white Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Stáhnul jsem hru (7GB) a když chci vložit jiné linky, tak musím čekat a pořád dokola, nic se stahovat nezačne. Zkoušel jsem to asi na 5ti hrách a pořád to samý. Limit jsem nevyčerpal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 niekde som cital ze RapGet uz nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 taky mi nejde....je jinej program??? tady http://predplacenky.cz/pdf/nkrapget.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 j ten rapget nejde ...alespoň každej kdo ho používá si "stěžoval" ... :) will: používal sem Flashget ale pak sem přešel na IDM a maximální spokojenost http://rapidshare.com/files/119175622/Internet.Download.Manager.IDM.5.12.Build8.Incl.Patch.Winall.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 doufam, ze se to netyka PA :D .. reseni, stahnete si rixcz-uv rdown a pres ten to jede v poho - predpokladam ze mate linux a PA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedi Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Mam reseni, hral sem si s tim pomerne dlouho a tohle je vysledek: Problém je ve vypnuté vlastnosti DirectDownloads Vašeho premium účtu. Tuto vlastnost si zapněte v nastavení premium účtu (tlačítko Options) na stránkách Rapidshare.com. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2008 Mam reseni, hral sem si s tim pomerne dlouho a tohle je vysledek: Problém je ve vypnuté vlastnosti DirectDownloads Vašeho premium účtu. Tuto vlastnost si zapněte v nastavení premium účtu (tlačítko Options) na stránkách Rapidshare.com. ;) LOL :D tak to je snad logicke :D neznam nikoho kdo by pouzival RapGet spol. s PA a s vypnutou moznosti DD :D :D .. to se pak ale lidi nedivte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedi Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 LOL :D tak to je snad logicke :D neznam nikoho kdo by pouzival RapGet spol. s PA a s vypnutou moznosti DD :D :D .. to se pak ale lidi nedivte :D Mno to neni tak uplne pravda. Rapidshare tusim ze pred weekendem tuhle volbu vypnul u vsech PA. Takze i pokud si to mel uz zaply tak je to najednou vyply.. Takovy lamy nejsme neboj :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 to nepomaha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 taky mi nejde....je jinej program???tady http://predplacenky.cz/pdf/nkrapget.pdf Mam reseni, hral sem si s tim pomerne dlouho a tohle je vysledek: Problém je ve vypnuté vlastnosti DirectDownloads Vašeho premium účtu. Tuto vlastnost si zapněte v nastavení premium účtu (tlačítko Options) na stránkách Rapidshare.com. ;) stiskl jsem vam thanks ale stejne vam jeste musim podekovat za radu takhle ;) jsem moc rad, uz to facha, rapget je hodne good program a bez nej nvm jak bych stahoval filmy o 45 partech :D takze dik ;) to anonymus: jak uz psal speedi, predtim to fungovalo i bez tohohle nastaveni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Ale pomaha, uz mi to fugnuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 mě to teda nepomáhá jakou máte verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 tu nejnovejsi - 1.40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diamonddawe Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 taky mi nejde....je jinej program???nejlepší je na rapid flashget skoro stejnej název ale kvalita vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 j ten rapget nejde ...alespoň každej kdo ho používá si "stěžoval" ... :)will: používal sem Flashget ale pak sem přešel na IDM a maximální spokojenost http://rapidshare.com/files/119175622/Internet.Download.Manager.IDM.5.12.Build8.Incl.Patch.Winall.rar Ten jsem i s patchem ale nakonec mi to stejně řeklo, že mám kradenou verzi :D A pak už to nainstalovat nešlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 muzu se jenom zeptat v cem spociva to ze je to lepsi? ¨rychlost?? nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 tadá :D Rapget v. 1.41 v priloze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Mno to neni tak uplne pravda. Rapidshare tusim ze pred weekendem tuhle volbu vypnul u vsech PA. Takze i pokud si to mel uz zaply tak je to najednou vyply.. Takovy lamy nejsme neboj :P nevim.. Tento ucet ze ktereho stahuju uz mam mesic, od nejakeho 12. cca, hned 1. den jsem zapnul DD, ted stahuju pres RapGet v 1.40, s nicim jsem nehejbal - tudiz, me nic nevypnuli - a vse ok :D tak nvm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 tadá :D Rapget v. 1.41 v priloze ;) nejde mi to ani tak.... :( boha...normálně to de......neměl jsem dobrý heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 tadá :D Rapget v. 1.41 v priloze ;) je v necem lepsi nez 1.40..v cem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 je v necem lepsi nez 1.40..v cem? nemusis mit zaplej Direct download:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Ja pouzivam soft primo od rapidshare.com RapidShare Manager - stahnete si ho v tools na strankach rapidshare.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Ja pouzivam soft primo od rapidshare.comRapidShare Manager - stahnete si ho v tools na strankach rapidshare.com taky jsem zkousel, ale muzes dat do fronty jen 5 linku = na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 taky jsem zkousel, ale muzes dat do fronty jen 5 linku = na nic j.. a jeste k tomu mi stahoval maximalne 2,5KB/s kazdej link :D .. ale jinak vypadal nadejne.. mel dost moznosti apod.. nevypadal spatne, kdyby vychytali veci jako je rychlost stahovani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 j.. a jeste k tomu mi stahoval maximalne 2,5KB/s kazdej link :D.. ale jinak vypadal nadejne.. mel dost moznosti apod.. nevypadal spatne, kdyby vychytali veci jako je rychlost stahovani :D tak to nevim jak myslis, ale ja tam mam treba nasypanejch 200 linku a najednou taham 5 linku a rychlost me jede plnou moji lajnou , pokud mas premium ucet tak te rychlost omezovat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.