Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Osmen

Recommended Posts

To co ma byt?! Vacsiu p*covinu som v zivote nehral... takto dojebat taku skvelu hru na PC, XBOX a PS3... no toto?!

+ Grafika

+ Ovladanie

- AI Protivnikov

- Dlzka hry

- Bugy!!

- Otrasny pribeh

- Zvuky

- Zbrane

takto vam poviem... ocakaval som od toho vela ale co z toho spravili totatlku kokotinu... hru som dohral za 2 hodiny 30 minut... pribeh je otrasny pokial vobec nejaky je... stale sme v dzungli abo v nejakych mestach, hangaroch ktore mate znicit... absolutna traposina... AI protivnikov je skutocne chujova... hral som to na HARDE a ako nahle som strelil protivnici ktory stali automaticky si lahli a strielali ako slepy Stevie Wonder (aj ten by lepsie strielal)... zivot si nedoplnujete, chodte do kuta a cakajte kym sa vas vojak sam zazracne uzdravi... o tankoch ktore mate znicit ani nehovorim... idete k nemu a on nic... stoji bezi okolo neho a otaca hlavicou a nic... absolutna trapakovina... o bugoch tiez radsej pomlcim... mali ste odpalit most na ktorom bol zniceny tank... odpalil som most a tak zostal vo vzduchu :roll: ... no comment... grafika je asi to jedine co je dobre na tejto hre...

3/10!!! Viac si tato hra nezasluzi... nikdy viac... ZAHRAJTE SI SOCOMA...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co ma byt?! Vacsiu p*covinu som v zivote nehral... takto dojebat taku skvelu hru na PC, XBOX a PS3... no toto?!

+ Grafika

+ Ovladanie

- AI Protivnikov

- Dlzka hry

- Bugy!!

- Otrasny pribeh

- Zvuky

- Zbrane

takto vam poviem... ocakaval som od toho vela ale co z toho spravili totatlku kokotinu... hru som dohral za 2 hodiny 30 minut... pribeh je otrasny pokial vobec nejaky je... stale sme v dzungli abo v nejakych mestach, hangaroch ktore mate znicit... absolutna traposina... AI protivnikov je skutocne chujova... hral som to na HARDE a ako nahle som strelil protivnici ktory stali automaticky si lahli a strielali ako slepy Stevie Wonder (aj ten by lepsie strielal)... zivot si nedoplnujete, chodte do kuta a cakajte kym sa vas vojak sam zazracne uzdravi... o tankoch ktore mate znicit ani nehovorim... idete k nemu a on nic... stoji bezi okolo neho a otaca hlavicou a nic... absolutna trapakovina... o bugoch tiez radsej pomlcim... mali ste odpalit most na ktorom bol zniceny tank... odpalil som most a tak zostal vo vzduchu :roll: ... no comment... grafika je asi to jedine co je dobre na tejto hre...

3/10!!! Viac si tato hra nezasluzi... nikdy viac... ZAHRAJTE SI SOCOMA...

bohuzel je to pravda, po 1 misi sem musel hrat miho staryho crashe z ps1.

Odkaz ke komentáři

BUGY? to znam, ze zacatku jsem byl ohromenej grafikou, i ovladani je super, ale myslim ze to je odflaknuty...a to ta hra mela velkej potencial..

tady je jedno video na jakyho peknyho brouka jsem narazil

http://data2.edisk.cz:8080/b/b0dae4587082fe73c414a04b030ee383/video5.wmv

a kdyby neslo tak

http://www.edisk.cz/stahni/44609/video5.wmv_1.2MB.html

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu