skace Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2008 Takže jsem se taky rozhod pro Xko, ale zajímalo by mě pár věcí: 1) Jakým kabelem spojím Xbox a DVI monitor? 2) Kde maj největší výběr her, respektive kde mají největší výběr akcí: "Xbox + hra + hra..." a hlavně to MAJ SKLADEM?
0 xDante1986 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2008 1) otázkou je co je DVI Monitor :D nevím 2) akce hra plus hra plus hra jecelkem o ničem protože to jsou většinou hry o ničem nebo ty hrozně levné jako PGR, Perfect Dark zero, Dead Or Alive 4 a NNN, takže to bys pak byl spíš jen zklamaný, i když pgr špatné není
0 tekken90 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2008 1 ) např HMDI-DVI kabelem ? :dozey:...např na playcentru atd.
0 skace Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 31, 2008 Jde volant pro XBOX připojit k PC? Respektive jestli to jde opačně...
0 white Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2008 Jde volant pro XBOX připojit k PC? Respektive jestli to jde opačně... Není to možné
Otázka
skace
Takže jsem se taky rozhod pro Xko, ale zajímalo by mě pár věcí:
1) Jakým kabelem spojím Xbox a DVI monitor?
2) Kde maj největší výběr her, respektive kde mají největší výběr akcí: "Xbox + hra + hra..." a hlavně to MAJ SKLADEM?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts