skace Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Takže jsem se taky rozhod pro Xko, ale zajímalo by mě pár věcí: 1) Jakým kabelem spojím Xbox a DVI monitor? 2) Kde maj největší výběr her, respektive kde mají největší výběr akcí: "Xbox + hra + hra..." a hlavně to MAJ SKLADEM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 1) otázkou je co je DVI Monitor :D nevím 2) akce hra plus hra plus hra jecelkem o ničem protože to jsou většinou hry o ničem nebo ty hrozně levné jako PGR, Perfect Dark zero, Dead Or Alive 4 a NNN, takže to bys pak byl spíš jen zklamaný, i když pgr špatné není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 1 ) např HMDI-DVI kabelem ? :dozey:...např na playcentru atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skace Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jde volant pro XBOX připojit k PC? Respektive jestli to jde opačně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jde volant pro XBOX připojit k PC? Respektive jestli to jde opačně... Není to možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skace
Takže jsem se taky rozhod pro Xko, ale zajímalo by mě pár věcí:
1) Jakým kabelem spojím Xbox a DVI monitor?
2) Kde maj největší výběr her, respektive kde mají největší výběr akcí: "Xbox + hra + hra..." a hlavně to MAJ SKLADEM?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts