NexusWright Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 1) doublepost 2) MHP2G do MHFU jde ale je to fakt hrozný sraní a navíc se to musí udělat na PSP na kterým se to pak bude hrát, protože jinak to vyhodí corrupted data :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Nexus, ty si odborník.. prosím tě.. jak získám Rathian Spike? Usekl jsem jí ocas, usekl jsem jí bodce na křídlech i bodce na hlavě. V čem je problém? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mnooo tak to v pohode nebude pac me totalne rozmasyl xD ten 1 tkz rajang asi bude problem heh xD zkousel to LS.. pouzij GS nebo hammer + 5flash bomb + schock trap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 pouzij GS nebo hammer + 5flash bomb + schock trap zkusim mno...ale nevidim to moc dobre xD spis by to chtelo 15 flash bomb xD a 3x shock trap xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 cus hele chcem se zeptat jak se upgradujou zbrane jinak nez dekoracema cetl sem nekoho jak rika ze si upgradnul zbran 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Tím že dáš Weapons, Improve weapon a vybereš si kterou chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Omg na Rathy flashky... Mno, jinak Rathian spike má celkem low pravděpodobnost, Chief: Carve: Body-[X3] Rathian Spike (2%) Tail-[X1] Rathian Spike (8%) Takže odsekni tail... Nevim jestli máš high rank a G-rank.. Každopádně bych zkusil Troublesome Pair u Chiefa a pak nějakej low-rank pink nebo gold... Zívačka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zíváčka aha :D ... no dal jsem Lunga.. takže mám už Nekrotha nebo jak se jmenuje, asi ten High rank quests... u babičky ta kočka.. no a stačí useknout jenom ocas? Nebo muisím první ty bodce a pak ocas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Omg na Rathy flashky...Mno, jinak Rathian spike má celkem low pravděpodobnost, Chief: Carve: Body-[X3] Rathian Spike (2%) Tail-[X1] Rathian Spike (8%) Takže odsekni tail... Nevim jestli máš high rank a G-rank.. Každopádně bych zkusil Troublesome Pair u Chiefa a pak nějakej low-rank pink nebo gold... Zívačka :D spletl jsem se myslel jsem ze mysli rathiana a ne rajanga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 spletl jsem se myslel jsem ze mysli rathiana a ne rajanga takze flashky pouzivat nemam jo ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 takze flashky pouzivat nemam jo ? xD ne xD na rajangy je to spatna volba hodis flashku a nevis kam skoci :D vem si spiš 3x shock trap 10 lg barel bomb a nakombinuj to na 10 lg+ barel bomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ok dik a kde sezenu machalite ore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Podle toho soudím že jsi někde na začátku hry, rozjeď si raději nově Monster Hunter Freedom Unite (z 95% to samé, jen je to kompletně anglicky).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ne xD na rajangy je to spatna volba hodis flashku a nevis kam skoci :D vem si spiš 3x shock trap 10 lg barel bomb a nakombinuj to na 10 lg+ barel bomb mno ja si rikal.....xDxD ze je to ece horsi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 hele pls poradite mi nekdo jak mam sehnat Thunderbug jelly a jeste mi pls poradte jak udelat power juice a mega juice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Opravdu, opravdu, to už je několikátá ddementní otázka na kterou se ptáš, buď se furt neptej, a hraj to sám, nebo to přestaň hrát! Tady se řeší Rathiani, Narugové, a ty tu přijdeš s otázkou kde sehnat brouka.... NA FARMĚ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 hele pls poradite mi nekdo jak mam sehnat Thunderbug jellya jeste mi pls poradte jak udelat power juice a mega juice OMG...ty ses fakt trotl....minimalne 5x sem ti rikal a posilal odkaz "KOUKNI NA GAMEFAQS" !!!! a neptej se furt na kazdou ptakovinu !!! tato hra pro tebe opravdu NENI ! stani si neco jako locoroco a podobny hry pro deti !ale i u toho by si mel problem:roll: to je to tak tezke? ty juice mas tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/50796 brouci jsou na farme a na gamefaqs si najdi mapy a tam mas nakresleno kde co najdes a hledej ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Kdy získám schopnost Alechemy? Kdy budu moci alchymovat? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Kdy získám schopnost Alechemy? Kdy budu moci alchymovat? 8) az se ti otevre v obchode knizka "Alchemy Guide"... a ktomu potrebuejs BoC1-posledni.. 5?6? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 OMG...ty ses fakt trotl....minimalne 5x sem ti rikal a posilal odkaz "KOUKNI NA GAMEFAQS" !!!! a neptej se furt na kazdou ptakovinu !!! tato hra pro tebe opravdu NENI ! stani si neco jako locoroco a podobny hry pro deti !ale i u toho by si mel problem:roll:to je to tak tezke? ty juice mas tady http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/50796 brouci jsou na farme a na gamefaqs si najdi mapy a tam mas nakresleno kde co najdes a hledej ! ! hele kdys nechces tak mi neodpovidej a nech si ty tvoje komentare ja si muzu hrat co chci a na nakej gamefaqs ti lidove se.. a navic ty trotle nahore thuderbug jelly neni brouk ty pako .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Kdy získám schopnost Alechemy? Kdy budu moci alchymovat? 8) Alchemy guide se otevře po zkompletování combine listu (mimo samozřejmě alchemy věcí) Nebo si udělej dekorace co přidávají Secret Arts +2 a při 10 máš skill Alchemy... hele kdys nechces tak mi neodpovidej a nech si ty tvoje komentare ja si muzu hrat co chci a na nakej gamefaqs ti lidove se.. a navic ty trotle nahore thuderbug jelly neni brouk ty pako .... Thunderbug jelly padá z G rank Thunderbugů, to jsou ty modrý koule :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Alchemy guide se otevře po zkompletování combine listu (mimo samozřejmě alchemy věcí)Nebo si udělej dekorace co přidávají Secret Arts +2 a při 10 máš skill Alchemy... Thunderbug jelly padá z G rank Thunderbugů, to jsou ty modrý koule :D hele tam jeste nejsem a dostava se to z q nebo primo z nich ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 ... Když říkám padá tak to asi znamená že to zabiješ a pak je to na zemi, mg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 ne xD na rajangy je to spatna volba hodis flashku a nevis kam skoci :D vem si spiš 3x shock trap 10 lg barel bomb a nakombinuj to na 10 lg+ barel bomb tak sem pouzil 3x lg+ bomb enom :))) a ako cajk :) rajang dead :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 A co z něho padlo? HR 6,7,8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.