fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 parada ja sjem zHaviřova:) takze az budu mit psp muzem se domluvit a dame sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jasnééé mno ale newím ty Hr7 a ja Hr1 to nejde k sobě:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Jasnééé mno ale newím ty Hr7 a ja Hr1 to nejde k sobě:D to je v klidu ti helpnu :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 T o jo mno předem říkám ž budu hlacně gunner ptže na posledním Savu jsem měl Full White monoblos a tigrex bow:D samozřejme adrenaline a heroic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 T o jo mno předem říkám ž budu hlacně gunner ptže na posledním Savu jsem měl Full White monoblos a tigrex bow:D samozřejme adrenaline a heroic:) z adrenaline sem nikdy moc neumel to ja spis silver sol nejaky ten hammer a mel jsem skoro vzdy vyhrano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 To jo já tež Hammer a long sword ae nwm bow to je můj živel sice jako třeba tigrexe za 45 minut ale dal jsem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 To jo já tež Hammer a long sword ae nwm bow to je můj živel sice jako třeba tigrexe za 45 minut ale dal jsem:D to spis bow na plesio na tu vodni mrchu :D jinak LS docela taky moje pouzivana zbran na dayma,cenataura atp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 to spis bow na plesio na tu vodni mrchu :D jinak LS docela taky moje pouzivana zbran na dayma,cenataura atp :D Tj též pravda naty halvně Lg hlavně devil slicer dalši upgrade se mi nepovedl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tj též pravda naty halvně Lg hlavně devil slicer dalši upgrade se mi nepovedl:D to me jo true devil slicer parada stimto LS :D no ale jak si vzpomenu na khezua v hr7 tak se te hry zas bojim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 JO khezu ani nemluv no:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 JO khezu ani nemluv no:D a na G ranku jsem ho jeste nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Lol nebooj mi to zvládnem:D snad kdy budes mit to psp? ja bud tento tyden co bude nebo ten dalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Lol nebooj mi to zvládnem:D snad kdy budes mit to psp? ja bud tento tyden co bude nebo ten dalis ja budu mit psp na vanoce zaroven z iphonem :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jáj taka doba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jáj taka doba:D no jo to vydrzime ty se zatim pokusis dostat do hr6 aspon :D a pak to pujde lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 tj pokusim se no ale melo by to snad jit od jakeho gr jsou ty nova mosntra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jak nova monstra myslis akantor,fatalis atp ? jestly jo tak od HR6 aj hypnoc,naruga atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jak nova monstra myslis akantor,fatalis atp ? jestly jo tak od HR6 aj hypnoc,naruga atp jo myslim naruga hypnoc atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 jo myslim naruga hypnoc atd myslim ze od hr5 :) a naruga v hr6 nejsem si jist :D ale naruga je svina jak cip bacha na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 však si ještě počkám než tam ojdu to bych už měl mít nějaký dobrý armor a bow or hammer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 však si ještě počkám než tam ojdu to bych už měl mít nějaký dobrý armor a bow or hammer ja puzivam jurgenaut hammer ma dost vysoky raw a dela se z onslaugt hammer :D doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Onslaught jsem mel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 a z toho udelas pozdeji jurgenaut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Já mám teda osobně radši Deep Darkhammer :P EDIT: Nebo Ukanlos Hammer s Reckless abandon +2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 a z toho udelas pozdeji jurgenaut Právě chtěl jsem dalši upgarde ae nějak sem nesehnal suroviny tak sem se na to vy...l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.