Aresik1468621879 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 hele ja tu hru znam skoro nazpamět :) vem si nejaky fire GS nebo Katanu a sekej ho furt do ocasu nejlepsi je charge u GS když tě chce ocasem švihnout a přitom se mu zvětši ocas a zaboři se do zebě 3x sem ho usekl a ani jednou nepadl me nedela problem narugu sundat davam to s gs s poison a cajk ale proste z toho ocasu to nepadne...kua potrebuju to na hlavu a gs,ls.....mg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 3x sem ho usekl a ani jednou nepadl me nedela problem narugu sundat davam to s gs s poison a cajk ale proste z toho ocasu to nepadne...kua potrebuju to na hlavu a gs,ls.....mg a v rewardu to nedostals ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 musis to sebrat kdyz mu ten ocas useknes tak jit k tomu ocasu a uriznout z nej kus a pak to dostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Zkouším GH questy, solo to jde taky když chceš, ale mám pár otázek. 1) Jak získám Rathian Spike, Rathian Plate? 2) Patří možná k otázce 1. Rathianovy jde useknout ocas... a z křídel kolik těch bodců na předu, všechny? I ty malé? Nebo jenom ty 3-4 větší? Na hlavě ty bodce „v zadu“, a co ten ve předu? Ten co má na bradě? To je asi ten Spike ne? 3) Je nějaký hack nebo nastavení nebo něco co by umožnilo založit a uložit zvlášť (normálně :D) více postav jak 3 (nepřepisovat samoz.) 4) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 musis to sebrat kdyz mu ten ocas useknes tak jit k tomu ocasu a uriznout z nej kus a pak to dostanes hele.... udelal sem a padl naruga tail bo naruga scl+ .....proste ten braim mi nepadne kua ! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 hele.... udelal sem a padl naruga tail bo naruga scl+ .....proste ten braim mi nepadne kua ! :( trpělivost :) ja to hral 2 roky pouze solo a dostal jsem se do HR7 což je myslim v solu uspěch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Neni problem, jsem se od kvetna dostal na hr8 solo... Jinak na Nargacuga Brainstm koukni sem... http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Neni problem, jsem se od kvetna dostal na hr8 solo...Jinak na Nargacuga Brainstm koukni sem... http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031 8) tak to seš dobry borec solo do hr8 :D mě jedinej white fatalis delal problem :( nikdy v životě jsem ho nedal pač furt dostal druhy armor ktery mu už neskončil bud zkončil čas nebo mě zabily ty jeho otravny blesky :D na tuto hru je treba mit trpelivost jeste pred rokem jsem byl na ni zavislej :D a jsem rad že už ji nehraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Zadnej fatalis zatim nebyl :P Schvalne jsem se jim celkem vyhybal, uvidime jak pujde ten hajzlik na hr6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Zadnej fatalis zatim nebyl :P Schvalne jsem se jim celkem vyhybal, uvidime jak pujde ten hajzlik na hr6 :D u black a crimson fatalise maš vyhodu ze když ho nezabiješ v prvnim kole tak ti odleti a v přištim mude mit tolik HP Kolik jsi mu ubral :) u stahnuteho white fatalise to tak nejde musis ho zabit hned v prvnim kole :) což mi přijde v solu nerealne :wohow: ja jsem si zatil udelal black fatalis full set :wohow: a rad bych ještě od white fata set :wohow: doufam že se mi to jednou vyplni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 trpělivost :) ja to hral 2 roky pouze solo a dostal jsem se do HR7 což je myslim v solu uspěch :) mno ja to zacal hrat znova.tedka jak vysel mhfu jen tak ze srandy .)) mnoo ted sem u kocky 9* a hr5 skoro na konci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 mno ja to zacal hrat znova.tedka jak vysel mhfu jen tak ze srandy .)) mnoo ted sem u kocky 9* a hr5 skoro na konci :) ty jsi přešel z 2G NA MHFU ? JESTLY JO TAK ZBYTEČNĚ PROTOŽE MHFU JE TO SAMY JAK 2G AKORAT TAM JE OFICIALNI ANGLIČTINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 ty jsi přešel z 2G NA MHFU ? JESTLY JO TAK ZBYTEČNĚ PROTOŽE MHFU JE TO SAMY JAK 2G AKORAT TAM JE OFICIALNI ANGLIČTINA ja vim...sem prestal hrat na psp uplne ..a ted sem zacal s mhfu )) ale tak me je to jedno.)) aspon sem potrenoval od zacatku ))) a uz sem zase tam skoro co sem byl tak cajk :) btw potreboval bych vysvelit ty skilly.....si kupim treba sharpness +1 dam ke zbrane a nepripada mi to new ostri.....nebop nejakej jinej skill a vubec nevidim rozdil nejak to nechapu.... ted chci koupit HGE pac me furt stvou ty zvirata jak zarvou a nemuzu nic delat...a potreboval bych poradit co za skill mam kupit abych mel rychlejsi nabijeni u GS..btw staci normal koupit ten skill a hodit do 1 casti armoru a melo by to fachat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 ja vim...sem prestal hrat na psp uplne ..a ted sem zacal s mhfu )) ale tak me je to jedno.)) aspon sem potrenoval od zacatku ))) a uz sem zase tam skoro co sem byl tak cajk :) btw potreboval bych vysvelit ty skilly.....si kupim treba sharpness +1 dam ke zbrane a nepripada mi to new ostri.....nebop nejakej jinej skill a vubec nevidim rozdil nejak to nechapu.... ted chci koupit HGE pac me furt stvou ty zvirata jak zarvou a nemuzu nic delat...a potreboval bych poradit co za skill mam kupit abych mel rychlejsi nabijeni u GS..btw staci normal koupit ten skill a hodit do 1 casti armoru a melo by to fachat ne ? musis jich koupit vic a nahazet je do armoru,zbrani atp nerad bych lhal ale myslim že do sharpness potrebujes 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 omg....a je neco na to rychlejsi nabijeni power u GS ? pac tohle trva moc dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 omg....a je neco na to rychlejsi nabijeni power u GS ? pac tohle trva moc dlouho je 100 procentně jen si nemužu vzpomenout :) ale doporucuju skilly artisan a sharpness +1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 6 naruga...a ted sem ho pro zmenu zabil driv nez sem mu usmik vocas .ale dostal sem to v rewardu YO !!! btw...bily ostri je nejlepsi ze jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 6 naruga...a ted sem ho pro zmenu zabil driv nez sem mu usmik vocas .ale dostal sem to v rewardu YO !!! btw...bily ostri je nejlepsi ze jo ? konečně ti to vypadlo :D už nevim jestly je bily nejlepši nebo ružove :) maš blademaster akantor set ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 konečně ti to vypadlo :D už nevim jestly je bily nejlepši nebo ružove :) maš blademaster akantor set ? yoo sem nejvic happy xD :))) ted ece skocim pro monster broth a mam komplet naruga setik :)) btw akantor nemam xD sem teprv u kocky 9* a v gh hr5 a mam jen obituary,obituary S a ted naruga set )...btw k naruga setu ma ece cenu delat evade ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 yoo sem nejvic happy xD :))) ted ece skocim pro monster broth a mam komplet naruga setik :)) btw akantor nemam xD sem teprv u kocky 9* a v gh hr5 a mam jen obituary,obituary S a ted naruga set )...btw k naruga setu ma ece cenu delat evade ? obitauary set s je vybornej obvzlašt ten skill evade :) jo doporucuji ti pak udelat si set z silver rathalose 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 obitauary set s je vybornej obvzlašt ten skill evade :) jo doporucuji ti pak udelat si set z silver rathalose 8) mno ja chci vymenit naruga S za obituary S )) pac naruga ma skilly na uhejbani nwm co je lepsi mno .co myslis ??.....mno ted dochazim goldon rathiana at si muzu upgrade na hammer z coinu z treningu )) tak sem zvedavej ))) mno pak si hned zacnu utvaret ten silver rathalos setik :)) co ma vlastne za skilly nejaky dobry pokud vim...ze se mi nebude odrazet zbran ne bo tak neco )) ale problem mam s flashbug..nejak mi furt nepadaj xD ani ze stromu ani zkeru..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 mno ja chci vymenit naruga S za obituary S )) pac naruga ma skilly na uhejbani nwm co je lepsi mno .co myslis ??.....mno ted dochazim goldon rathiana at si muzu upgrade na hammer z coinu z treningu )) tak sem zvedavej ))) mno pak si hned zacnu utvaret ten silver rathalos setik :)) co ma vlastne za skilly nejaky dobry pokud vim...ze se mi nebude odrazet zbran ne bo tak neco )) ale problem mam s flashbug..nejak mi furt nepadaj xD ani ze stromu ani zkeru..:( golden moon set je skvělej ale přeji ti pevne nervy na silver soul set (silver rathalos) pac kazda jeho věc chce rathalos ruby :D což je vzacnost to dostat tak ti doporucuju si vzit golden moon u golden moonu budeš mit plnou caru hp 150 a skill nwm ted jak se jmenuje ze v revardu budes dostavat dobre věci :) EDIT: flashbug se da koupit nevim jak tomu je v mhfu ale ve 2G už to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 golden moon set je skvělej ale přeji ti pevne nervy na silver soul set (silver rathalos) pac kazda jeho věc chce rathalos ruby :D což je vzacnost to dostat tak ti doporucuju si vzit golden moon u golden moonu budeš mit plnou caru hp 150 a skill nwm ted jak se jmenuje ze v revardu budes dostavat dobre věci :)EDIT: flashbug se da koupit nevim jak tomu je v mhfu ale ve 2G už to šlo mno ja vim mam to stahly ale proste nikde nic :( kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 mno ja vim mam to stahly ale proste nikde nic :( kua flashbug patri mezi nejlepsi kombinovany material :D diky nemu si muzu vzdy udelat flash bomb :D vzdy kdyz jsem kupoval flashbug tak aspon tak 500 :) a vse jsem nakombinoval jinak tady je moje rok stare video jak jsem dal akantora myslim žw stoji za shlednuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 flashbug patri mezi nejlepsi kombinovany material :D diky nemu si muzu vzdy udelat flash bomb :D vzdy kdyz jsem kupoval flashbug tak aspon tak 500 :) a vse jsem nakombinoval jinak tady je moje rok stare video jak jsem dal akantora myslim žw stoji za shlednuti mno prave...potrebuju je na rathalose ))) gooda video :))) cajk music :) kamo co bys mi poradil k hammer za skilly ? HGE ,sharp asi co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.