic neviděl,nejdřív jsme si řekl,že asi spí a spadla mu tam hlava omylem..xD Ale pak jsme udělal to moje Ehm Ehm a on jen Sorry..xDAle docela mi to i vadí,jak mi na to fůrt ty vocasové koukaj..xD Ona se prodává nějaká folie...a pak vidis je to, na co koukas primo ne ze strany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Ona se prodává nějaká folie...a pak vidis je to, na co koukas primo ne ze strany :D No,až tolik mi to nevadí,abych dával za nějakou folii třeba 300kč...xD Navíc,mě baví hrozněš tu folii fůrt loupat..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 nejzajmavejsi misto? :))) po soulozi s pritelkyni : ))) jo este sem ho vypinal pritom kdyz mi delala oral pocitato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ve Francii sem pařil v autobuse když sme zrovna jeli kolem fanklubu Paris Saint Germein(fotbalovej klub) na třídě Champs Elise a zrovna sem hral pes 09 proti PSG. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 mno lidi mel sem pujceny psp: ff: crisis core.... tak mne to nadchlo ze u mlady sme si to zacaly rozdavat byly sme v pulce a le chltelo s eji na WC a kdyz prisla tak sem paril:D:D:D takze mela smulu a 14 dni se se mnou nebavila a jakmile vidi psp chyta nerva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 jj ja nejak moc nej misto nemam proste klasika, na zachode, ve skole, na zastavce autobusu atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frytol666 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jasný, já sem taky vždycky záviděl, ale teď jak ho mam a mam i xbox, tak je to strašnej šit :D je to fakt na tu školu, MHD atd... Ty lidi, co mi ho záviděli a pak si ho koupili taky, mají stejnej názor :) Ale tak co bychom od kapesní konzoly chtěli viďte :D A to ja bych ho zase bral..:D:D z5:(:( ja kreten ho prodal..:( jinak ja sem paril treba na koncerte vsichni zvucili a ja paril PES..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tak já jsem už překonal ozo a pařil jsem v ředitelně........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 joj, zajímavé místo ? ani nwm ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 dneska sem hral v kine, kdyz sme byli ze skolou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ja mam naopak radost kdyz lidi na my psp cumej treba v buse... vzdycky zapnu hru oni cumej jak puk ukazu grafiku a takhle treba 5 her:D oni jen valej buly pak zakaslu oni se otocej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nejzajmavější místo bylo asi když jdu na zachod srát :D a Nebo v divadle :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nejzajmavější místo bylo asi když jdu na zachod srát :D a Nebo v divadle :D :psp: jj taky rad parim kdyz seru :D :D nekdy se ale nemuzu soustredit :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.