ellemenT Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 kua těším se na to jak malej jarda :D bude to nářez! všichni se sejdeme v jedné gamese a zakalíme... zamlouvám si tank :lol: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 To bude pařba, už se těšim, navíc ještě zdarma. :) Menší připomínka: obě videa na první straně jsou dead. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 To bude pařba, už se těšim, navíc ještě zdarma. :)Menší připomínka: obě videa na první straně jsou dead. Kouknu na to, i když ty videa šly ;) Ale díky za upozornění ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 http://www.clan-13td.ic.cz/ je to můj clan s kámošem troufl bych si říct že sme první clan v ČR sme i první na hernimwebu :) všiml sem si tohohle topicu až teď těším se na to strašně dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Sakra tohle bude pecka...už se nemůžu dočkat od prvních obrázků..funguje někomu ta BETA verze??..jarda psal že je potřeba cd key z bf2 což mám..ale ani sem jí nikde pořádnou nesehnal tu BETU..tak se ptám jestli to má cenu shánět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Sakra tohle bude pecka...už se nemůžu dočkat od prvních obrázků..funguje někomu ta BETA verze??..jarda psal že je potřeba cd key z bf2 což mám..ale ani sem jí nikde pořádnou nesehnal tu BETU..tak se ptám jestli to má cenu shánět. Hloupost, Beta už je dávno uzavřená ... Dejme tomu že to už jsou dobré 2-3 měsíce ... Teď už jen čekat normální vydání ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Už se nemůžu dočkat.. Doufám, že termín je už v časovém horizontu několika dní... :wohow::? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freelander Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 jen doufejme ze tam daj nejakou poradnou anticheatovou ochranu jinak to bude stejne na p--- jako je treba BF2 tam se to cheatrama jen hemží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zadek Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28642&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Heh xD Vánoce xD Aspoň do té doby seženu nějakou grafárnu novější než moje - pixel shader 2.0 bohužel nemá... Váááánoce xD OT: V Rappelz teď padají Vánoční dárky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 mě to nevadí, mám TF2 :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 mě to nevadí, mám TF2 :P :D Tak co nám to cpeš? Nikoho to nezajímá ... doba kdy se pořádně hrálo TF2 už dávno skončila, stará zlatá komunita ... A jinak, tak si ještě pár měsíců počkáme, inu což, přesně jsem si myslel, že tahle situace nastane ... Bude to aspoň hezký dárek k Vánocům ... EDIT: Sumino, já to takhle ani nemyslel ... Ty začátky, to byla krása, žádný kiddos-ové, pohodička, po tom, co jsem se tam připojil za pár měsíců, konec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Tak co nám to cpeš? Nikoho to nezajímá ... doba kdy se pořádně hrálo TF2 už dávno skončila, stará zlatá komunita ...A jinak, tak si ještě pár měsíců počkáme, inu což, přesně jsem si myslel, že tahle situace nastane ... Bude to aspoň hezký dárek k Vánocům ... Neřek bych že by doba kdy se hraje TF2 skončila..hraje čim dál víc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Neřek bych že by doba kdy se hraje TF2 skončila..hraje čim dál víc lidí... ho nech, at si ceka na battlefield. jinak abych nebyl OT: urcite heroes vyzkousim ale nemyslim si ze by to prekonalo TF2, uz kvuli tomu, jakou si s TF2 dalo Valve praci ( a stale dava, budou dalsi velky updaty), tim tady nechci rozpoutavat nejakou hadku, jen se rek svuj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knapik Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Newíte kde se někde domluvit na nějakej klan?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Také se na to mrtě těším vyděl jsem trailers atd.. uplně úchvatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Newíte kde se někde domluvit na nějakej klan?? Sice trošku pozdějí, ale podívej se na 1. stránku a hned první "Join Us" :) Přidej se do grupy, a potom se budem o něčem bavit .... Jinak pořád je datum vydání stanoveno na pár dní před Vánocemi ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Už jsem to psal do skupiny.. Klíče už jsou poslány.. :) Už hraju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 tato hra nema chybu hral sem u kamosa betu a mazec skoda ze nedodrzeli datum vydani na minule leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 konečně sem se dostal k beta klíči.. a úžasná hra :love:... měli bysme někdy zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 beta klic asi nikde nesezenu co ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Jo seženeš zeke je prodává přímo tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Ahoj hele mam dotaz kdyz mi prisel beta key k B:H tak to si muzu nejak zahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 je to super hra na gunnerovi mam 13 lvl a comnado 9 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Ahoj hele mam dotaz kdyz mi prisel beta key k B:H tak to si muzu nejak zahrat? http://beta.battlefield-heroes.com/ tady si ten kod aktivuješ. Jinak hra je to fakt parádní :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.