brians Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Internetový prohlížeč FIREFOX 2 je celkem slušný a výkoný prohlížeč www stránek a také má v celku stabilní downloadingový stahovač je taky dobrý i některé doplňky (PLUGS)těch je veliké množství ty nějak nepoužívám. ALe na co jsem narazil je velká rána pro mé prohlížení čily mi v neděli přestal fungovat a nejde vůbec spustit jenom nouzový réžim. Od té chvíle co přestal jít jsem si nainstaloval nějaký doplňek (Megaupload Toolbar v2.0)a od té chvíle to už nešlo spustit. I když jsem ten PLUG odinstaloval i tak nefunguje:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 To tím nebude ... Imho bude stačit jen Odinstal a znovu Instal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 megaupload toolbar je adware nebo špiónware (spyware) nebo co, nedoporučuje se instalovat, zkus nějakakej odčervovač, ale nevim jestli to pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 kačisko ale on myslel ten add-on pro firefox ;) brians normal reinstal a mělo by to jít..tím pluginem to nebude já osobně s ním nemám žádné problémy..až na to že zatím není verze pro FF3 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Už to funguje musel jsem kompletně odinstalovat všechny plugy a celý firefox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts