Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken Dark Resurrection Dojo

BManix

Recommended Posts

zdravim, hraju Tekkena DR mod Dojo ale muzu hrat jenom 3 dojo, pritom vsude na internetu jich je 6. nevi nekdo co delat kdyz dohraju Fire Dojo, porazim Jinpachiho a dostanu 1.000.000$ ??? dost me to stve....joa druha otazka: Jak se da odemknout hratelna postava JINPACHI????

:psp::psp::psp:

tekkenu zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže... JINPACHI asi odemknout nejde nebo nevím jak... a vážně si to Dojo dohrál? Jsi na prvním místě? Udělal jsi League match nebo jak se to menuje (ten uplně poslední který se odemkne od 8. místa)

Edit: Omlouvám se, ale v době kdy jsem to psal tu ještě odpovědi nebyly.

Odkaz ke komentáři

Dojo musis hrat na HARD aby jsi se dostal pres 3. uroven...

Jinpachi nemuzes odemknout...neda se s nim hrat

dovoli mi to easy a normal

Takže... JINPACHI asi odemknout nejde nebo nevím jak... a vážně si to Dojo dohrál? Jsi na prvním místě? Udělal jsi League match nebo jak se to menuje (ten uplně poslední který se odemkne od 8. místa)

Edit: Omlouvám se, ale v době kdy jsem to psal tu ještě odpovědi nebyly.

sem prvni v tech prvnich trech dojo

Jinpachi je hratelny jen na PlayStation 3.

Detailne o hre ti poradej na http://tekken.doupe.cz, odkud take jsem, ale s DR na PSP tolik zkusenosti nemam.

neni to trosku svinarna ze nedali Jinpachiho do PSP verze???

Odkaz ke komentáři

cwcheat http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002

aktuální databáze pro cwcheat http://cwcheat.consoleworld.org/export.php

ano bude to fungovat na 100% ale myslím že jen na EU verzi (teď si nejsem 100%jistý jestli EU nebo US verze ale na JAP verzi to nešlo)

plugin ti "vymění" libovoulnou postavu za jinpachiho...nejlíp za Mokujina kterej stejně nic neumí xD

Odkaz ke komentáři

na Normal mod je otevřeno všech 6 levelů ;)

a i na PSP se dá hrát za Jinpachiho..přes CWcheat plugin

jak pise tekk. ale jeste presneji tam jsou dva druhy obtiznosti.

jeden nastavujes v menu easy -> ultra hard

druhej je obtiznost dojo easy / normal ... (nevim jestli je pak este neco) ten se voli pri spusteni dojo mode

- tady pokud zvolite easy tak jdou hrat jen prvni 3

- na normal vsechny

Odkaz ke komentáři

Jinpachi nemuzes odemknout...neda se s nim hrat

Ježiš majrá:D, za Jinpachiho se dá hrát úplně v pohodě, nemusíš mít žádný cheaty (to je pro lamy). Stačí v arcade módu dohrát 4 charaktery na titul Tekken Lord a vpravo, tam jak je náhoda se ti odemkne Jinpachi (za Jinpachiho se top ale neučte, sice je dost silnej, ale pomalej jak prase).

Mé "All Stars"

1. LILI:bash:

2. Gun Jack (JACK-5) :D

3. Bryan :)

4. EDDY, LAW, KAZUYA8)

Odkaz ke komentáři

Ježiš majrá:D, za Jinpachiho se dá hrát úplně v pohodě, nemusíš mít žádný cheaty (to je pro lamy). Stačí v arcade módu dohrát 4 charaktery na titul Tekken Lord a vpravo, tam jak je náhoda se ti odemkne Jinpachi (za Jinpachiho se top ale neučte, sice je dost silnej, ale pomalej jak prase).

Mé "All Stars"

4. EDDY, LAW, KAZUYA8)

jo tak teďka sem se kouknul že máš pravdu, myslel jsem že odemknout nejde tože o tom nikdo nevěděl a ani IGN o tom neví xD...díky za info...jdu ho unlocknout

Odkaz ke komentáři

jo tak teďka sem se kouknul že máš pravdu, myslel jsem že odemknout nejde tože o tom nikdo nevěděl a ani IGN o tom neví xD...díky za info...jdu ho unlocknout

jO, BUDEŠ HODNEJ, KDYŽ SEM TŘEBA UPNEŠ TEN SAVE, ABY TO MĚLI I TI, CO SI TO CHTĚJ ZKUSIT, PRECI ME TO TRVALO 2 MESICE.

