Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Valhala Knights 2 - DEMO - Prvni Relase

Nil3E

Recommended Posts

Valhala Knights 2 - Prvni Relase

valhalla2.jpg

943248_20070921_screen006.jpg

Má nejvice očekavana hra po FF:cc strašně jsem se na ní těšil a dnes vyšlo demo a jsem ohromen spadla mi čelist až na zem hned ho sem dávám a těším se na full hned vás budu informovat!!!!!

Později založim topic o všech informacich o teto hrře + guide!!

Tady Mate muj Gameplay:

http://www.youtube.com/watch?v=YTHUHMSVK_s

PS: Zvuku Ordinace v ružové zahradě si nevyšimejte :D :D :D Poslouchali Rodiče :D

http://uloz.to/418637/valhala2-nil3e.rar

Tady je relaseNFO:

http://uloz.to/418652/nfo-vlahal22-dmo.nfo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevypada to spatne, ale u FF jde hlavne o tu pribehovou linii a to ty ukoly mezi a o ty rozhovory a utvareni vztahu - nejen o ty bitvy, resp. mise, kouzelne je tam to, jak muzes chodit volne a kecat s ost., dostavas nejake ukoly navic.. Ale nej na tom vse je prave ta pribehova linie, navic pokud ten pribeh sledujes uz dele, tak je to krasne provazane kdyz to hrajes za s sebou..

Odkaz ke komentáři

Nevypada to spatne, ale u FF jde hlavne o tu pribehovou linii a to ty ukoly mezi a o ty rozhovory a utvareni vztahu - nejen o ty bitvy, resp. mise, kouzelne je tam to, jak muzes chodit volne a kecat s ost., dostavas nejake ukoly navic.. Ale nej na tom vse je prave ta pribehova linie, navic pokud ten pribeh sledujes uz dele, tak je to krasne provazane kdyz to hrajes za s sebou..

Přesně tak dohral jsem uz vsecky VII FF a strašně se mi libil přiběh ale valhala knights taky nejsou nejhorší.

Ale jsem zastancem hesla FF 4EVER!!!:!::D

Odkaz ke komentáři

tohle video s včerejšim dilem Ordinace jako zvukovou kulisou je fakt narez:lol::lol::lol:du to zkusit:D

To víš..Rodiče nevynechaj Ordinaci ani jednou :-) To mi věř a když jim to nezlabím tak mě vyliskaji a na PC už si nezajdu takže tu ordinaci musity vytrpět.

PS:Tu ordinaci nikdy neposloucham nemyslete si o mě :):)

Odkaz ke komentáři

to je fuk,jestly koukas na ordinaci,ja na ni taky obcas kouknu:lol: ja cumim ted hlavne na ulici,ale nechapu,jak muze nekdo koukat treba na Velmi krehke vztahy.....lol

a to demo je dost kratky dohral sem ho za 1,5 min...:D no,grafika nic moc

maš pravdu taky čekuju ulici zkoro každy den ale ordinaci ne

EDIT: nejak se nam zvrtl topic na diskuzi o ordinaci..-

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu