mazik Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 A je to tady new mikrofon prom psp 1000/2000 do usb od SONY a prodava se bud po jendom nebo v paru po 2 (v paru po 2 vyjde levneji) tady link pro samostatny:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12474~r.39128690 a tady pro oba http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12475~r.39128690 jestli to tu uz nekde je tak sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nice...posilam THX, nevedel jsem o tom.... btw. je to ten jako u Talkmana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nechce někdo koupit ten dvojitej napůl???:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Ja bych ho vzal....postovny zadara, akorat jak je to s placenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 playti se tam pres paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 mazik ty bys do toho sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Je tu někdo kdo by do toho šelse mnou???? Klidněmi napiště na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Ja bych do toho sel, ale ted sem 10 dni pryc....pak se muzem dohodnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 na kolik to výjde jinak taky bych si to s něký vzal ale musel by to obějdnat protože nevím jak a paypal nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 V případě že se koupí 2, tak to vyjde na 850 pro oba takže poctivím dělením na 425 na osobu, což není tak strašný. Já bych do to 500 kdlidně dal. takže jestli do toho někdo dete, tak mi fakt napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 no já to beru ale objednej to, ale až tak kolem 23. jdu na brigádu a budu mít nějaký prachy teď nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 No. hele já zjistím jak se to objednává a pak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 hele lidi. Bude tohle fungvat na PSP Slim? http://cgi.ebay.com/Playstation-Portable-PSP-Microphone-Twin-PSPJ-15015_W0QQitemZ320250501818QQihZ011QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 IMHO bude jelikož sou asi stejný jako jsou ty na linku od mazik-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Nešel by se mnou někdo napul ten dvojkovej ale ja nikdy přes PayPal nenakupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 já bych šel ale až podle vejplaty z praxe jelikož se teď docela suchej...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Ok tak jsem to obednal. Budu mit teda 1x microfon navic. Tak kdyby myl zajem tak mi piste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Ok tak jsem to obednal. Budu mit teda 1x microfon navic. Tak kdyby myl zajem tak mi piste. Já bych si ho vzal ale nevím jak to bude s penězma... na kolik vychází cena jednoho "majku"??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.