buddyfriend Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 ten rapget 1,41 mi ted stahuje 100kb/s...dela vam to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 ten rapget 1,41 mi ted stahuje 100kb/s...dela vam to taky? Ne... Jede jak má (190 - 220kb/s) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 jj s PA mi to nejde....pravidelně musím střídat flashget a rapget....stává se mi to u obou třeba po čtvrt roce přestane fungovat tak zas vyměním nevím čím to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 tak to nevim jak myslis, ale ja tam mam treba nasypanejch 200 linku a najednou taham 5 linku a rychlost me jede plnou moji lajnou , pokud mas premium ucet tak te rychlost omezovat nebudou. Bohuzel, ten DL manager primo od RS mi to omezuje, zkousel jsem na ruznych PC.. Ale proste at jsem stahoval 1 DL, ci 5 souboru najednou, vzdy jel kazdy max 2,5kB/s.. duvod jsem nezjistil, omezeni jsem tam nemel, zkousel jsem jak max, tak treba 60kB/s, stale to jelo 2,5kB/s.. - musi to byt nejaka chybka v tom manageru, protoze jakmile stahuji pres browser, ci pres RapGet, ci pres wget, tak vse ok.. ten rapget 1,41 mi ted stahuje 100kb/s...dela vam to taky? Pokud mas O2, tak je to tim.. reguluji rychlosti (ackoliv FUP nemas) .. divim se, ze ti to nedelali uz driv, ci ze jsis toho nevsiml uz driv.. Pry je to ale nejhorsi u 4mbit.. tam to prej shazujou na 20kB/s.. Me to dnes jelo taky ~80kB/s.. takze to bude tim.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 se na to vy.... RapGet spadne, když tam hodím link USDownloader se sekne při spuštění stahování RapidShare Manager ani nezačne stahovat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 se na to vy....RapGet spadne, když tam hodím link USDownloader se sekne při spuštění stahování RapidShare Manager ani nezačne stahovat :dozey: Možná je to jen o tvojem nastavení , ale ono už to lepší nebude , doopravdy se vám nevyplatí koupit si PA za pár korun ? Já jsem RapGet využíval dlouho , ale jak se rozšířil , už není skoro možný ho používat, limit stahování z každého státu je 300 lidí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 premium už mám víc jak rok :cheesygrin: FlashGet - konečně něco co mi funguje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Pokud mas O2, tak je to tim.. reguluji rychlosti (ackoliv FUP nemas) .. divim se, ze ti to nedelali uz driv, ci ze jsis toho nevsiml uz driv.. Pry je to ale nejhorsi u 4mbit.. tam to prej shazujou na 20kB/s.. Me to dnes jelo taky ~80kB/s.. takze to bude tim.. ;) o2 mam ale uz to jede v poho jenom vecer to stahovalo pomalu..nechal jsem tos tahovat pres noc a uz je to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 se na to vy....RapGet spadne, když tam hodím link USDownloader se sekne při spuštění stahování RapidShare Manager ani nezačne stahovat :dozey: Ja na to rikam, ze mas nejaky pojebany widle, ci ti v nich chybi nejakej zakladni prvek.. Nebo mas Visty xD o2 mam ale uz to jede v poho jenom vecer to stahovalo pomalu..nechal jsem tos tahovat pres noc a uz je to ok... J, vzdyt.. vsimni si toho.. nekdy stahujes celej den Ok, odpoledne to zpomalej, na noc zase zrychleji. Neni to samozrejme natrvalo (to zpomaleni) .. a taky to nedelaji kazde odpoledne, ale proste obcas, dle toho jakej je u vas traffic. Dela to takhle i me i vsem co maji o2.. :) Vitej ve svete PA s O2 (aneb, neblokujeme net :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 RapGet bude widleme, USDownloader předělávkou na rapidu (do včerejška šlapal dobře a na Ubuntu taky už nejde) a RapidShare Manager si za to může sám :lol: PS: Visty nemám - nejsou ovladače k tiskárně :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedi Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 nevim.. Tento ucet ze ktereho stahuju uz mam mesic, od nejakeho 12. cca, hned 1. den jsem zapnul DD, ted stahuju pres RapGet v 1.40, s nicim jsem nehejbal - tudiz, me nic nevypnuli - a vse ok :D tak nvm :D Cece nevim jak je to mozny. Kazdopande mam 2 mesicni rapidshare ucty, u vsech drive direct download zapnut a po weekendu off. Nemas nahodou nakej ten jejich super premium rocni? Protoze mi prijde ze k temhle uctum se chovaj s trosku jinou politikou.. Tim padem treba na nich DD mozna nevypinaly.. Jestli to nekomu pomohlo sem moc rad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Ja na to rikam, ze mas nejaky pojebany widle, ci ti v nich chybi nejakej zakladni prvek.. Nebo mas Visty xD a co jako kdyby mel visty? svedes to na ne? Znam hodne lidi co pouziva vistu i Rapget a nikdo z nich nema problem .. