white Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Zajímalo by mě odkud stahujete hry a s čím jste nejvíc spokojení (prosím nepište sem RS z tohohle fóra) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No já jako stahuju z torrentu, většinou beru torrenty z gamestorrents.com a když tam ta hra není, tak ji vyhledám na mininova.org a vezmu tu co má nejvíc seedu. A jsem spokojenej, zatím všechny co jsem stáhl měli stealth a všechno ostatní co je v xdvdmulleter a jsou funkční :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No já jako stahuju z torrentu, většinou beru torrenty z gamestorrents.com a když tam ta hra není, tak ji vyhledám na mininova.org a vezmu tu co má nejvíc seedu. A jsem spokojenej, zatím všechny co jsem stáhl měli stealth a všechno ostatní co je v xdvdmulleter a jsou funkční :D Jak dlouho z torrentu stahuješ? Přibližně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No tak jak co, třeba GTA 4 a Assains Creed jsem měl za 1 den, protože to mělo mooc seedu. Ale ty méně populární a starší hry co moc lidí už nestahuje a neseeduje mi trvá tak 10 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 No tak jak co, třeba GTA 4 a Assains Creed jsem měl za 1 den, protože to mělo mooc seedu. Ale ty méně populární a starší hry co moc lidí už nestahuje a neseeduje mi trvá tak 10 dní... Stahuju právě taky tak (BitComet) a z třech zkoušených torrentů (i s největším počtem seedů) se mi nezačal stahovat ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Já taky stahuju přes Bitcomet a když chci nějakou hru,tak dám stahovat třeba tak 4 torrenty od tý hry, nechám to běžet tak 2 hodiny a pak se na to kouknu a ten torrent co má nejvíc procent staženýho nechám běžet dál a ostatní vymažu.No bohužel nějaký hry přes torrent už stáhnout nejdou,tak si jednou koupím na měsíc rapidshare a stáhnu si ty hry co přes torrent už nejdou...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 http://bt.xbox-sky.com/ (: paradni seederi...jede me to 250 kbs...(kazdy torrrent) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 http://bt.xbox-sky.com/ (: paradni seederi...jede me to 250 kbs...(kazdy torrrent) njn , ale potrebujes pozvaku :( ! Nemas jednu ? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Taky by se mi hodilo se tam nak dostat. Nepucil by nekdo za points svuj ucet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 no ja nwm ale za tvej 1k point tezko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 njn , ale potrebujes pozvaku :( ! Nemas jednu ? :roll: nie na xbox-sky pozvanku nepotrebujes.... niekedy tam maju otvorene registraciu ja stahujem z http://bt.xbox-sky.com/register.php www.warez-bb.org xbox360warez.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 bud od tud (nejčastěji) nebo z warfora, xbox360warez (vždy jen rs.com) na xbox-sky jsem zaregistrovaný , ale zapoměl jsem heslo :D , no vlastně nezapoměl ale objeví se mi tam jen taková čára User login a nepřihlásí se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Kdo by vymenil Funfile ucet za xbox sky ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Evok Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 bud od tud (nejčastěji) nebo z warfora, xbox360warez (vždy jen rs.com)na xbox-sky jsem zaregistrovaný , ale zapoměl jsem heslo :D , no vlastně nezapoměl ale objeví se mi tam jen taková čára User login a nepřihlásí se to čoveče tenhle problem tam mam taky a vubec nechapu co to má znamenat:((Trvá top už cca mesíc i když si obnovím heslo tak to stejně nejde:(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 njn odpověd na otázku znám , ale prostě se mi to nepřihlásí , když si nechám poslat heslo tak nepříjde... zkoušel jsem to v Opeře i Firefoxu ,ale stejně to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 http://bt.xbox-sky.com/ (: paradni seederi...jede me to 250 kbs...(kazdy torrrent) Pls tak tu založ topic s xbox hrama na torrentu a budeš tam dávat torrenty s tý stránky.Šlo by to? Díki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 bud od tud (nejčastěji) nebo z warfora, xbox360warez (vždy jen rs.com)na xbox-sky jsem zaregistrovaný , ale zapoměl jsem heslo :D , no vlastně nezapoměl ale objeví se mi tam jen taková čára User login a nepřihlásí se to nedostal si nahodou ban??...aj mne sa to raz tiez stalo...mal som male ratio tak mi dali ban...teraz si ratio zvysujem s jednym programom aby som nedostal ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jakým programem si zvyšuješ ratio,jen pro zajímavost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 nedostal si nahodou ban??...aj mne sa to raz tiez stalo...mal som male ratio tak mi dali ban...teraz si ratio zvysujem s jednym programom aby som nedostal ban óóóó takže cheater...mam 100 chutí tě napráskat staffu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jako nevím co je za problém normálně uploadovat (seedovat),chcete aby to stahovalo co nejrychleji,ale ta vaše rychlost stahování záleží na tom jak ostatní seedují,tak když ostatní seedují pro tebe,proč by si potom nemohl ty pro ně.Myslet jenom na sebe,rychle stáhnout a pak čau,dobrý no.Co je na tom těžkýho po stažení celého torrentu ho nechat dál běžet a uploadovat (seedovat) aspoň chvíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ^^ lol já tady mluvim uplně o něčem jinym:dozey: ratio zvysujem s jednym programom aby som nedostal ban -->pokud seeduje tak ok,ale pokud používá tyhle programy a přičítává si GB a tim pádem se mu zlepšuje ratio,takže cheatuje,což je největší svinarná;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ved ja seedujem kolko mi ide....ale kedze nemam rychli upload tak potrebne GB si musim dat aby som nedostal ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Pls poradil by mi někdo progam, který mi umožní stahovat z rapidu automaticky soubory, které mu zadám - jakmile se stahne jeden aby se začal tahat druhý? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 flashget rapget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 flashgetrapget Díky :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Jakým programem si zvyšuješ ratio,jen pro zajímavost? http://www.pcideas.tym.sk/view.php?nazevclanku=ako-si-zvysit-ratio-na-torrent-trackeroch&cisloclanku=2007080016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Zajímalo by mě odkud stahujete hry a s čím jste nejvíc spokojení (prosím nepište sem RS z tohohle fóra) :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
42 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts