Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>Nejzajimavejsi misto kde ste kdy hrali<

caesar

Recommended Posts

Guest /*B(L)ackFiRe*/

Na vystupu v Alpach na Gerlachsky štít byly sme tam v lete a meli jsme asi ve 2000 metrech nad mořem přestavku a ja vytahl psp a pařil byla tam zima takže sem ve fife hral jeden zapas a zase to zabalil.....:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
  • Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...

Já moc zajímavejch míst nemam,..ale nejlepší asi vo hodině ve škole..:D(myslim čj)..sme se s kámošem nudili, no a sedíme blízko sebe a ve skoro stejnou chvíli sme se na sebe podívali a stačila chvilka, a už sme pařili GTA VCS ....(myslim že HIT LIST:cheesygrin::cheesygrin:)...dycky to schováváme za knížky...nic lepšího sme zatm nevymysleli..:wohow:

Odkaz ke komentáři

jj taky rad parim kdyz seru :D :D nekdy se ale nemuzu soustredit :?

Na to hraní, nebo na to sraní? :lol::lol:

edit. ok nějaký to zajímavý místo.. hm.. před 3 rokama když sem byl ještě malej (xD) tak sme byli se školou v kině a nebavilo mě to a hrál sem nějaká NFS U Rivals nebo co to tehdy bylo a seděl sem vedle učitele, kterýho to očividně taky nebavilo, tak si ode mě PSP pučil.. do konce filmu už mě ho nevrátil :D.

Odkaz ke komentáři

Eh my mame ve skole takovy dmntni ucitele a to sem na gymplu:Dze vsech si delame srandu...hmm kdyz me to neba coz je skoro furt tak hraju na PSP,kdyby nebylo skoly jeste furu her nemam dohranejch:D.Nejzajimavejsi misto?Mno tezko rict,ale asi kdyz sem byl s holkou v kine tak me ta romanticka blbost nebavila:D

Odkaz ke komentáři

tvl seděl jsem na topení to je naproti dveřím najednou se dveře otevřeli a tam učitelka pisoári jsou jěště až za jednou stěnou

Někdo mě napráskal asi jinak nwm učitelky normálně na záchody nechodí xD

Je to blbý ale tenhle rok končim a jdu na Střední tam je po celý škole Wi-Fi takže budou pařby xD

Sry za OT ale na jakou Střední ? Tyv,ole mýt na škole Wi-Fi tak mě ani zvonění neotrhne od online hraní xD

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu