deepthroat1468623923 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Je to asi jako OC. Ta funkce tam je, lidé jí používají ale výrobce neručí, že se nic nestane. A když to nepřeháníš tak nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Nevím jak vy, ale to spuštění fan testu/ů je poměrně jednoduché, řekl bych, že to je zamýšlené, ale spíše k servisním potřebám, než k osobnímu použítí. Tzn., funkce je to asi žádaná, ale pro techniky při opravě, než pro uživatele, kteří by konzoli zbytečně opotřebovávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Jede na 80 GB :) Neni nutný vypínat přednim vypínačem, vypnul sem normálně v menu "Turn off system".. Zdá se mi, že je teď mnohem tišší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tohle nemůže nic vyčistit, maximálně utočit větráky k smrti... já vám povím historku z podobného soudku... snažil jsem se o trofej v inFamous, jednalo se o 20 nebo kolik kilometrů jízdy po kolejích. Jízda samozřejmě vibruje... já zapomněl, že vibrace jdou vypnout i při hře v XMB (aktuálně jsem si myslel, že je to v game settings, nebo kde, zkrátka v tom při hře nedostupném), takže jsem to nechal... čím déle jsem jezdil, tim více se mi to nechtělo vypnout, ale vibrace jely nonstop... nakonec asi 12 minut. Takže teď něco v ovladači cvaká, něco se uštíplo a když držím ovladač za pravej držák do dlaně a zatřesu s nim, cejtim jak se motůrek vyklá. => Fuck inFamous s jeho dementní trofejí => Takhle to dopadá, když se dlouho/rychle točí něco, co se má točil chvilku/pomalu ==> Nedělejte to, mam Slim a FAT, ale fan test bych neudělal... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Dělal jsem na PS3 FAT i SLIM Fantest několikrát a nikdy se nic nestalo,upřímně jsem ještě neviděl Playstationa nefunkčního,jinak věřím tomu,že je to tam originál,má to každé PS3,nicméně jsem však v manuálu o tom nenašel vůbec nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 PS3 Fan Test pro 20gb/60gb/80gb tohle je dobrá pi*ovina. jak asi PS pozná, že je ve vzduchu vzhůru nohama? vlastně to tam popsali v komentářích, tak to by mělo stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Zdar lidi odpojit zdroj mam v dobe kdy je psko on nebo off??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 kdyz je off tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Zas takovej fuk to není a celkem pochybuju,že to něco vyčistí,ale taky sem zkusil :D Slim 320GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bravura Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 mám slimku 320GB a tam ani není zadní vypínač, respektive ho tam nikde nevidím takže asi jen fat 40GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 na zadním panelu kde je hdmi apod je kolébkový vypinač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 mám slimku 320GB a tam ani není zadní vypínač, respektive ho tam nikde nevidím takže asi jen fat 40GB :D U slimky se misto vypínače používá zdrojový kabel. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Září 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2012 Tenhle fantest nic nevyčistí.Max. tak trochu samotné lopatky větráku,ale "zakrytovanou" základovku, kde by to bylo neužitečnější nemá šanci vyčistit!Prach je vetšínou silně usazenej, a není lepší řešení než to udělat ručně.Fantest je dobrej tak na odvaření ložisek ve větráku.kdo už nekdy viděl odkrytovanou Ps3, ví že fantest je blbost protože učinost odstarnění prachu je tak 1% NooBZ_CZ_FaK!N reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Super, funguje to i na mym PS3 Slim 320GB! Jen místo přepnutí hlavního vypínače, je potřeba vytáhnout konzoli ze zásuvky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.