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 no mě FlashGet stahne jen index soubory :( :cry: direct-downloads mám povolený už si fakt nevím rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 a co jako kdyby mel visty? svedes to na ne? Znam hodne lidi co pouziva vistu i Rapget a nikdo z nich nema problem .. :dozey: Umis mit jen blby narazky na me, nebo zvladnes i poradit? Blbejma kecama smerem ke me, tomuhle foru neprispejes.. Chapu, ze vuci me mas averzi, tak se snaz udrzet a neprojevuj se.. Taky se neprojevuju.. Jen nevim, co to mas za druh komplexu a proc si ho vybijis na mne - pokud vim, nic jsem ti neudelal (jak fyzicky/tak psychicky..) no mě FlashGet stahne jen index soubory :( :cry: direct-downloads mám povolenýuž si fakt nevím rady Zkus, pokud tam jde HTML autentizace, tak je to v pohode.. http://www.metaproducts.com/mp/metaproducts_download_express.htm Promin, asi jsem prehledl - ale ten orig. klient od RS jsi uz asi zkousel.. Nebo http://www.google.cz/search?q=wget+for+windows&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a .. zvolis si tam parametry s autentizaci, ci cookies a vlozis tam RS acc udaje, hodis tam do parametru odkaz na soubor, obsahujici linky a muzes zacit stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Kastan: je to treba u czshare,,,musis si dat ten soubor do ty schranky na tvym uctu, pak na to kliknes pravym a zvolis Kopirovat adresu odkazu(OPERA) a jde to v klidu....treba i uloz.to mi jde v klidu...tam je to tak, ze das v prohlizeci normal ten link (napriklad : http://uloz.to/482864/bb-da.part2.rar ) a pak tam kliknes na ten modrej odkaz, das to kopirovat adresu odkazu, a pak bys z toho mel mit tohle > http://dlf.uloz.to/6ccf8efaaab9cbeef4e36e51d5e2c61d/482864/bb-da.part2.rar takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 jo, ale u nej je to protoze ve flashgetu nenastavil, aby odesilal i HTTP autentizaci, takze pak stahuje na RS jako free a RS mu jen hodi takovou tu stranku FREE/PREMIUM.. Tady to neni nic jako uloz.to.. navic on nepotrebuje prepisovat linky (ackoliv tady by to ani nepomohlo), on potrebuje jen RS managera na stahovani.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 tak to pardon:) :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Zkus, pokud tam jde HTML autentizace, tak je to v pohode.. http://www.metaproducts.com/mp/metaproducts_download_express.htm Promin, asi jsem prehledl - ale ten orig. klient od RS jsi uz asi zkousel.. Nebo http://www.google.cz/search?q=wget+for+windows&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a .. zvolis si tam parametry s autentizaci, ci cookies a vlozis tam RS acc udaje, hodis tam do parametru odkaz na soubor, obsahujici linky a muzes zacit stahovat :) tak ve FlashGetu jsem v nastavení nikde tu HTML autentizaci nenašel :) asi jsem slepej orig. downloader jsem taky zkoušel - stahlo to jeden soubor pak už to nešlo v MetaProducts Download Express je html autentizace ale musím tam zároveň i zadat port a proxy stránky a wget mi jenom problikne a nespustí se :D škoda že zase nejde RapGet vždycky jsem tam dal jen linky , start a šel jsem :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 tak ve FlashGetu jsem v nastavení nikde tu HTML autentizaci nenašel :) asi jsem slepejorig. downloader jsem taky zkoušel - stahlo to jeden soubor pak už to nešlo v MetaProducts Download Express je html autentizace ale musím tam zároveň i zadat port a proxy stránky a wget mi jenom problikne a nespustí se :D škoda že zase nejde RapGet vždycky jsem tam dal jen linky , start a šel jsem :cry: ten wget je konsolova aplikace.. spust start->spustit->cmd tam zadej cestu k tomu wgetu, nebo si ten exe toho wgetu zkopci do windows\system32 a budes moci napsat jen wget .. pak zkus wget --help nebo whet -help, napise ti to napovedu k nemu.. Tam pak najdes parametry, je tam parametr na http autentizaci a parametr na zadani cesty k souboru s linkama, pak to tam jen zadas, vytvoris si ten soubor, nakopes tam ty linky, a odentrujes to.. a uz to jede :) Bhzl me v tuto chvili nic jineho nenapada.. Ja sam pouzivam v linuxu skript pro pouziti s wgetem (rdown, zaklad vytvoril rixcz) ;) A mas vsechny aktualizace pro windows? Zkousel jsi reinstalovat (znovu nainstaovat) postupne .NET Framework 2.0 a 3.0 ? Nemuze to delas antivir, ci neco podobneho, s cim by se to hadalo? Uz me vazne nenapada.. Muze to byt celkem cimkoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 už se mi nějak povedl rozjet FlashGet . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Konečně :) FlashGet je na todle asi nejlepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.