kocurstvo Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Zdravím. Hrajete někdo na PSP Tenku? Konečně jsem si ji stáhl a mám problém s hláškou po intru. Mám vytáhnout jednu z memory karet, ale fakt nemám ponětí, jak to udělat? Jde to vůbec? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Myslim že PSP nepodporuje vytahovani karet..zkus vymazat ze Saved game..(v XMB) ten soubor memory karty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Červen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Nejde to ani tak, ale dík za odpověď... Myslim že PSP nepodporuje vytahovani karet..zkus vymazat ze Saved game..(v XMB) ten soubor memory karty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kocurstvo
Zdravím. Hrajete někdo na PSP Tenku? Konečně jsem si ji stáhl a mám problém s hláškou po intru. Mám vytáhnout jednu z memory karet, ale fakt nemám ponětí, jak to udělat? Jde to vůbec? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts