BManix Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 zdravim, hraju Tekkena DR mod Dojo ale muzu hrat jenom 3 dojo, pritom vsude na internetu jich je 6. nevi nekdo co delat kdyz dohraju Fire Dojo, porazim Jinpachiho a dostanu 1.000.000$ ??? dost me to stve....joa druha otazka: Jak se da odemknout hratelna postava JINPACHI???? :psp::psp::psp: tekkenu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 jinpachi není hratelná postava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Jinpachi je hratelny jen na PlayStation 3. Detailne o hre ti poradej na http://tekken.doupe.cz, odkud take jsem, ale s DR na PSP tolik zkusenosti nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Dojo musis hrat na HARD aby jsi se dostal pres 3. uroven...vim to z vlastni zkusenosti...(tekken master :coolgun:) xD Jinpachi nemuzes odemknout...neda se s nim hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Takže... JINPACHI asi odemknout nejde nebo nevím jak... a vážně si to Dojo dohrál? Jsi na prvním místě? Udělal jsi League match nebo jak se to menuje (ten uplně poslední který se odemkne od 8. místa) Edit: Omlouvám se, ale v době kdy jsem to psal tu ještě odpovědi nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Dojo musis hrat na HARD aby jsi se dostal pres 3. uroven...Jinpachi nemuzes odemknout...neda se s nim hrat dovoli mi to easy a normal Takže... JINPACHI asi odemknout nejde nebo nevím jak... a vážně si to Dojo dohrál? Jsi na prvním místě? Udělal jsi League match nebo jak se to menuje (ten uplně poslední který se odemkne od 8. místa)Edit: Omlouvám se, ale v době kdy jsem to psal tu ještě odpovědi nebyly. sem prvni v tech prvnich trech dojo Jinpachi je hratelny jen na PlayStation 3.Detailne o hre ti poradej na http://tekken.doupe.cz, odkud take jsem, ale s DR na PSP tolik zkusenosti nemam. neni to trosku svinarna ze nedali Jinpachiho do PSP verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 aha, ja myslim ze jsem tam mel i HARD...vyzkousej hrat arcade a odemknou se ti ostatni veci, snad i ta HARD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 aha, ja myslim ze jsem tam mel i HARD...vyzkousej hrat arcade a odemknou se ti ostatni veci, snad i ta HARD... a ty na hard hrajes takovy jako Void Dojo nebo Heaven Dojo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 ne není ....ps3 verze je mnohem novější oproti psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 a ty na hard hrajes takovy jako Void Dojo nebo Heaven Dojo? ono to snad ani jinak nejde nez na HARD, jinak to neodemknes X-D jasne ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 na Normal mod je otevřeno všech 6 levelů ;) a i na PSP se dá hrát za Jinpachiho..přes CWcheat plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 na Normal mod je otevřeno všech 6 levelů ;)a i na PSP se dá hrát za Jinpachiho..přes CWcheat plugin dáš link pls?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 na Normal mod je otevřeno všech 6 levelů ;)a i na PSP se dá hrát za Jinpachiho..přes CWcheat plugin 1) co je CWcheat plugin? 2) bude to fungovat na 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 cwcheat http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002 aktuální databáze pro cwcheat http://cwcheat.consoleworld.org/export.php ano bude to fungovat na 100% ale myslím že jen na EU verzi (teď si nejsem 100%jistý jestli EU nebo US verze ale na JAP verzi to nešlo) plugin ti "vymění" libovoulnou postavu za jinpachiho...nejlíp za Mokujina kterej stejně nic neumí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 na Normal mod je otevřeno všech 6 levelů ;)a i na PSP se dá hrát za Jinpachiho..přes CWcheat plugin jak pise tekk. ale jeste presneji tam jsou dva druhy obtiznosti. jeden nastavujes v menu easy -> ultra hard druhej je obtiznost dojo easy / normal ... (nevim jestli je pak este neco) ten se voli pri spusteni dojo mode - tady pokud zvolite easy tak jdou hrat jen prvni 3 - na normal vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Jinpachi nemuzes odemknout...neda se s nim hrat Ježiš majrá:D, za Jinpachiho se dá hrát úplně v pohodě, nemusíš mít žádný cheaty (to je pro lamy). Stačí v arcade módu dohrát 4 charaktery na titul Tekken Lord a vpravo, tam jak je náhoda se ti odemkne Jinpachi (za Jinpachiho se top ale neučte, sice je dost silnej, ale pomalej jak prase). Mé "All Stars" 1. LILI:bash: 2. Gun Jack (JACK-5) :D 3. Bryan :) 4. EDDY, LAW, KAZUYA8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Ježiš majrá:D, za Jinpachiho se dá hrát úplně v pohodě, nemusíš mít žádný cheaty (to je pro lamy). Stačí v arcade módu dohrát 4 charaktery na titul Tekken Lord a vpravo, tam jak je náhoda se ti odemkne Jinpachi (za Jinpachiho se top ale neučte, sice je dost silnej, ale pomalej jak prase).Mé "All Stars" 1. LILI:bash: 2. Gun Jack (JACK-5) :D 3. Bryan :) 4. EDDY, LAW, KAZUYA8) jo tak teďka sem se kouknul že máš pravdu, myslel jsem že odemknout nejde tože o tom nikdo nevěděl a ani IGN o tom neví xD...díky za info...jdu ho unlocknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 jo tak teďka sem se kouknul že máš pravdu, myslel jsem že odemknout nejde tože o tom nikdo nevěděl a ani IGN o tom neví xD...díky za info...jdu ho unlocknout jO, BUDEŠ HODNEJ, KDYŽ SEM TŘEBA UPNEŠ TEN SAVE, ABY TO MĚLI I TI, CO SI TO CHTĚJ ZKUSIT, PRECI ME TO TRVALO 2 MESICE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 2 měsíce xD já sem hrál s Lee dva dny a odehrál jsem ho na tekken lord :) ale to sem hrál jenom tekkena xD (u babky mi nic jiného nezbývalo, komp ani net tam neni, takže tekken na psp jasná volba :D) určitě bych to upnul jenže já hraju i jiný hry než tekkena...až to udělám tak to upnu, zatím se koukni na ign jestli tam už neni odemknutej...SAVE PS: tekkena musim hrát odznova, změnil jsem PSP a save mi to prostě nebere (změna PSP to píše)...je to prostě chráněný proti kopírování savů (MAC?) takže vlastně kdybych někomu upnul ten SAVE takže mu to nepůjde hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Ježiš majrá:D, za Jinpachiho se dá hrát úplně v pohodě, nemusíš mít žádný cheaty (to je pro lamy). Stačí v arcade módu dohrát 4 charaktery na titul Tekken Lord a vpravo, tam jak je náhoda se ti odemkne Jinpachi (za Jinpachiho se top ale neučte, sice je dost silnej, ale pomalej jak prase).Mé "All Stars" 1. LILI:bash: 2. Gun Jack (JACK-5) :D 3. Bryan :) 4. EDDY, LAW, KAZUYA8) jsi si jistej ze to tak je? skoda ze to evidentne nemas vyzkousene kdyz chces save... neni to nahodou tohle? Alternating Background - Have Four or more characters that reached the rank "Tekken Lord" and the background will alternating between Kazuya's Hand, Jin's Hand , Devil Jin's Hand, and Jinpachi every 24 hours docela divne, ze by se Jinpachi odemkl na Tekken Lordech a ne treba Divine Fist. na wiki taky pisou ze je selectable jen v DR verzi pro PS3. takze han3 bacha ) ale i tak je to fun hra tak si aspon zahrajes )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 2 měsíce xD já sem hrál s Lee dva dny a odehrál jsem ho na tekken lord :) ale to sem hrál jenom tekkena xD (u babky mi nic jiného nezbývalo, komp ani net tam neni, takže tekken na psp jasná volba :D)určitě bych to upnul jenže já hraju i jiný hry než tekkena...až to udělám tak to upnu, zatím se koukni na ign jestli tam už neni odemknutej...SAVE PS: tekkena musim hrát odznova, změnil jsem PSP a save mi to prostě nebere (změna PSP to píše)...je to prostě chráněný proti kopírování savů (MAC?) takže vlastně kdybych někomu upnul ten SAVE takže mu to nepůjde hrát :) No 2měsíce, ale asi hodinu denně, protože nemam kvuli škole moc času. Taky už jsem si zkoušel stáhnout save z netu a nešlo mi to, stejně je ale best, že to můžeš pařit s kámošema (u nám má psp 5 lidí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 jsi si jistej ze to tak je? skoda ze to evidentne nemas vyzkousene kdyz chces save... neni to nahodou tohle? Alternating Background - Have Four or more characters that reached the rank "Tekken Lord" and the background will alternating between Kazuya's Hand, Jin's Hand , Devil Jin's Hand, and Jinpachi every 24 hours docela divne, ze by se Jinpachi odemkl na Tekken Lordech a ne treba Divine Fist. na wiki taky pisou ze je selectable jen v DR verzi pro PS3. takze han3 bacha ) ale i tak je to fun hra tak si aspon zahrajes )) Ono to je asi na koždym zahraničnim serveru jinak, no nechám se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 no tak za Jinpachiho se nedá hrát ani když máš 4 postavy na tekken lord teď jsem to zkoušel mám to za Kazuyu na tekken lord, za Hwoaranga na tekken lord. za Bruce tekken lord, za fenga tekken lord a za lawa to mám na divine fist. Prostě ať děláš co děláš tak za Jinpachiho můžeš hrát jen při zapnutým cwcheat a ato nemáš vůbec ty údery jak mám ve final stage, ale jen s úderama co má nějaká jiná postava takže nic moc nebo na PS3 v Tekken 5: Dark resurrection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 no tak za Jinpachiho se nedá hrát ani když máš 4 postavy na tekken lord teď jsem to zkoušel mám to za Kazuyu na tekken lord, za Hwoaranga na tekken lord. za Bruce tekken lord, za fenga tekken lord a za lawa to mám na divine fist. Prostě ať děláš co děláš tak za Jinpachiho můžeš hrát jen při zapnutým cwcheat a ato nemáš vůbec ty údery jak mám ve final stage, ale jen s úderama co má nějaká jiná postava takže nic moc nebo na PS3 v Tekken 5: Dark resurrection. Jo, teĎ jsem zjistil, že máš pravdu, je to docela škoda. S tim cheatem má svá komba jen při prvním roundu. Best je čtverec+trojúhelník:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_QAce_ Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Helejte, jak můžu dosáhnout lepší úrovně jak Fuji? Dohrál jsem všechny Dojo a nepovýšili mě nic. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.