Guest rick Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 segra se muže tak maximalne divat,zahrat bych ji nenechal ani kdyby se stavěla na hlavu-mam o sve psp strach to je vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mam taky mladsi segru a te nekdy zahrat dam ale jenom vyjmečně nu což o svoje psp mam přirozenej strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 muj synovec ted mu bylo 5 tak u mě na pc nebo na xku paří furt nejradsi na xku má mx vs. atv na pc needy a na pspu zatim nic moc mam ho 1 den :D ale kdyz sem este nemel flash na pspu tak jedinou hru co mam na umd need for speed most wanted paril v metru a kdyz sme musely vystupovat aby mi tam anonymouse udělal flash na psp tak nadával ze je chtěl rozsekat ze uz je doháněl že sem mu to skazil tak uvidíme co rekne na ostatní hry :psp: 4EVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 segra paří jednou za čas ale ma to vždy podminku že ji celej den neuvidim a to za tu pul hodinu co ma moje psp stojí.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Bracha si obcas zahraje na psp Tekkena DR ale jen obcas .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 muj bracha od 5 let hral na xboxu james bonda, midnight club, fifu a nhl...tak sem mu ten xbox nakonec dal a sestra s nim obcas zapari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DENNY1468623099 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Hmm já učím sestru na pc pleják ji zatím dát nehodlám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 to sice ne ale učím svou starší sestru sice jí to moc nejde ale zlepšuje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Neučím,oni se učí sami,já jim to totiž půjčuji,když chci mít klid,a ne abych je obskakoval......... Moje sestra hraje Tekkena a Naruta a brách Pes a Fifu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Já zase učím sestru(4roky) jak zapnout PC. Zatím se naučila jen zmáčknout velké tlačítko POWER na bedně:cheesygrin: ještě zbývá jen aby si zapamatovala heslo na přihlášení:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Moji 9 letou sestru bavi stary dosovy hry jako lemmings,supaplex,bumpy atd... uz si kvuli me bude kupovat PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuPaC.15 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Moje ségra dohrála Loco Roco 1 a 2 a teďka hraje GTA:LCS ... je jí 8 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Já mám teda jenom staršího bráchu a toho to nějak moc nezajímá... Prej že si musím vymyslet dycky nějakou kravinu na které se dá hrát :wohow: Ale mamku přemlouvám ať si taky pořídí psp aby sme spolu mohli pařit :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mojí ségře je 6 let a hrajen jen občas tekkena na psp (používá jen jediný tlačítko, a to jen box :)) a na komplu zatim nic, to je jí moc nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuPaC.15 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Tak segra uz zacala i wipeout pulse ... musel sem ji koupit k narozkám neeew PSPčko protože pořád chtěla pučovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 já sem jedináček :) neni koho učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 mam malou sestricku ktery sou 3 a ta asi ani nevi k cemu psp je:D takže neucim mladsi sourozence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ja mam sedmi letou segru jednou sem ji na psp zkoušel učit Ridge Racer 2 a ted kdyz nejsem u psp tak mi ho pořad bere a paři už je skoro lepší než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Mam 8 letyho bratra :D kterej je tak silenej cholerik:D ze kdyz ho po 5 zabily v Resistance tak mi malem rozmlatil PsP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 ucim 6 letou sestru na psp fifu:) moc ji to nejde ale umi pekny fauly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furikleys Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Jedináček, naštěstí:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Říkám si jestly to tu už není trošku starčí topic ale stejně, jsem bohužel (Naštěstí :)) jedináček, takže nikoho učit nemohu. njn xD holt má někdo tu smůlu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balek Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já mam tydeniho brachu a zatim bych rek ze na to jeste cas. Ale stejne az bude vetsi tak ho to budu muset naucit ale az se do toho zazera tak mu ho budu asi pronajimat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Tak to je tvoje segra kruta ja tatu ucil tmnf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 moje segra ma 8.let a kdyby na moje psp mela jenom sahnout tak ji ty pařaty urazim ale jinak ji nekdy k pspecku pustim ale jenom když mne nesere..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.