Denny12 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 no tak lidi napište sem kolik zvás to zvládlo a kdo ne, já sem to ted skušal 2,5hodiny a velký ho... z toho, ale aspon se ted dostanu skoro na pulku jeho životu ale i tak je to kur..... těžký, blokujo to a nic on to prorazí a je to prostě těšký, :censored::angry::cool1::hurted: a utoky jaký? lechký a rychlí, nebo těžký? hrozný level :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 já sem to dohrál jak nic, ale co doporučuju na bosse tak to je ta tyč, ale nevím, ve kterým levelu ji získáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 tu maš hned od začátku, mam tyč, meč, a drápy, skušim všechno ale nic, ale proti normálním vojákum to de v poho málokdy mě něco uberou a je hned ponich i když je jich hodně, ale ten boss je nemožný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 musíš bejt taky nemožnej, ale opravdu to to radši nehrej když nemůžeš porazit 1. bosse tam pak sou tak těžký debílci, že to radši vypneš a nebudeš se s tím nervovat nebo zkus jednodušší obtížnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 j muzu potvrdit sice mi dal tenhle poradne zabrat, ale dal sem ho ale souhlasim s jonnym co tam je potom za bose tak stema budes mit jeste veci problemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 jaj tak sem nakonec udělal toho ninju ale podařilo se to jen stou tyčí no a moc jste mě nepotěšily že dál to bude ještě horší :( no ale snad se nějak doklopítám ke konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Absinthman Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Zdravíčko lidičky , prosím vás mám na vás otázku ohledně téhle hry ! Jedná se mi o to jak bych mohl poslat kamarádovi video které jsem si uložil ve hře NINJA CINEMA ...... Jen mě zajíma jak to funguje , protože v manuálu není přesnej návod ale píše se to tam že to jde ! Budu recitovat : POTREBUJETE DALSI POMOC ? PODIVEJTE SE NA ZEBRICKY . NEJLEPSI HRACI MOHOU NAHRAVAT SVA VIDEA a POSKYTNOUT JE OSTATNIM . STAHNETE SI JEJICH VIDEA A UCTE SE OD PREBORNIKU ........ Mohli byste ste mi stim pomoct jak se to dělá ? DíKY MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 potřeboval bych pomoc s bossem, tou velkou želvou. když ji dostanu tak než vybuhne tak se snažím utéct ale pořád se mi to nedaří. tak jsem nasr.. že už jsem to půl roku nehrál. dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 potřeboval bych pomoc s bossem, tou velkou želvou. když ji dostanu tak než vybuhne tak se snažím utéct ale pořád se mi to nedaří. tak jsem nasr.. že už jsem to půl roku nehrál. dík za pomoc.jakmile ho zabiješ použit to kouzlo,ono tě to ochrání:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 ani nemusíš stačí to jen krejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.