BManix Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 když už jsme u toho Tekkena:). Za jakou postavu hrajete vy a proč? já osobně hraju za Steva Foxe - je to sympatak a vychcanek Asuku - dobrej bojovej styl Fenga - frajer a dobrej bojovej styl zkousim Jina - nejpopulárnější postava a Heihachiho - 2. nejpopulárnější postava :psp::psp::psp: joa jeste jsem zapomněl Hwoaranga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Asuka 24/7 -Postava, kvuli ktere me mimo jine zaujal Tekken -Japonka -Pekne oblecky -za jinou neumim ) -uz se na ni tesim v T6 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Dragunov rulezz(s Dragunovem tady na foru to nemá nic společnýho xD) -rychlý a silný útoky....super jednoduchý komba...marek dostal na prde* :dozey: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Hwoarang Bryan Devl. Jin Jin King Eddy Yoshimitsu ale co se skillu tyce, Hwoarang a Bryan asi nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 asi hworang, mackam X a O a on zabiji... xD Asuka 24/7 -Postava, kvuli ktere me mimo jine zaujal Tekken -Japonka -Pekne oblecky -za jinou neumim ) -uz se na ni tesim v T6 ) krasnej avatar.. HARUHI FTW! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 mno hwoarang toho boxem moc nenamlati :P ale tak, myslim ze kdyz si mackal jen X tak ti to slo lip :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Lee... ale neřeknu vám proč :P jeho kop s dobrým načasováním je zdrcující :P :oops: sem se prořek xD (survial nad 100 killu v pohode!) jinak hraju i s ostaníma...všechny postavy jsou super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Uz od 2. dilu jedine Yoshimitsu. Mam rad samuraje a japonskou mytologii, tak mi mi nejak prirostl k srdci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 ineho ako Yoshimitsu ani nevym hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Dragunov rulezz(s Dragunovem tady na foru to nemá nic společnýho xD)-rychlý a silný útoky....super jednoduchý komba...marek dostal na prde* :dozey: xD Lol , ze začátku , když jsem to neuměl , mě moc nebavil , ale pak to už docela za něj šlo ... a pak docela ta slečinka co pořád hází Kapueru ... Ta je pěkná a dobrá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Lei Wulong... Staci preskocit ze stylu do stylu, a mate uplne jinej styl hry, mazec je kombinovat :) Sergei Dragunov... Pohodar, libi se mi jeho Spec naz styl :D Marshaw Law... Kapitola sama pro sebe, nejvetsi machr :) Nejradsi ale toho Leie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Jednoznacne moje nej :D Vzdycky secky vydrtim , no obcas Hojas mi da na prdel corak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Jasná volba je JIN!!! !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Tak to vezmu po dílech : Tekken 2 - Jun ,Kazuya ,Kunimitsu,Armor King Tekken 3 -Jin,Yoshimitsu,Xiaoyu,King,Gon,Boskonovitch Tekken 4 -Jin,Kazuya,Xiaoyu,Christie,Howrang Tekken 5 & DR -Asuka,Jin,Xiaoyu,Kazuya,BAEK,Armor King TTT jsem si vyzkoušel jen na hodinku ale podle všeho hodně dobrá hra. Nemám rád sestry Ninu a Annu,Juliu,& Furyho (ahoj Dante :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nevím jeslti se to tady už někde neřešilo , ale podle mě je hustá Lili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Ja hraju za vsechny hra neni potom stereotypni ale kdyz uz tak vychytavam kinga protoze umi dobre kombinovat chytacky a dokrupat protivnika az do konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nejlepsi brian a law(bruce lee). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Trio Bian, Feng a Paul - jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 tak ja necasteji hraju TTT a za Bryan,Heiachi(nevim jak se to pise),Eddy,GUNJack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 christyna pekny boj vzdycky veklepu kamose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Yoshimitzu rulezzzz 2x sipka dozadu a ctverecek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nejlepší je Steve....dyž se to s nim umí tak je celkem težký ho zranit.....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nejlepší je Steve....dyž se to s nim umí tak je celkem težký ho zranit.....:dozey: Ten me stve kdyz proti nemu hraju hodnekrat mi dal KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Já nyní hraju za: 1.) Jin Kazama 2.) Feng 3.) Lei Další oblíbené: Lee, Hworang, Raven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 pro me nejlepsi hraci jsou eddy,a bryan na ktere se soustredim abych s nima umel hrat co nejlip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.