fatalis Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 leva strana z meho pohledu nebo jeho ? :) leva z tve strany :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nevis kde se daj sehnat Gravios , Diablos a Daimyo coin z jakych monster?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nevis kde se daj sehnat Gravios , Diablos a Daimyo coin z jakych monster?:) treninky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nejdiriv musis ty monstra zabit v questu u babky a pak se ti objevi v treninku a tam z nich mas coiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 myslite ze na yiana je dobra bone katana s attack 528 a jeste neco nevite jestli se da koupit ve vesnici power seed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 katanou ho das...pover seed koupis u babky vedle gathering hall po splneni nejakyho questu se zabitim nejakyho monstra..jinak je baba nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 hele pls nemohl by mi nekdo poradit par monster z kterych pada 100% Giant bone?? potrebuju to nutne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 mělo by padat z Bulldroma (prase v horách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 caw chcem se zeptat kde sezenu killer beetle takovej zelenej brouk dik :roll: jeste bych chtel vedet jak v tom q jak mam prinest 2 goldenfish z desertu jak je tam mam chytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Killer beattle jsem z kamasi získal, ale jinak nevím kde (ale zaručeně ho získáš ze stromu co si můžeš postavit za Pokke points). Ty Goldenfish...je to sektor 6.. (sou tam myslím krabi) no tak když jdeš až k té vodě, tak tam jsou jako kdyby 2 takové stromečky nebo co to je. Tak mezi ně vejdi, nalistuj si Wormy nebo čím to tam lovíš a lov. Lov jen zlaté rybky. BTW... kamarád to měl asi za 2 minuty (hned mu tam připlavali), já jsem to dělal asi 20 minut :D ... když tam žádná nebude, tak přejdi do jiného sektoru a zase zpět, ono se to „zresetuje“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Killer beattle jsem z kamasi získal, ale jinak nevím kde (ale zaručeně ho získáš ze stromu co si můžeš postavit za Pokke points).Ty Goldenfish...je to sektor 6.. (sou tam myslím krabi) no tak když jdeš až k té vodě, tak tam jsou jako kdyby 2 takové stromečky nebo co to je. Tak mezi ně vejdi, nalistuj si Wormy nebo čím to tam lovíš a lov. Lov jen zlaté rybky. BTW... kamarád to měl asi za 2 minuty (hned mu tam připlavali), já jsem to dělal asi 20 minut :D ... když tam žádná nebude, tak přejdi do jiného sektoru a zase zpět, ono se to „zresetuje“. nejspis treba kamos pouzil "Golden fish bait", na kteroju jdou jenom zlaty rybky? :) takze: Fire Fly + Snakebee Larva = Golden Fish Bait Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 nejspis treba kamos pouzil "Golden fish bait", na kteroju jdou jenom zlaty rybky? :) takze: Fire Fly + Snakebee Larva = Golden Fish Bait kde se da sehnat Fire fly ? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 OMG..co z ty hry mas kdyz se tu ptas na kazdou blbost a nehrajes to sam a nepoznavas hru :D...chytej v lokacich brouky ! nebo v pokke farm !..mrkni na www.gamefaqs.com a tam mas mapy kde jsou brouci abys to nehledal ,kdyz uz nedokazes sam hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 OMG..co z ty hry mas kdyz se tu ptas na kazdou blbost a nehrajes to sam a nepoznavas hru :D...chytej v lokacich brouky ! nebo v pokke farm !..mrkni na www.gamefaqs.com a tam mas mapy kde jsou brouci abys to nehledal ,kdyz uz nedokazes sam hrat :D hm dokazu sam hrat jenze me to hledani nebavi nejradsi zabijim monstra :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 prosimvas kde muzu vzit toho brouko hercudrome....mam 2 kere a ten strom....ale proste ani 1 nepadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 prosimvas kde muzu vzit toho brouko hercudrome....mam 2 kere a ten strom....ale proste ani 1 nepadne.. mel bys ho chytit na Volcano mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 mel bys ho chytit na Volcano mape ok kouknu se ... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 nebo zkus poslat kočku, stačí i 300... ne, kámoš neměl Golden fish bait Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 cau lidi hele chtel bych se zeptat jak je to s fatalis family a co musim udelat aby se mi ty draci odemkli a pokud je mam stahnout tak pls mi poradte jak a kde dik PS: davam to do vic temat protoze to specha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 lidi pls z ceho padne narga brain stem....proste nargu sem dal 3x a proste to nechce padnout..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 lidi pls z ceho padne narga brain stem....proste nargu sem dal 3x a proste to nechce padnout..dik musiš ji ufiknout ocas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 musiš ji ufiknout ocas :) aha....mno to se mi nepovedlo ece...vzdycky ji davam nejak 20 min a furt ji mlatim do hlavy ..uz sem ji dal 4x a ani jednou sem ji ho neufikl huh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 aha....mno to se mi nepovedlo ece...vzdycky ji davam nejak 20 min a furt ji mlatim do hlavy ..uz sem ji dal 4x a ani jednou sem ji ho neufikl huh... tak samo u GRAVIOSE jak si budes delat akantor set tak musis mit brainstem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 yop yop du na to........:) ale nezda se ze by mu chtel upadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 yop yop du na to........:) ale nezda se ze by mu chtel upadnout hele ja tu hru znam skoro nazpamět :) vem si nejaky fire GS nebo Katanu a sekej ho furt do ocasu nejlepsi je charge u GS když tě chce ocasem švihnout a přitom se mu zvětši ocas a zaboři se do zebě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.