Odkaz ke komentáři

2 měsíce xD já sem hrál s Lee dva dny a odehrál jsem ho na tekken lord :) ale to sem hrál jenom tekkena xD (u babky mi nic jiného nezbývalo, komp ani net tam neni, takže tekken na psp jasná volba :D)

určitě bych to upnul jenže já hraju i jiný hry než tekkena...až to udělám tak to upnu, zatím se koukni na ign jestli tam už neni odemknutej...SAVE

PS: tekkena musim hrát odznova, změnil jsem PSP a save mi to prostě nebere (změna PSP to píše)...je to prostě chráněný proti kopírování savů (MAC?)

takže vlastně kdybych někomu upnul ten SAVE takže mu to nepůjde hrát :)

Odkaz ke komentáři

Mé "All Stars"

4. EDDY, LAW, KAZUYA8)

jsi si jistej ze to tak je? skoda ze to evidentne nemas vyzkousene kdyz chces save...

neni to nahodou tohle?

Alternating Background - Have Four or more characters that reached the rank "Tekken Lord" and the background will alternating between Kazuya's Hand, Jin's Hand , Devil Jin's Hand, and Jinpachi every 24 hours

docela divne, ze by se Jinpachi odemkl na Tekken Lordech a ne treba Divine Fist. na wiki taky pisou ze je selectable jen v DR verzi pro PS3.

takze han3 bacha ) ale i tak je to fun hra tak si aspon zahrajes ))

Odkaz ke komentáři

2 měsíce xD já sem hrál s Lee dva dny a odehrál jsem ho na tekken lord :) ale to sem hrál jenom tekkena xD (u babky mi nic jiného nezbývalo, komp ani net tam neni, takže tekken na psp jasná volba :D)

určitě bych to upnul jenže já hraju i jiný hry než tekkena...až to udělám tak to upnu, zatím se koukni na ign jestli tam už neni odemknutej...SAVE

PS: tekkena musim hrát odznova, změnil jsem PSP a save mi to prostě nebere (změna PSP to píše)...je to prostě chráněný proti kopírování savů (MAC?)

takže vlastně kdybych někomu upnul ten SAVE takže mu to nepůjde hrát :)

No 2měsíce, ale asi hodinu denně, protože nemam kvuli škole moc času. Taky už jsem si zkoušel stáhnout save z netu a nešlo mi to, stejně je ale best, že to můžeš pařit s kámošema (u nám má psp 5 lidí)
Odkaz ke komentáři

jsi si jistej ze to tak je? skoda ze to evidentne nemas vyzkousene kdyz chces save...

neni to nahodou tohle?

Alternating Background - Have Four or more characters that reached the rank "Tekken Lord" and the background will alternating between Kazuya's Hand, Jin's Hand , Devil Jin's Hand, and Jinpachi every 24 hours

docela divne, ze by se Jinpachi odemkl na Tekken Lordech a ne treba Divine Fist. na wiki taky pisou ze je selectable jen v DR verzi pro PS3.

takze han3 bacha ) ale i tak je to fun hra tak si aspon zahrajes ))

Ono to je asi na koždym zahraničnim serveru jinak, no nechám se překvapit.
Odkaz ke komentáři

no tak za Jinpachiho se nedá hrát ani když máš 4 postavy na tekken lord teď jsem to zkoušel mám to za Kazuyu na tekken lord, za Hwoaranga na tekken lord. za Bruce tekken lord, za fenga tekken lord a za lawa to mám na divine fist. Prostě ať děláš co děláš tak za Jinpachiho můžeš hrát jen při zapnutým cwcheat a ato nemáš vůbec ty údery jak mám ve final stage, ale jen s úderama co má nějaká jiná postava takže nic moc nebo na PS3 v Tekken 5: Dark resurrection.

Odkaz ke komentáři

no tak za Jinpachiho se nedá hrát ani když máš 4 postavy na tekken lord teď jsem to zkoušel mám to za Kazuyu na tekken lord, za Hwoaranga na tekken lord. za Bruce tekken lord, za fenga tekken lord a za lawa to mám na divine fist. Prostě ať děláš co děláš tak za Jinpachiho můžeš hrát jen při zapnutým cwcheat a ato nemáš vůbec ty údery jak mám ve final stage, ale jen s úderama co má nějaká jiná postava takže nic moc nebo na PS3 v Tekken 5: Dark resurrection.

Jo, teĎ jsem zjistil, že máš pravdu, je to docela škoda. S tim cheatem má svá komba jen při prvním roundu. Best je čtverec+trojúhelník:psp:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu