Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Portable 2G tutorial

WItekS

Recommended Posts

hele ja tu hru znam skoro nazpamět :) vem si nejaky fire GS nebo Katanu a sekej ho furt do ocasu nejlepsi je charge u GS když tě chce ocasem švihnout a přitom se mu zvětši ocas a zaboři se do zebě

3x sem ho usekl a ani jednou nepadl me nedela problem narugu sundat davam to s gs s poison a cajk ale proste z toho ocasu to nepadne...kua potrebuju to na hlavu a gs,ls.....mg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zkouším GH questy, solo to jde taky když chceš, ale mám pár otázek.

1) Jak získám Rathian Spike, Rathian Plate?

2) Patří možná k otázce 1. Rathianovy jde useknout ocas... a z křídel kolik těch bodců na předu, všechny? I ty malé? Nebo jenom ty 3-4 větší?

Na hlavě ty bodce „v zadu“, a co ten ve předu? Ten co má na bradě? To je asi ten Spike ne?

3) Je nějaký hack nebo nastavení nebo něco co by umožnilo založit a uložit zvlášť (normálně :D) více postav jak 3 (nepřepisovat samoz.)

4) Děkuji

Odkaz ke komentáři

Neni problem, jsem se od kvetna dostal na hr8 solo...

Jinak na Nargacuga Brainstm koukni sem... http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031

8) tak to seš dobry borec solo do hr8 :D mě jedinej white fatalis delal problem :( nikdy v životě jsem ho nedal pač furt dostal druhy armor ktery mu už neskončil bud zkončil čas nebo mě zabily ty jeho otravny blesky :D na tuto hru je treba mit trpelivost jeste pred rokem jsem byl na ni zavislej :D a jsem rad že už ji nehraju :)

Odkaz ke komentáři

Zadnej fatalis zatim nebyl :P Schvalne jsem se jim celkem vyhybal, uvidime jak pujde ten hajzlik na hr6 :D

u black a crimson fatalise maš vyhodu ze když ho nezabiješ v prvnim kole tak ti odleti a v přištim mude mit tolik HP Kolik jsi mu ubral :) u stahnuteho white fatalise to tak nejde musis ho zabit hned v prvnim kole :) což mi přijde v solu nerealne :wohow: ja jsem si zatil udelal black fatalis full set :wohow: a rad bych ještě od white fata set :wohow: doufam že se mi to jednou vyplni :)

Odkaz ke komentáři

ty jsi přešel z 2G NA MHFU ? JESTLY JO TAK ZBYTEČNĚ PROTOŽE MHFU JE TO SAMY JAK 2G AKORAT TAM JE OFICIALNI ANGLIČTINA

ja vim...sem prestal hrat na psp uplne ..a ted sem zacal s mhfu )) ale tak me je to jedno.)) aspon sem potrenoval od zacatku ))) a uz sem zase tam skoro co sem byl tak cajk :) btw potreboval bych vysvelit ty skilly.....si kupim treba sharpness +1 dam ke zbrane a nepripada mi to new ostri.....nebop nejakej jinej skill a vubec nevidim rozdil nejak to nechapu.... ted chci koupit HGE pac me furt stvou ty zvirata jak zarvou a nemuzu nic delat...a potreboval bych poradit co za skill mam kupit abych mel rychlejsi nabijeni u GS..btw staci normal koupit ten skill a hodit do 1 casti armoru a melo by to fachat ne ?

Odkaz ke komentáři

ja vim...sem prestal hrat na psp uplne ..a ted sem zacal s mhfu )) ale tak me je to jedno.)) aspon sem potrenoval od zacatku ))) a uz sem zase tam skoro co sem byl tak cajk :) btw potreboval bych vysvelit ty skilly.....si kupim treba sharpness +1 dam ke zbrane a nepripada mi to new ostri.....nebop nejakej jinej skill a vubec nevidim rozdil nejak to nechapu.... ted chci koupit HGE pac me furt stvou ty zvirata jak zarvou a nemuzu nic delat...a potreboval bych poradit co za skill mam kupit abych mel rychlejsi nabijeni u GS..btw staci normal koupit ten skill a hodit do 1 casti armoru a melo by to fachat ne ?

musis jich koupit vic a nahazet je do armoru,zbrani atp nerad bych lhal ale myslim že do sharpness potrebujes 5

Odkaz ke komentáři

konečně ti to vypadlo :D už nevim jestly je bily nejlepši nebo ružove :) maš blademaster akantor set ?

yoo sem nejvic happy xD :))) ted ece skocim pro monster broth a mam komplet naruga setik :)) btw akantor nemam xD sem teprv u kocky 9* a v gh hr5 a mam jen obituary,obituary S a ted naruga set )...btw k naruga setu ma ece cenu delat evade ?

Odkaz ke komentáři

yoo sem nejvic happy xD :))) ted ece skocim pro monster broth a mam komplet naruga setik :)) btw akantor nemam xD sem teprv u kocky 9* a v gh hr5 a mam jen obituary,obituary S a ted naruga set )...btw k naruga setu ma ece cenu delat evade ?

obitauary set s je vybornej obvzlašt ten skill evade :) jo doporucuji ti pak udelat si set z silver rathalose 8)

Odkaz ke komentáři

obitauary set s je vybornej obvzlašt ten skill evade :) jo doporucuji ti pak udelat si set z silver rathalose 8)

mno ja chci vymenit naruga S za obituary S )) pac naruga ma skilly na uhejbani nwm co je lepsi mno .co myslis ??.....mno ted dochazim goldon rathiana at si muzu upgrade na hammer z coinu z treningu )) tak sem zvedavej ))) mno pak si hned zacnu utvaret ten silver rathalos setik :)) co ma vlastne za skilly nejaky dobry pokud vim...ze se mi nebude odrazet zbran ne bo tak neco )) ale problem mam s flashbug..nejak mi furt nepadaj xD ani ze stromu ani zkeru..:(

Odkaz ke komentáři

mno ja chci vymenit naruga S za obituary S )) pac naruga ma skilly na uhejbani nwm co je lepsi mno .co myslis ??.....mno ted dochazim goldon rathiana at si muzu upgrade na hammer z coinu z treningu )) tak sem zvedavej ))) mno pak si hned zacnu utvaret ten silver rathalos setik :)) co ma vlastne za skilly nejaky dobry pokud vim...ze se mi nebude odrazet zbran ne bo tak neco )) ale problem mam s flashbug..nejak mi furt nepadaj xD ani ze stromu ani zkeru..:(

golden moon set je skvělej ale přeji ti pevne nervy na silver soul set (silver rathalos) pac kazda jeho věc chce rathalos ruby :D což je vzacnost to dostat tak ti doporucuju si vzit golden moon u golden moonu budeš mit plnou caru hp 150 a skill nwm ted jak se jmenuje ze v revardu budes dostavat dobre věci :)

EDIT: flashbug se da koupit nevim jak tomu je v mhfu ale ve 2G už to šlo

Odkaz ke komentáři

golden moon set je skvělej ale přeji ti pevne nervy na silver soul set (silver rathalos) pac kazda jeho věc chce rathalos ruby :D což je vzacnost to dostat tak ti doporucuju si vzit golden moon u golden moonu budeš mit plnou caru hp 150 a skill nwm ted jak se jmenuje ze v revardu budes dostavat dobre věci :)

EDIT: flashbug se da koupit nevim jak tomu je v mhfu ale ve 2G už to šlo

mno ja vim mam to stahly ale proste nikde nic :( kua

Odkaz ke komentáři

mno ja vim mam to stahly ale proste nikde nic :( kua

flashbug patri mezi nejlepsi kombinovany material :D diky nemu si muzu vzdy udelat flash bomb :D vzdy kdyz jsem kupoval flashbug tak aspon tak 500 :) a vse jsem nakombinoval jinak tady je moje rok stare video jak jsem dal akantora myslim žw stoji za shlednuti

Odkaz ke komentáři

flashbug patri mezi nejlepsi kombinovany material :D diky nemu si muzu vzdy udelat flash bomb :D vzdy kdyz jsem kupoval flashbug tak aspon tak 500 :) a vse jsem nakombinoval jinak tady je moje rok stare video jak jsem dal akantora myslim žw stoji za shlednuti

mno prave...potrebuju je na rathalose ))) gooda video :))) cajk music :) kamo co bys mi poradil k hammer za skilly ? HGE ,sharp asi co ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu