Nil3E Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 STEALTH CASE MADCATZ-Má recenze Včera mi přišla věcička známa pod názvem STEALTH CASE MADCATZ.Krabice byla překvapivě malá až jsem se divil zato obsah byl uhledně zabalen a také pěkně seřazen.STEALTH CASE MADCATZ mne nadchnul protoze ma úložný prostor pro 2 Memory Stick dále integrovaný stojánek pro sledování videa který je absolutně perfektní když čučím na simpsny.Mužu hrát na PSP bez vytažení z obalu a muj display chrání aluminiový obal.Všem doporučuji si STEALTH CASE MADCATZ koupit.Stál 599 korun na shopu playstation-shop.cz. Ale tuto krabičku mužete použit jen s FATEM...Když tam hodím svýho fata krásně pasuje ale SLIMko mi tam trochu skáče... +úložný prostor pro 2 Memory Stick +integrovaný stojánek pro sledování videa +možnost použití PSP bez vyjmutí z obalu +Chrání display -Návod je pouze anglicky -PSP slim v něm docela skáče takže není pro PSP slim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.