Midnight Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 lenze PS3 nema v sebe 50% volneho prisetoru o velkosti 0,5 metra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak můj play to má již také za sebou, vše v pohodě.Jinak verze 40 gb, předělaná na 160 gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Takže se chci tedy zeptat - Ničí se tímto PS3, nebo ne? :) Jsou tu rozdílné názory, tak jsem trochu zmaten :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Takže se chci tedy zeptat - Ničí se tímto PS3, nebo ne? :) Jsou tu rozdílné názory, tak jsem trochu zmaten :) Nevidim jedinej duvod, proc by se tim mela PS3 nicit :roll:. Kdyby to konzoli neprospivalo, urcite by tomu Sony zabranila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 no "nici" se ventilator(dochazi k vetsimu opotrebeni soucastek), ze musi v danou chvili pracovat na mnohem vyssi vykon, takze v duslwedku muze byt zivotnost vetraku o neco kratsi, o kolik si netroufnu rict,takze hadam, ze to bude v radech minut az hodin, cili naprosto zanedbatelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 mám 60 GB a nejde to takže nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 na 160GB funguje - odskusane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak jsem to zkousel na PS3 80GB jeste jedna s prvnich, ma ctecku karet a 4 usb a nefacha to :-( po zapnuti slysim je 2x pipnuti ze neni vlozen disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 tak to musíš udělat jako u 60gb verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Ze zapsnu ps3 a otocim ji diskem nahoru? To sem zkousel a nic sem nepoznal zeby ventilator foukal hlasiteji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 hele funguje to, ty vado ten kravál to bylo jak z vysavače proti tomu xbox tiše houká dík moc dneska jsem si lámal hlavu jak to vytěpat ven vysavač je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 PS3 Fan Test pro 20gb/60gb/80gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 FAN TEST na PS3 SLIM Odpojte PS3 ze sítě, držte Eject a zapojte ho zpět do sítě (pořád držte eject) a voalá vrrrrr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkoso Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mno... hrubým odhadem bych tak nějak řekl, že je to hlučné jako 2 a půl xboxu....takže jako 2, protože půlka xka nehučí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mno... hrubým odhadem bych tak nějak řekl, že je to hlučné jako 2 a půl xboxu....takže jako 2, protože půlka xka nehučí... A co je na tom, že to hučí ? :D Když to dělám, tak stim počítám a pár sekund mě nevytrhne, jako 2 roky poslouchat turbínu z letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 jsem koukal na net a prej se to delat nema ze se nic konzole..pac to 3 probliknuti diody znaci prehrati konzole...je to pravda?asi jo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Asi to zkusim udělat u PS3 Slim, má někdo zkušenosti, po jaké době a tak dál? Jinak, radši ať mi to 5 vteřin hučí jak letadlo, než 2 roky jako zadejchanej čtyřicátník, Xbox :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Zkus vypnout zdroj, držet eject a zdroj zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Asi to zkusim udělat u PS3 Slim, má někdo zkušenosti, po jaké době a tak dál?Jinak, radši ať mi to 5 vteřin hučí jak letadlo, než 2 roky jako zadejchanej čtyřicátník, Xbox :D. Sry, napsal jsem sem nechtě bludy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Pokud vim, tak když to uděláte párkrát za život konzole, nemělo by jí to vadit, je to jen test. Spíš jí to pomůže, pročistí to vnitřek, akorát pokud to je často, asi se to poškozuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent-xxx Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 tak na slim 250GB to funguje :) Fukot je to peknej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Právě jsem to vyzkoušel na svým PS3 FAT 80GB a funguje to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2k8 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Psal jsem do Sony maila. Ohledně fantestu jestli je to přímo od Sony tak dané, nebo jestli to není nějaká věcička, která jim prostě unikla, nebo ani o tom nevěděli... Odpověděli mi takto: Vážený uživateli. Jsme rádi, že používáte naši herní konzoli Sony Playstation 3®, avšak nedoporučujeme dělat nic ohledně "FAN TESTU", opotřebovávají se vetráčky, které jsou uvnitř konzole a tak se i zkracuje životnost. Je to něco na způsob chyby které si Sony Enterteiment® všimla po vydání 40 GB verze Sony Playstation3®. Vývojáři naši herní konzole ihned zareagovali a odstranili tuto chybu od 60 GB verze a výše... Nicméně je možné, že se mohou objevit takové případy, že se s tímto "FAN TESTEM" setkáte i u novějších verzí Sony Playstation 3®..................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 hmm, zajímavé, ale když mám záruku, tak proč ne, že? hrabat se a čistit to ručně v záruce je blbost. navíc pokud by chcípl větráček, vyměnit ho za nový není nákladná věc a nikterak složitá. navíc, jak často se tohle dá dělat, jednou za 3měsíce? chyba to není, jen je to skrytá servisní funkce, tak bych to viděl NooBZ_CZ_FaK!N reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Jak to udělám na Slim 250GB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.