Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Portable 2G tutorial

WItekS

Recommended Posts

aha, tak to asi pisu do spatneho topiku :) mam monster hunter freedom unite. prave diky te trojce co ma vyjit jsem se dozvedel o tehle serii, tak jsem to hned prubnul a dost me to chytlo :) wifi mam, tak to tu zkusim pohledat, rad bych to aspon vyzkousel, davam si pauzu od wowka, tak mam bliz k multaku :) mno uvidim, jak mi to pujde, zatim mi prijde, ze jsem na tom s eqp strasne bidne a nakladaj mi dost i vosy :) to prase me tocilo dost :) je dost tezky prijit na to, jaka zbran se hodi na zabiti jakeho bossika, snazil jsem se najit i nejaky stranky, kde jsou obrazky mobu, protoze Q, kdy me posilaj zabit neco, co nevim jak vypada jsou spis pak o zkouseni, kterej se mi po killu zapise do Qlogu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

1.freedom unite je to samé jako portable 2 nd G ale pro evropu 2. wifi je něco jiného než wifi max.a jak jsem si všiml stejně už se tady baví o všech monster hunter.

já mam nahráno 3500h+ a taky to neumym dokonale a vosy a thunderbug jsou pěkný potvory když máš gunner to znam :-)

Odkaz ke komentáři

gunnera ani nezkousim, pouzil jsem akorat na zabiti Bulldroma, libi se mi greatsword, mam Bone Blade+, ale je to pomaly jak svina a hodi se to max na ty buvoly, ktery tim zabiju na ranu, ale na raptory ani nahodou, to jedu mec a stit, kterej zase dava malo dmg. ted planuju jeho vylepseni a potrebuju SM Monster Bone. Jedu podle

myslím že s bosse gianosů(raptorů) DosGianos pak v takove té schované části když se vyšplháš po te stěně po kořenech ze sektoru 2 nahoru a pak pujdeš do modré části a skočíš dolů tak tam je takové hnízdo s rozbitýma vajcama tak tam to prohledej ja tam vždycky 2-3 najdu a nakonec mužeš i vajíčko tam najit :D

a tady by me zajimalo, co s tim vajickem, povedlo se mi ho najit, ale bohuzel jsem ho rozbil, tak jestli ma cenu ho znovu zkouset vyhrabat?:)

btw. kdybych mel moc stupidni dotazy, tak reknete, radsi nebudu psat, abych nebyl za blbce :)

Odkaz ke komentáři

na navykovost uz jsem prisel:) stanul jsem vcera vecer, hral jsem asi do tri do rana a dneska uz mam nahrano zase asi 10 hodin:) je jedno jaky trenink? je jich tam vic jsem koukal, respektive myslite ten basic v tom domecku?:)

Edit: jeste dotaz, jak poznam, z ceho pada surovina, kterou potrebuju? jestli to je z bosse nebo z obyc moba nebo jestli ji mam vykopat?

Odkaz ke komentáři

peníze se jednoznačně nejlíp nahrabou třeba na akantorovi

reward se dá prodat za hodně dobrý prachy, takže zhruba za 1 zabití dostaneš 50 000+ (ještě líp s good luck skillem)

na navykovost uz jsem prisel:) stanul jsem vcera vecer, hral jsem asi do tri do rana a dneska uz mam nahrano zase asi 10 hodin:) je jedno jaky trenink? je jich tam vic jsem koukal, respektive myslite ten basic v tom domecku?:)

Edit: jeste dotaz, jak poznam, z ceho pada surovina, kterou potrebuju? jestli to je z bosse nebo z obyc moba nebo jestli ji mam vykopat?

obecně http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/943356.html

http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031 CTRL+F a zadat název toho co hledáš

Odkaz ke komentáři

ta ten druhej link chapu, ten prvni ne:)

ja mam tenhle http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/50172

ale kdyz budu konkretni, tak potrebuju Blango Pelt a Giadrome Hide. Blango by podle me mel byt v tech sneznych horach v casti 4, ale tam nic neni, tam je jen nejaky deda, co meni za ice krystaly

Edit: Blango Pelt pada z opic, na ktery se musi vzit Q a jsou v casti 8, tak ja tomu nerozumim:)

Odkaz ke komentáři

kdo je v jaký části jsem nikdy nesledoval, je to snad náhodně?

prostě zabíjej opičky a ještěrky a sem tam to padne :) (giadrome - modrá ještěrka, miniboss; blango - bílá malá opička)

v prvním linku najdeš hodně užitečnejch věcí, třeba komu jde co useknout (ocas, roh), na koho platí jakej element, stromy zbraní.....projeď si to a zjistíš, že hra ti půjde daleko líp

pokud ti nejde někdo porazit tak zadej jeho jméno do youtube a k tomu připiš "guide", nalezne ti to videonávod, jak určitý monstrum zabít

btw

Ted jsem u dalsiho minibosse Bulldrome a ten me naklada jako krava :)

:lol:

Odkaz ke komentáři

já peníze na zahrádku (pts) vydělávam v tréninkach většinou kirin s palacátem ale tam ti ještě něco chybí a normálná peníze souhlasim s akantorem, když mu usekneš ocas je to dalších 10000 a z koho co pada tak na to časem přijdeš je toho sice celkem dost ale když budeš dál tak zjistíš že stačí znát názvy a je to v podstatě pak to samý.když na něco ebudeš moc přijít písni sem.

zkoušel jsem yamatsukami useknout jí ty chapadla a to je asi nějaká blbost šel jsem jí tam 27 min katanou dragon ashed lao shunga a stejně s nima nic neměla.

Odkaz ke komentáři

mohl by mi prosim nekdo (nejlepe jako pro blbce) vysvetlit, jak se pouziva kocka? v kuchyni je jedna, ktera vari, koupil jsem si dalsi (se srdickama - nekde jsem cetl, ze to je bojovna) a ta se v te kuchyni jenom vali, projel jsem tu nastenku napravo, a nechal jsem ji trenovat, ale to je asi tak vsechno, co jsem zvladl :( mohl by mi nekdo vysvetlit, co ty jednotlive prikazy znamenaji a hlavne, jak ji mam vykopat z teple utulne kuchyne, aby sla se mnou makat a konecne zabit Yian Kut Ku?

aha, takze jde automaticky, jdou teda ty treninky k necemu?

muzu ji koupit napr. stejne brneni jako mam ja?:) nebo aspon nejake?

dalsi edit: nekam na uvodni stranku napiste, ze bez kocek to neni ono :D naklada jak svina

Odkaz ke komentáři

s akantorem se opravuju, vydělá se na něm daleko víc (mám fate+15 takže lepší reward), je to 36 000 za splnění úkolu + cca 80 000 když se prodá reward (breaknutý oba drápy), solo to trvá průměrně 15 minut i s přípravou, takže fakt luxus

yama tsukami useknout chapadlo nejdou :)

bez kocek to neni ono :D naklada jak svina

já sem teda nějakej větší rozdíl nepoznal, spíš se při questu necítím tak sám :)

brnění si můžeš vybrat ze dvou, popřípadě třetí si stáhnout (downloads)

Odkaz ke komentáři

mno kdybych sebou nemel kocku, tak ho nedam, ze zacatku jsem zkousel sam asi 10x a vzdycky me sundal, kocka odvadi pozornost na sebe a necha se rezat za me, takze to slo v pohode dat, sice to trvalo asi 919,8, ale je dole :)

edit: to me privadi jeste k jedne myslence, proc nevidim v zalozce Guild Card jmena bossu a vidim akorat casy a kolikrat jsem je zabil?

Odkaz ke komentáři

mohli byste mi pls poradit, kde pada nejvic Machalite ore? potrebuji ho na vylepseni katany, ale na zahradce prestalo padat a jinde se mi ho taky nedari vytezit. diky

Pokud uz mas q u babky na hunteni coalu ve vulkanu tak tam se farmi dobre :) jinak je to spis o nahode a chce to trpelivost.Na q s coalem doporucuju vsechny tipy krompacu + k tomu vzit material na vyrobu old krompacu protoze s nejvetsi pravdepodobnosti ti nevystaci. A obetuj jeden machalite na vyrobu toho nejlepsiho vyplati se ti to

Odkaz ke komentáři

muzu jeste dotaz, co mam delat s knihama Book of Combos 1-3, vsechny ostatni knizky se pouzily, ale tyhle mi visej v inventari. Diky

Edit: jeste dotaz na to prase ve vesnici u te babky s nusi, jde s nim pokecat, ale kdyz to neprerusim, tak me povali a zdrhne :)

Odkaz ke komentáři

Han3 taky to tušim ale všude když se podíváš na to co jde rozbít monstram tak už jsem viděl na třech obrázkach že jdou ale teda nechápu jak.

jdou mu zničit (nevim jestli useknout nebo zlomit) jenom 2 hlavní chapadla, ale mě se to snad ještě nepodařilo :)

muzu jeste dotaz, co mam delat s knihama Book of Combos 1-3, vsechny ostatni knizky se pouzily, ale tyhle mi visej v inventari. Diky

Edit: jeste dotaz na to prase ve vesnici u te babky s nusi, jde s nim pokecat, ale kdyz to neprerusim, tak me povali a zdrhne :)

zvyšujou ti šanci, že věci úspěšně zkombinuješ

až se nad prasátkem ukáže vykřičník tak zmáčkni X a je tvoje

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu