4A8georgeCZ Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Sry přehlídl jsem že jsem v PSp sekci :DAssassin bohužel není na PSP :( jj taky me to mrzi... jinak moje sestra (12) hraje rada medal of honnor a 300 a bombermana a par takovejch dalsich ale ja ji ho nerad pucuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 moje sestra pořád hraje Loco Roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 No moje sestra (3) hraje bugz a Loco Roco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 já bráchu nic neučím, aby mi to PSP jednou nebral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 hm tam je problém že moje setra to jen uviděla a už si to chtěla skusit no rodiče jí to dovolili a od tý doby paří a paří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 já bráchu nic neučím, aby mi to PSP jednou nebral:) +1 presne tak bych to rekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Já bratrance neučil, ten mi to vzal, a utíkal jak blesk ... Jezdil po menu a pořád brečel, že to chce taky ... Od té doby jsem ho neviděl :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 ne:dozey: @nE0TiT:co ty tady děláš?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 mno nastesti sourozence nemam :D ani bych mu nerikal coto PSP je pze jestli by byl po me tak bych o to PSP do 2 dnou prisel :psp: ...... uz to vidim :D na PSP porad on a ja hovno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 právě proto že už si skoro nezahraju chci sestře koupit GBA ale kupovat hry se mi nechce ale nevim kde sehnat tu kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Naštěstí žádného sourozence nemám, jednou si teda PSP půjčil muj pes a chvíli si s ním hrál, ale v poho jen jeden zoubek na krytu UMD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 mam mladsi sestru radsi jsem ji koupil GBA a je vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 jistě že, s pětiletou sestřičkou průběžně chodíme do hospod a na diskotéky tudíš ji pařit učim :)) (počítá se to?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Bratr se to naučil sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Já mám 8 letýho bráchu a parime Tf2 ,Hl2,Hl2 Episoda one,episoda two,CSS atd. a v některých hrách je uz i lepší než já fakt čumím co ty prcci dokážou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 mam mladsi sestru radsi jsem ji koupil GBA a je vyreseno Presne tohle sem udelal!!!:lol: akorat ze ted kupuju Xko takze to GBA prodavam(kdyztak PM:D) a kdyz bude hrat na PSP tak mi to tolik vadit snad nebude:D (SNAD:lol:;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 sourozenci se to vetsinou uci sami... vety jako: Pujc mi tooooo nebo Ja s to chci taky zkusit zna dost lidi... zavist je proste hrozna a chtic se musi umet omezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Moje 12 letá sestra má PSP... To mluví za vše :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Dnes jsem učil 3letou sestřenku locoroco, mega jí to chytlo a chce po rodičích koupit taky psp :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja minule prazdniny naucil hrat na PSP me kamarady. jeste si pamatuji na jejich prvni rekce: "ty jsi blazen, ty jsis ho fakt koupil". zacalo to uz behem doby, nez sem tenkrat sehnal GTA: LCS na DG(jo ja ho koupil v dobe, kdy jeste nebyla pandora a nez jsem ho stacil prodat, tak vnikla PB a ja ho uz neprodal ani za 1/5 ceny), jakmile kamose nejak moc zacaly bavit komixy, ktere jsem si nahazel do PSP. pak jsem tam pridal demo moto GP a tim to zacalo:) jakmile se jim to dostalo do rukou a mohly si zahrat, tak hraly:wohow: ja uz z toho jednoho okruhu byl cely znudeny, ale oni porad hrali a hrali, hrali v hospode, hrali na koupaku, v kine(nejlepsi bylo, kdyz asi 5 lidi prestalo sledovat film a misto toho je upoutalo PSP) ,proste vsude:bash: a jakmile jsem presel na CFW, tak se to jeste zhorsilo. sel sem treba za kamosem, jeho bratr videl, jak hrajem, tak zacal hrat taky, prijel k nim bratranec na navstevu a rikal, at do toho porad tak necumime:) za 15 minut uz mel PSP v rukou a nadaval na negry v GTA:bash: to sem zazil vicekrat, ze prvni reakce na PSP byly takove nic moc, ale jakmile si mohl dotycny zahrat, tak zmenil nazor. to same, kdyz jsem donesl PSP do tridy, behem mesice ho mely dalsi 3 spoluzaci. nejdele PSP odolaval muj mladi bratr, ale stacilo mu ukazat NFS a byl jasnej:) takze ja sam jsem na PSP naucil hrat asi hooodne lidi z meho okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Neucim sourozence, ale naucila se to ode me moje holka... Zalibil se ji Flatout tak si ode me pucuje PSP aby si mohla zahrat... rika: "ty auticka me fakt bavi" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 sestra hrala chvilu DJ MAX PORTABLE a potom loco roco :D a jedna spoluziacka chce odo mna furt PSP aby mohla zahrat WTF :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer666 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 zdravim muj syn (4 roky)ten by paril porad ale ma smulu hraje tak jednou za tejden aby z toho nezblbnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 no mladsi mam segru 27 a ta kdyz je u me tak mi to neda ani nachvilku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Nenormalne som sa pobavil ked som tie prispevky cital :) Ja som kazil maleho suseda vzdy a podarilo sa. teraz je z neho gamer jak sa slusi a patri :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.