Tomitko Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 A který je to set/brnění?? Když říkáš od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 mam vždycky brát co nejvíc barelů do bojů, maj vůbec nějakej prospěch když sem (teprve) HR6 a potřebuju udělat urgent akantor? (a vůbec všechny ostatní kvesty :)) myšleno jestli jedno seknutí meče neubere víc jak 1 large barell bomb :) A který je to set/brnění?? Když říkáš od začátku. vždyť to uvidíš u toho brnění, názvy si fakt nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 No, bomby dělaj fixed damage, zatímco damage zbraní záleží na dost faktorech, takže myslim že bomby jsou výhodný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Po týdnu jsem konečně sundal Khezu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Po týdnu jsem konečně sundal Khezu :) red khezu je taky celkem tezkej hlavne v hr7:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Jj, HR7 Khezu a Khezu ftw :D Farming Lightning saců byla sranda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mohl by mi nekdo poradit jak na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Prosím o link na stažení této hry děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Prosím o link na stažení této hry děkuju :) je to portable 2G a patchnuty muj link:http://czshare.com/759142/S29P/Monst...e____2nd_G.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mohl by mi nekdo poradit jak na vem si nejakou slusnou katanu mega potiony a hura na ni 8) EDIT: sry za double post :ziped: zapomel jsem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 je to portable 2G a patchnutymuj link:http://czshare.com/759142/S29P/Monst...e____2nd_G.iso Prosím nemáš to někde jinde?Já na Czshare stahovat už nemužu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Prosím nemáš to někde jinde?Já na Czshare stahovat už nemužu:( nemam ale ze se to tyka tehle hry tak dej mi tve id na czshare a ja ti poslu nejake giga na czshare :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 89.103.136.194 by jsi byl moc hodný:) Nebo toto? 410833 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 89.103.136.194 by jsi byl moc hodný:)Nebo toto? 410833 poslano 5GB takze ted uz ti nic nebrani stahnuti 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Děkujuu mooc máš kredity:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Děkujuu mooc máš kredity:) thx ale nemusely ty kredity byt jinak jestly si nebudes v ty hre z necim vedet tak pisni rad poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Neboj já už mám zkusenosti hrál jsem ji často než já blbec sem prodal psp tak jej ted zase kupuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Neboj já už mám zkusenosti hrál jsem ji často než já blbec sem prodal psp tak jej ted zase kupuji:) jsme na tom stejne taky jsem prodal 2x psp a ted si ho budu kupovat :D uz jen kvuly monster hunter v solu jsem dojel do HR7 a jsem rad ze mam ten save zalohovany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 to se máš já to musím jet znova ale neva já tež hlavně kvůli MH a MoHH multiplyer zase chci být ve světové tisícovce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 to se máš já to musím jet znova ale neva já tež hlavně kvůli MH a MoHH multiplyer zase chci být ve světové tisícovce:( :D:D:D:D me tak sere ze v MONSTER HUNTER neni infrastructure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ANi nemluv puvodně jsem chtěl Unite ale sem závisli O a na krve v tý hře:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 ANi nemluv puvodně jsem chtěl Unite ale sem závisli O a na krve v tý hře:D az si poridim psp tak nebudu prechazet na unite taky jsem zvyklej na O misto X :D uz se tesim jak jim ukazu kdo je panem v ty hre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mno tak na WitekSe nemáš :D :D .D odkud jsi? ok zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mno tak na WitekSe nemáš :D :D .D odkud jsi? z karvine nechci nikoho pomlouvat i kdyz witeks a spol ale ja hraju solo :D a u toho taky zustanu :D to ze je nekdo v HR9 tak urcite z pomoci MP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 parada ja sjem zHaviřova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.