Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Na vystupu v Alpach na Gerlachsky štít byly sme tam v lete a meli jsme asi ve 2000 metrech nad mořem přestavku a ja vytahl psp a pařil byla tam zima takže sem ve fife hral jeden zapas a zase to zabalil.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 no, nejzajimavejsi mista jsou vzdy na zachode :), bud ve skole, nebo v divadle, ale nejvic hraju psp dycky doma na zachode :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 no ja hraju vsude kde to jen trochu de doma ve skole ve vlaku proste vsude kde to je mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Já moc zajímavejch míst nemam,..ale nejlepší asi vo hodině ve škole..:D(myslim čj)..sme se s kámošem nudili, no a sedíme blízko sebe a ve skoro stejnou chvíli sme se na sebe podívali a stačila chvilka, a už sme pařili GTA VCS ....(myslim že HIT LIST:cheesygrin::cheesygrin:)...dycky to schováváme za knížky...nic lepšího sme zatm nevymysleli..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 jj taky rad parim kdyz seru :D :D nekdy se ale nemuzu soustredit :? Na to hraní, nebo na to sraní? :lol::lol: edit. ok nějaký to zajímavý místo.. hm.. před 3 rokama když sem byl ještě malej (xD) tak sme byli se školou v kině a nebavilo mě to a hrál sem nějaká NFS U Rivals nebo co to tehdy bylo a seděl sem vedle učitele, kterýho to očividně taky nebavilo, tak si ode mě PSP pučil.. do konce filmu už mě ho nevrátil :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Na to hraní, nebo na to sraní? :lol::lol: samozrejme ze se nemuzu soustredit na hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Divadlo, hajzl... A nic víc si nevybavuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Záchod, škola a bazén, sem se skoro nemohl hnou jak okolo mě byly všichni narvaní XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dna40747 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 já doma ,venky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Eh my mame ve skole takovy dmntni ucitele a to sem na gymplu:Dze vsech si delame srandu...hmm kdyz me to neba coz je skoro furt tak hraju na PSP,kdyby nebylo skoly jeste furu her nemam dohranejch:D.Nejzajimavejsi misto?Mno tezko rict,ale asi kdyz sem byl s holkou v kine tak me ta romanticka blbost nebavila:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 ja sem hral při jizdě na skate(skejtu):!::!::bash::bash::wohow::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tvl seděl jsem na topení to je naproti dveřím najednou se dveře otevřeli a tam učitelka pisoári jsou jěště až za jednou stěnou Někdo mě napráskal asi jinak nwm učitelky normálně na záchody nechodí xD Je to blbý ale tenhle rok končim a jdu na Střední tam je po celý škole Wi-Fi takže budou pařby xD Sry za OT ale na jakou Střední ? Tyv,ole mýt na škole Wi-Fi tak mě ani zvonění neotrhne od online hraní xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alves4 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 na praxi máme kadíbudku a tam sem si sedl a paříl asi půlku dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 na Eifelovce ve Francii,na WC na nadrazi,ve fronte na ledovou tříšt na fotbale atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 finale ligy mistru 2008, zahral jsem si asi na 5 minut :psp: jinak na baniku hraju skoro furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ja sem byl v paříři na horský dráze 50 koleček a mě to asi po 3 přestalo bavit tak sem vytahl psp a pařil. jenom mi pak bylo na blití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaekyCZ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Mno tak začnu od počátku:Domov,WC,Chata,Venek a dopracoval jsem to minulej rok kdyz se rozdavalo vysvedceni tak jsem paril :psp::) este ze jsem na tom seznamu posledni :bash::D:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 telocvicna,zachod,dole hlavou, ked ma v skole skusali tak som mal este zapnuti MP s kamosom a vo vrecku pri tabuli som ho nabil :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnny27121989 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Ani ne hral jako spis sem tam mnel nafoceny fotky vykresu:D na zavereckach a klaplo to:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 tak ve skole normalne,v autbuse,divadle,kine a nejlepsi to bylo v 11 patre na balkone u babicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak PSP mam s sebou jako mozek. Porad pri sobe a porad s plnou baterii. Moje nejlepsi misto bylo na hore Watzman u prostred cervence na jihu nemecka (Berchtesgadener Lande) v 2716 m.n.m. Nebe bylo cisty, okolo snih a vyhled naprosto uzasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 cus lidi tak ja sem paril na hrbitove asi v 23:30 sme byly s kamosema venku a pak sli vsichni domu tak sem si zaparil THP8 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Nej místo je hrát :D nahoře na Eifelove :D vezi a to Sonica :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 V letadle , pod morem, v aute, a o hodine na zachode, na autobusové zástávce(na tom přístřešku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 :delete:... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.