Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

obcas hraju o hodine... dneska sem psp pucil kamaradovi pri hodine a zapomel sem vypnout zvuk takze kdyz to zapinal spustil se ten zvuk kterej je pri zapinani windowsu xp :D(zmenil sem si bootsound)

se tam vsichni ve tride zacali smat protoze zrovna bylo ticho a bylo to teda krasne slyset:cheesygrin:

btw:nejzajimavejsi misto kde sem flashoval psp bylo o prestavce ve skole:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak to vy se máte my máme zakázáno nosit tyhle veci do skoly myslel jsem že to obejdu že v šk. řádu nebude napsaný psp ono tam sice neni ale je tam napsáno mobilní telefony a herní konzole :-( a už jsem to porušil a chytli mě o přestávce na záchodě a dostal jsem napomenutí tř. učitele :-( prý jestli se to bude opakovat dostanu 2 z chování :-(

nemáte nějakou radu jak to obejít ?

Odkaz ke komentáři

Horvy, to si delas srandu?! :roll: Kam az saha lidska demence je neuveritelny.. Ja parim ve skole porad (a kdyz neparim, tk se divam na serial nebo posloucham), PSP mam v ruce porad.. V nekterych hodinach mam dokonce povoleny parit, ptz jsem napred (programovani, AJ).. :D Ale ted jsem hral hodinu na chodbe, ptz jsem si zapomel klice a nikdo nebyl doma.. ;)

Odkaz ke komentáři

tvl seděl jsem na topení to je naproti dveřím najednou se dveře otevřeli a tam učitelka pisoári jsou jěště až za jednou stěnou

Někdo mě napráskal asi jinak nwm učitelky normálně na záchody nechodí xD

Je to blbý ale tenhle rok končim a jdu na Střední tam je po celý škole Wi-Fi takže budou pařby xD

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

To já jsme hrál v Ředitelně taky ,když jsem čekal na ředitele,než něco vyřeší s mojí přihláškou..xD

A jinak není to nejzajímavější,ale v Letadle..

Nejlepčí je stejně,když jedete metrem a velde vás sedí kkt a kouká na to pspčko..To je stranšý,já vždycky ehm ehm..xD A hned se otočí... Hrozný,jak nám záviděj,když ho nemaj..

Odkaz ke komentáři

To já jsme hrál v Ředitelně taky ,když jsem čekal na ředitele,než něco vyřeší s mojí přihláškou..xD

A jinak není to nejzajímavější,ale v Letadle..

Nejlepčí je stejně,když jedete metrem a velde vás sedí kkt a kouká na to pspčko..To je stranšý,já vždycky ehm ehm..xD A hned se otočí... Hrozný,jak nám záviděj,když ho nemaj..

Jasný, já sem taky vždycky záviděl, ale teď jak ho mam a mam i xbox, tak je to strašnej šit :D je to fakt na tu školu, MHD atd... Ty lidi, co mi ho záviděli a pak si ho koupili taky, mají stejnej názor :) Ale tak co bychom od kapesní konzoly chtěli viďte :D

Odkaz ke komentáři

No,jeden chlápek v buse se mi na to naklonil úplně na ten display a ani jsem nic neviděl,nejdřív jsme si řekl,že asi spí a spadla mu tam hlava omylem..xD Ale pak jsme udělal to moje Ehm Ehm a on jen Sorry..xD

Ale docela mi to i vadí,jak mi na to fůrt ty vocasové koukaj..xD

Odkaz ke komentáři

No,jeden chlápek v buse se mi na to naklonil úplně na ten display a ani jsem nic neviděl,nejdřív jsme si řekl,že asi spí a spadla mu tam hlava omylem..xD Ale pak jsme udělal to moje Ehm Ehm a on jen Sorry..xD

Ale docela mi to i vadí,jak mi na to fůrt ty vocasové koukaj..xD

Ona se prodává nějaká folie...a pak vidis je to, na co koukas primo ne ze strany :D

Odkaz ke komentáři

Jasný, já sem taky vždycky záviděl, ale teď jak ho mam a mam i xbox, tak je to strašnej šit :D je to fakt na tu školu, MHD atd... Ty lidi, co mi ho záviděli a pak si ho koupili taky, mají stejnej názor :) Ale tak co bychom od kapesní konzoly chtěli viďte :D

A to ja bych ho zase bral..:D:D z5:(:( ja kreten ho prodal..:( jinak ja sem paril treba na koncerte vsichni zvucili a ja paril PES..:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu