Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem nainstaloval yellow dog 6.0...Pred tim jsem mel ubuntu a musím říct,že už se k nemu nevratím.Yel.dog je rychlý,je vidět že byl samozřejmě vytvářen pro PS3-,je rychlý,internet se nastaví už během instalace,vše okamžiě funkční...Jsem velice spokojen.Hlavně s prohlížečem internetu,nainstaloval jsem i operu 9.52 CZ,vše v pohodě..Mám verzi PS3 40 GB HDD....Vyzkoušejte,uvidíte sami...Ale zaleží jistě na každém z nás,který system je příjemnější....Navíc přímo z Yellow dog bootovaní do XMB...:)Prostě -jen můj názor-super...

• Odpovědi 171
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Dobrá..vyzkouším,ted jedu normálně přes kabel-tedy RJ45-,Wifi jsem nezkousel,podívám se na to zítra..dnes to nestíham..No a rychlost mam v pohodě,jako na notebooku...Jo a instaloval jsem vse v češtině,nic nespadlo...Potom update...asi 10 minut komplet i s restartem...Je potreba si zvyknout na ten vzhled,nebo nastavit podle sebe...možností je hodně...A mimochodem vyzkoušel jsem ubuntu 7.4,7.10,8.04,8.10,Gentoo,Suse 10.3 a 11,YDL 5.01 a 6.0....

Odesláno
  kojikoji napsal:
wifina super,prepinani gnome,kde,a ent.17 v pohode....jsem taky maximalne spokojen...:)a co Huhla...uz jsi to rozjel taky?

Začala mi dovolená, tak jsem trochu pařil. Až se stabilizuju vrhnu se na to :)

Tak ani na distribuci od rybaka mi připojení na NET nefunguje korektně. Nainstalovalo mi to gigabit ethernet wifi controler a nejde se spojit kabelem ani Wifkou.

Odesláno
  huhla napsal:
Začala mi dovolená, tak jsem trochu pařil. Až se stabilizuju vrhnu se na to :)

Tak ani na distribuci od rybaka mi připojení na NET nefunguje korektně. Nainstalovalo mi to gigabit ethernet wifi controler a nejde se spojit kabelem ani Wifkou.

tak si prepni na gnome a nastav si to tam...je v cz tak tam nic nemuzes splest...a jak jsem psal,mam ps3 40gb,ydl.6-ne 6.1,pevnou ip,a v nastaveni si muzes pohrat s cim chces---:)proste me to frci jak pres kabel,tak i wifina...

Odesláno
  kojikoji napsal:
no sosal jsem z nejakeho torrentu...ale je to dele...vubec nevim,co to bylo...jen jsem hledal pres google...muzes mit i vydani 6.0---to je officialni....Ta 6.1 je od nekoho upravovana,jsou jen pridany ty opravy...ne ale vsechny...myslim ze to byl nejaký polsky link...ale nevim jiste...

Mohl by jsi to prosím někam upnout? Nejlépe na uložto.

Odesláno
  kojikoji napsal:
ahoj..tady na foru jsou nejake linky ,,na rapidu....zkus hledat...pry je u toho i ser.cislo...vyzkousej...a nebo vyhledej torrenty pres google...:)

Vše co je tu dostupné na foru jsem již otestoval, potřebuju tu tvojí distribuci, když už je na tvé PS3 odzkoušená. Torenty nepoužívám z bezpečnostních důvodů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu