Midnight Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Postup: Vypnite PS3 predným vypínačom Následne vypnite aj hlavným vypínačom na zadnej strane Držíme tlačítko eject "vysunutie" a zároveň zadný vypínač zapnite, kým nezačne ventilátor na PS3 fúkať Po pár sekundách fúkanie prestane, znamenie bude zablikanie pod predným vypínačom červenej farby a zapípanie Vypnete zadný vypínač a hneď aj zapnet Video : mam taky pocit ze to funguje len na 40 gb PS3ojkach :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Ty voe jak vysavac lol , mozna mi to trochu pripomelo xobox :lol: Hned vyzkousim jak budu doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ty voe jestli je xbox hlucnej jak tohle tak nevim jak nekdo muze rikat ze to pres zvuky z her neslysi :lol: Zkuste to nekdo na 60GB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 no podla videi na youtube to ludia skusali aj na 60gb a islo to vpohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 tak to je husty:D....THX;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikk Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 Na mé 60Gb to nejde :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 hmm na mé 60 GB to taky bohužel nejde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 mrtě....s touhle možnosti se snad ps zanášet nebude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 dobrá vychytávka, to je povprvé kdy můžu říct že PS3 je mnohem hlučnější než XBOX360 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Na mojí 60gb nefunguje.. Takže 40gb only.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imby Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tak to je hodne dobra vychytavecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jojo, potvrzuju. Mám taky 60GB a prd :) tak to je hodne dobra vychytavecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Já zas někde slyšel že se tim PS3 ničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 no tak to asi těžko, to by tam tu funkci nedávali, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 :D to je jeste horsi nez xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 na me 40gb to jede , vazne to je jako vysavac :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Září 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Heh ... schvalne som asi pred mesiacom pisal do SONY podpori ze ci je to dobre robit tento Fan Test, alebo to PS3 skodi... :D odpisali mi ze to nedoporucuju robit... dnes sa kamaratovi pokazil PS3 nesli mu nacitat ziadne PS3 hry.. okrem DVD filmov... proste ako keby odisla mechanika alebo co .... povedal som mu nech skusi to SP3 prefukat..hovoril ze to nepomoze ze to je sprostost... vyskusal to a za 3 min mi pisal ze po vlozeni MGS4 mu hra ide v pohode..nacitalo ju .... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Bud jsem totalni pako, nebo to na japonskych 40GB (2007/11/11) nefunguje. :) T_T Tak jsem fakt pako, drzel jsem on/off a ne eject. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Ale mě to fučí furt,sice to pak začne blikat a pípneto,ale furt to fučí co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 IT , Skoušeli jste to vypnout a zapnout ? neboli nastopit vystoupit A taky třeba vytáhnout šalinu z PS3? Jo a pomohlo ti to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 tak ted jsem zkousel na PS3 80GB a jede to :D , je to jak vysavač xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boer Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Zdravim, hledal jsem cestu jak vycistit PS3 fantestem jako 40 a 80GB verze a povedlo se. Pokud je to jiz jinde na foru omlouvam se. 1, Vyndejte disk z PS3 2, Vypnete PS3 do standby modu (cervene svetlo) 3, Odpojte vsechny kabely krome napajeni 4, ted prichazi tezsi cast :-) 5, vemte PS3 do vyduchu a otocte ho vzhuru nohama tak aby sachta na HDD byla nahore. Tzn PS3 na stojato ale vzhuru nohama 6, nezakryvejte vetraci otvory a za drzeni ve vzduchu pustte PS3 (idealni delat ve dvou) 7, Pockejte priblizne minutu a spusti se fan test. Po tom co vetraky pojedou na maximum pockejte tak 20-30 vterin a otocte ho do spravne polohy. 8, Rychlost vetraku se vrati do normalu a pockejte par vterin s normalni rychlosti. - Testovano PS3 je tiche jako po prvnim vybaleni. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 no newim, o tomhle sem jeste neslysel :D ... a nepojedou nahodou ty vetraky na max kvuli prehrivani konzole (kdyz zakryjes vsechny vetraci otvory) ???? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boer Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Psal jsem "nezakryvat otvory". Vice informaci pokud zvladate aglictinu: http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=133056 Celou dobu jde ven vlazny vzduch (PS3 pred cistenim jela 3 hodiny). Ani bych se nebal toho ze neco odejde tohle rozhodne neni stav ktery by nebyl "designovany" sony. Zda se mi ze proste jen u 40 GB verze se rozhodly servisakum zjednodusit zivot. Jak jsem psal. Zkousel jsem a na me 60gb verzi jede naprosto v pohode a hlucnost je zpatky v normalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Tento zpusob cisteni povazuji za nevyhovujici. Nebot efek bude stejny jako kdyz u kompu pustis ventilatory na plne otacky a to vcetne grafiky. Pak ho otevri a podivej se jak to dopadlo. Pro odpovidajici vycisteni konzole bude nutne sundat vrchni kryt a prach odsat vysavacem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.